| QUOTE (Tea @ 2004 03 29, 08:20) |
| Dabar galvoju kur cia vasara nulekt - mano maziui bus visi 9 men. tai jau galim keliauti. |
Mes praejusia vasara ketinome atostogauti Tunise. Kelione buvome uzsisake Alfature, bet kelione neivyko. Pinigus atidave be jokiu kalbu. Ir greitai. Nors tiek gerai
Na apie Tahele tai arba blogai arba... Teko su jais susidurti pries kokius 4 metus ir nuo to laiko ne i ta puse pasiziureti nesinori.
Tiesa, o kelione su 9men. lelka jau tikrai galima planuoti (na aisku, priklauso nuo vaikiuko). Tik jei automobiliu, tai gal ne taip toli. Mano nuomone su tokio amziaus mazyliu geriausia skristi lektuvu arba rinktis poilsi kur nors Lietuvoje prie juros ar ezero. Mes pirma karta issiruosem ilgesniam laikui i Maljorka, kai dukra buvo 8men., viskas buvo liuks. Keliavom geguze, tai nebuvo dar taip karsta ir galejom daugiau po pacia sala pakeliauti, o jau zaisti su smeliu juros pakranteje tai is viso mazylei labai patiko. Antra karta skridome i Antalija gruodzio pradzioje, dukrai tada buvo metai du menesiai. Su oru pasiseke, buvo silta (kaip tik isskridome namo pries tas didziasias audras), bet gyvenome vidury lauko tarp Side ir Alanijos. Ir daugiau tokiu viesbuciu nesirinksim nors ir kiek zvaigzdziu bebutu. Iki Alanijos mikruske vaziuoti apie valanda i viena puse, vaikas issikamuodavo juodai. Tad jei dar karteli skrisime i Alanija, tai rinksimes viesbuti tik arba Kemere, arba pacioje Alanijoje, o ne 5*viesbuti vidury lauko.
Beja, o dabar laukia dar vienos atostogos. SKRENDAM I LIETUVA
Tiesa, o kelione su 9men. lelka jau tikrai galima planuoti (na aisku, priklauso nuo vaikiuko). Tik jei automobiliu, tai gal ne taip toli. Mano nuomone su tokio amziaus mazyliu geriausia skristi lektuvu arba rinktis poilsi kur nors Lietuvoje prie juros ar ezero. Mes pirma karta issiruosem ilgesniam laikui i Maljorka, kai dukra buvo 8men., viskas buvo liuks. Keliavom geguze, tai nebuvo dar taip karsta ir galejom daugiau po pacia sala pakeliauti, o jau zaisti su smeliu juros pakranteje tai is viso mazylei labai patiko. Antra karta skridome i Antalija gruodzio pradzioje, dukrai tada buvo metai du menesiai. Su oru pasiseke, buvo silta (kaip tik isskridome namo pries tas didziasias audras), bet gyvenome vidury lauko tarp Side ir Alanijos. Ir daugiau tokiu viesbuciu nesirinksim nors ir kiek zvaigzdziu bebutu. Iki Alanijos mikruske vaziuoti apie valanda i viena puse, vaikas issikamuodavo juodai. Tad jei dar karteli skrisime i Alanija, tai rinksimes viesbuti tik arba Kemere, arba pacioje Alanijoje, o ne 5*viesbuti vidury lauko.
Beja, o dabar laukia dar vienos atostogos. SKRENDAM I LIETUVA
Mes tai keliavome su novaturu i graikija, bet bilietus pirkome tokioje agenturoje RA. kadangi tai buvo paskutines minutes kelione ir jie mus paskutine diena perkele i kita viesbuti tai kelioniu agentura nemokamai mums padovanojo eskursija i Atono kalna, kuri gal vienam zmogui kainavo 20 EUR. Taciau paskutine nakti mus graikai apgyvendimno ne viesbuti o studijoj, aisku ten visai neblogai buvo, bet mes vis vien jiems ten pakeleme skandala tai jie mums isvykstant padovanojo po graikiska vaza. o grize i Lietuva novaturui paraseme pretenzija tai siems metams gavome 5 proc. nuoalida kelionei, pati agentura dar pridejo kokius 5 proc. kad su jais dar vis keliaujame, ir dar 5 proc. kad is anksto uzsisakome bilieta tai gavosi nuolaida 15 proc. manau kad kaina iseis tokia pati kaip ir paskutines keliones.
) tik yra didewne galimybe pasiplanuoti atostogas:)
Norėčiau sužinoti atsiliepimus apie "Kauno Ugnelę"
Jetau - į Kretą liepos mėn.? Niu atsargiai, kad nenusviltumėt - gi Afrika už 200km
Mes buvom rugsėjo mėn., ir tai - dieną 35-36 laipsniai, keptuvė tokia, kad net čirška viskas
.Tik ir spėk slėptis kur į pavėsį.
Aš į Graikiją ar panašias platumas birželio-liepos mėn. kojos nekelčiau
Aš į Graikiją ar panašias platumas birželio-liepos mėn. kojos nekelčiau
Gal kas keliavote i Turkija su Teztour? Vilioja ju paskutines minutes keliones,ypac i gerus viesbucius,tik nieko negirdeti apie juos.Ar tikrai ispildo visas salygas uz tokia didele nuolaida?Jei kas ka girdejote apie Teztour-atsiliepkite.
Krepiuos i Matroskina ir i visus kitas ir kitas
. Gal turite ziniu apie Avanturo agentura?
Gal kam teko naudotis "Gustus vitae" paslaugomis? Kiek patikimi? Ar geriau neprasidėti
?
Dėkoju iš anksto visiems atsiliepusiems
Dėkoju iš anksto visiems atsiliepusiems
jeigu zinai, su kokia firma ir i kokia kelione nori keliauti, tada jau eik drasiai. taciau jeigu zinai tik, kur nori keliauti, o su kuo - nezinai, tada geriau eiti pas tarpininka. geras tarpininkas ne tik suteiks issamia informacija, bet ir pasiulys ivairiu firmu produktus. tarkim, jeigu tu ateitum pirkti pas mane keliones i paryziu, as tikrai tau nesiulyciau pirkti kitos firmos keliones. tarpininkas tuo tarpu tau pasiulys ir mano organizuojama, ir kitu firmu analogiskas keliones. ir pasakys, kokie kiekvienos keliones privalumai ir trukumai.
aisku, jeigu pataikysi pas grybu gryba, tai tada gero patarimo nesitikek
buvo man toks bajeris, kai pas konkurentus isigijo musu kelione, o po to atejo pas mus klientai ir sako: bukit zmones, papasakokit, bo anie kai supasakojo pievas, tai nebezinom, net ka daryti. pries uzsisakant kelione, sako, buvo neaisku, bet dabar dar neaiskiau 
vieno ir teisingo varianto, kur pirkti kelione, nera.
be to, nepamirsk, kad yra tokie kaip turu operatoriai - NOVATURAS, OMNITURAS, TEZ TOUR. jie patys tik organizuoja keliones, bet ju tiesiogiai klientams nepardavineja
taip kad kai kurias keliones gali isigyti tik is tarpininku
aisku, jeigu pataikysi pas grybu gryba, tai tada gero patarimo nesitikek
vieno ir teisingo varianto, kur pirkti kelione, nera.
be to, nepamirsk, kad yra tokie kaip turu operatoriai - NOVATURAS, OMNITURAS, TEZ TOUR. jie patys tik organizuoja keliones, bet ju tiesiogiai klientams nepardavineja
jeigu nori autobusu i ispanija ir poilsines programos - ieskok Kauno ugneles. ju keliones brangesnes, bet patogios ir komfortiskos.
jeigu pazintines - tada kreipkis kad ir i Gustus Vitae
turetu suteikti informacijos
jeigu pazintines - tada kreipkis kad ir i Gustus Vitae