Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

Apie "TEZTOUR" mačiau nesenai per teliką kažkokią laidą,dabar neatsimenu pavadinimo,tai ten kažkoks verslininkas,kuris nemažai keliauja,buvo labai pasipiktinęs šios agentūros paslaugomis.Jų pasiūlytas viešbutis bei paslaugos jame visiškai neatitiko tikrovės.Nuvykus jų šeimai, net lovų skaičius buvo mažesnis nei užsisakė ir šiaip daugiau visokių nesklandumų buvo.Po to, kai pamačiau tą laidą,tikrai nekeliaučiau su šia agentūra.Tiesa,ta jo kelionė į Turkiją buvo.Aš pati keliavau į Italiją su "Guliverio kelionėmis",tai tikrai gerą įspūdį paliko.Mūsų grupei kelionės metu vienas viešbutis nepatiko ir ne tik viešbutis,bet ir jo šeimininkė(viešbutis vadinasi "Boružėlė",išvertus į lietuvių kalbą,tai niekam nepatarčiau jame apsistoti),tai net stebėjausi kaip operatyviai agentūra surado mums kitą viešbutį.Sekantį kartą rinksiuosi kelionę tik su "Guliverio kelionėmis". thumbup.gif
Atsakyti
Krepiuos i Matroskina ir i visus kitas ir kitas  . Gal turite ziniu apie Avanturo agentura?

Avanturas yra kelioniu operatorius, t.y. siulomas keliones patys organizuoja, o ne perpardavineja kitu organizuotas keliones. I visas keliones jie siunchia savo lietuvishkai kalbanti vadova. Poilsiniu kelioniu jie nedaro. Keliauja mazhomis grupemis, daugiau orientuoti i shalies, kulturos pazhinima, o ne i komforta, todel vieshbuchiai tikrai nebus 5 zhvaigzhduchiu, maximum 3, retai kada 4 zhvaigzhdes. Tai tiek bendrai, o asmeniniu ispudzhiu dar neturiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tashilhamo: 20 liepos 2005 - 10:30
QUOTE(Tashilhamo @ 2005 07 20, 10:28)
Avanturas yra kelioniu operatorius, t.y. siulomas keliones patys organizuoja, o ne perpardavineja kitu organizuotas keliones. I visas keliones jie siunchia savo lietuvishkai kalbanti vadova. Poilsiniu kelioniu jie nedaro. Keliauja mazhomis grupemis, daugiau orientuoti i shalies, kulturos pazhinima, o ne i komforta, todel vieshbuchiai tikrai nebus 5 zhvaigzhduchiu, maximum 3, retai kada 4 zhvaigzhdes. Tai tiek bendrai, o asmeniniu ispudzhiu dar neturiu...

Pridurk, kad pati dirbi ten.
Atsakyti
Na taip, todel ir nerashau gera ar bloga... tiesiog mazhai kas mus dar zhino... pats gi irgi dirbi shioj srity, nors ir neapsishvietei kur smile.gif bet itariu, kad su vienu ish didzhiuju operatoriu organizuojanchiu daugiausiai poilsines keliones.
Atsakyti
Aš tai keliauju su Kiveda biggrin.gif Dar nė karto nenuvylė biggrin.gif Tik va viena bėda, kad nebedaug maršrutų ten liko neišbandytų. Tai rudens atostogoms, matyt, teks rinktis Novaturą.

Gal kas su Novaturu esat keliavę į pietų Kroatiją?
Atsakyti
Į poilsines keliones važiuojam su Novaturu, kol kas nenusivylėm. Skaičiau atsiliepimą,kad brangu, bet mes turim jų kliento kortelę, be to visada keliones užsisakom vasario-kovo mėnesį, tai susumavus nuolaidas, tikrai nepermokam biggrin.gif

o iš autobusinių man pati pačiausia EXCURSUS. Važiavom 4 kartus, paaugs pagrandukė - vėl važiuosim. Keliones jie rengia šeimynines, kol važiuoji organizuoja vaikams visokius žaidimus, viktorinas taip, kad nė karto nekyla klausimas "kada atvažiuosim?".( šiaip maniškiai pakeliui iš Kauno į Vilnių jau Elektrėnuose būna mane užmušę šitu klausimu ). Ir kolektyvas ten thumbup.gif, vienu žodžiu, rekomenduoju iš širdies.
Kai važiavom paskutinį kartą, autobuse buvo gal tik 2-3 šeimos, kurios važiavo su EXCURSUS pirmą kartą. Visi kiti - buvę klientai. Man atrodo - tai daug pasakantis faktas. 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu atvirai smile.gif Susinepatoginau iki negalėjimo. Rimtai. Yra viena priežastis, kodėl niekad nesisakiau, kur dirbu. Padaryti vieną kelionę gerai - sudėtinga. Bet išlaikyti pastoviai tą patį lygį - yra be proto sudėtinga. Mes, aišku, stengiamės. Tačiau vieną gerą atsiliepimą išgirsta 10 žmonių - o vieną blogą 100.

Aš bijau, kad neprisidirbtume ko nors. Nes po to gali pasipilti tokie kaltinimai: matai, o ji sakė... Sakė, bet nei vienas neprisimena to žmogiškojo faktoriaus, kad visi mes esame klysti. Ir suklysti pasitaiko visiems... smile.gif

Tačiau už gražius žodžius - nuoširdžiai ačiū smile.gif Stengsiuosi, kad ne tik Kapsė, bet ir kiti liktų patenkinti mūsų paslaugomis.

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(roma @ 2004 07 04, 18:04)
Gal kas keliavote i Turkija su Teztour? Vilioja ju paskutines minutes keliones,ypac i gerus viesbucius,tik nieko negirdeti apie juos.Ar tikrai ispildo visas salygas uz tokia didele nuolaida?Jei kas ka girdejote apie Teztour-atsiliepkite.

Beje, atrodo "Vakaro žiniuose" praeitą sav buvo straipsnis apie Tez turą, sakyčiau š... apipylė.Lyg ir nelabai klientams patinka jų organizuojamos kelionės į Turkiją g.gif

Atsakyti
Parasysiu savo pastebejima, nors Novaturas ir brangininkas, bet man buvo daug maloniau naudotis jo paslaugomis nei Tez turu. Paslaugos ir bendravimas su klientais skiriasi kaip diena nuo nakties. ax.gif
Atsakyti
Na o aš truputį nusivyliau Novaturu. Pirmiausia išnuomavo atobusą su sugedusiu kondicionieriumi, o tuo metu buvo lauke 40 laispnių, o autobuse panašiai. Važiuodavom kaip pirty. Net pirty taip nesu išprakaitavusi kaip tam autobuse, bet gerai, kad po trijų dienų atvėso. O kita kelionės problema buvo, tai gidė. Nu tokia višta, kad siaubas. Ir iš kur tas Novaturas tą tarybinių laikų prasilakusią moteriškę ištraukė g.gif Pasakojo kažkokias pievas, kas antras žodis alus ir vynas, istorijos nelabai pati išmano, nes net elementarius faktus painioja. Pradeda apie vieną, paskui pamiršta ką norėjo pasakyti ir baigia visai iš kitos operos fool.gif Tai ji labiausiai ir gadino visą kelionės nuotaiką. Ir stengėmės labiau nuo jos dingti ir daug kur vaikščiojom savarankiškai. Ir manau, kad jai jau seniai laikas į pensiją.
Atsakyti
QUOTE(dute1 @ 2005 08 23, 14:45)
Na o aš truputį nusivyliau Novaturu. Pirmiausia išnuomavo atobusą su sugedusiu kondicionieriumi, o tuo metu buvo lauke 40 laispnių, o autobuse panašiai. Važiuodavom kaip pirty. Net pirty taip nesu išprakaitavusi kaip tam autobuse, bet gerai, kad po trijų dienų atvėso. O kita kelionės problema buvo, tai gidė. Nu tokia višta, kad siaubas. Ir iš kur tas Novaturas tą tarybinių laikų prasilakusią moteriškę ištraukė g.gif Pasakojo kažkokias pievas, kas antras žodis alus ir vynas, istorijos nelabai pati išmano, nes net elementarius faktus painioja. Pradeda apie vieną, paskui pamiršta ką norėjo pasakyti ir baigia visai iš kitos operos fool.gif  Tai ji labiausiai ir gadino visą kelionės nuotaiką. Ir stengėmės labiau nuo jos dingti ir daug kur vaikščiojom savarankiškai. Ir manau, kad jai jau seniai laikas į pensiją.

O į kokią kelionę važiavai? Aš irgi ketinu pasinaudoti Novaturo paslaugomis, bet va gidai labiausiai ir gąsdina, nes gali taip sugadinti kelionę, kad ilgai keliauti nesinorės. Nu ir autobuso norėtųsi normalaus, juk ten ne vieną valandą teks praleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eleniukas @ 2005 08 23, 16:22)
O į kokią kelionę važiavai? Aš irgi ketinu pasinaudoti Novaturo paslaugomis, bet va gidai labiausiai ir gąsdina, nes gali taip sugadinti kelionę, kad ilgai keliauti nesinorės. Nu ir autobuso norėtųsi normalaus, juk ten ne vieną valandą teks praleisti  ax.gif

Mes keliavome po Čekiją, o kelionė buvo kur visos nakvynės viešbutyje
Atsakyti