O mes vaziavome su sia agentura marsrutu Kursiu Nerija-Nida- Palanga-Klaipeda su mokiniais ir likome patenkinti tiek vairuotojo, tiek gides darbu. Priekaistu neturime.
Manau, jejgu jums taip nutiktų keliaujant su mažu vaiku,kai reikėjo tampytis po visą Palangą IR JUS TURĖTUMĖTE priekaištų ir ne vieną!!!
siemet su teciu vaziavom i Cekija su "Litaura". labai faina gide Danguole
. juokemes, kad kaip mama - beveik visa kelione vaiksciojo po autobusa, klausinejo ar viskas gerai, seip daug informacijos zinojo.samdant gida, snekanti ceku kalba buna nuolaidos. kadangi gide pati puikiai mokejo ceku kalba, samdydami ceku kalba ekskursijas vedanti gida sutaupeme apie 20 euru. na, viesbuciai Prahoje ir Brno ne per geriausi.. rytais tokie...hmmm... cekiski pauksciukai, kaip kazkas is grupes pasake apie traukinius, zadindavo
... bet miestelyje Peds Pod Sniežkou viesbutis buvo ispudingas. tikras svediskas stalas, labai dideli ir patogus kambariai, ir svarbiausia, salia nebuvo gelezinkelio stoties
ir dar kaip gide pasake, retas kelioniu agenturos vadovas paskambina gidams suzinoti, kaip sekasi kelioneje, ir tai parodo firmos rimtuma ir poziuri i klientus. tai va, mums paskambino "litauros" vadovas
ir dar nuolaidu korteles kitai kelionei dave visiems keleiviams 
zodziu viskas labai patiko, noreciau dar keliauti su "Litaura"
ir dar kaip gide pasake, retas kelioniu agenturos vadovas paskambina gidams suzinoti, kaip sekasi kelioneje, ir tai parodo firmos rimtuma ir poziuri i klientus. tai va, mums paskambino "litauros" vadovas
zodziu viskas labai patiko, noreciau dar keliauti su "Litaura"
Jeigu būtų nutikę priekaištaučiau ir aš, bet gi negaliu taip sakyti, nes su mumis nesklandumų nebuvo. Jūs užvedėt temą agentūra F-Travel tai aš ir išsakiau savo nuomonę, o ji gali būti tiek teigiama, tiek neigiama
Važiavau su turizmo firmomis Ancilius, Novaturas, Ditma. Geriausią įspūdį paliko Novaturas. Ir kelionės organizacija nepriekaištinga, gidas (Marius) idealus. Nebuvo jokių nesklandumų.
Ancilius taip pat nenuvylė. Gidė Nijolė stengėsi parodyti maksimaliai, ką galima, nebuvo jokių nukrypimų nuo programos ir nuo suplanuoto laiko.
Na, o Ditma, tai žemiau kritikos. Atrodo, kad kelionės programą sudarė žmogus, neturintis supratimo nei apie atstumus, nei apie šalies geografiją, nei apie kelius ir laiką, per kurį tokiais keliais galima numatytą atstumą įveikti... 250 km atstumui paskaičiuotas laikas, lyg važiuotume autostrada, kai tuo tarpu kalnų keliais vos per 7-8 valandas tokį atstumą nuvažiuoji. O gidė vis guodžia, kad artėjam prie sustojimo vietos. Dar ačiū Dievui, kad netolstam... Dėl blogai suplanuotos kelionės važiuodavom po 17 - 25 val., pažeisdami visus vairuotojams keliamus darbo ir poilsio reikalavimus.
Žodžiu, daugiau nei pati su Ditma (savo noru) nevažiuosiu, nei kitiems nepatarsiu.
Ancilius taip pat nenuvylė. Gidė Nijolė stengėsi parodyti maksimaliai, ką galima, nebuvo jokių nukrypimų nuo programos ir nuo suplanuoto laiko.
Na, o Ditma, tai žemiau kritikos. Atrodo, kad kelionės programą sudarė žmogus, neturintis supratimo nei apie atstumus, nei apie šalies geografiją, nei apie kelius ir laiką, per kurį tokiais keliais galima numatytą atstumą įveikti... 250 km atstumui paskaičiuotas laikas, lyg važiuotume autostrada, kai tuo tarpu kalnų keliais vos per 7-8 valandas tokį atstumą nuvažiuoji. O gidė vis guodžia, kad artėjam prie sustojimo vietos. Dar ačiū Dievui, kad netolstam... Dėl blogai suplanuotos kelionės važiuodavom po 17 - 25 val., pažeisdami visus vairuotojams keliamus darbo ir poilsio reikalavimus.
Žodžiu, daugiau nei pati su Ditma (savo noru) nevažiuosiu, nei kitiems nepatarsiu.
man labai gera ispudi padare Bartika, praeitais metais keliavau su jais i Krokuva Slovakaja, taip pat Visveta siais metais keliavau su jais i Kroatija- labai patiko
Apie Eura is patirties: pries menesi vaziavom i Makarska, pakeliui gide papasakojo visa eiga ir uzsimine, kad Makarskoj gyvens visi viename name, isskyrus 4 zmones. Na mes buvom tikri, kad tie 4 tai: gide, abu vairuotojai ir vairuotojo zmona, deja, tai buvom 2 poros: mes ir dar viena jauna pora (aciu jiems labai uz saunia draugija, be ju nebutu musu kelione tokia linksma tapusia! Varliukai, linkejimai JUms!
). Taigi nuvykom ir mus 4 nuveze i sekancioje gatveje esanti nama. Nesmagu tikrai nuo grupes atskirtiems buti
, butu puse velnio, bet visa informacija mums reikejo patiems susizinoti, nes gide nesivargino mums atskirai pasakyt, surasyt ekskursiju eigos (kuri buvo iskabinta pagrindiniame name), o kai paprasem, sako : "jums reikia? tai galiu atsviesti"
Ir apskritai gidei Juratei dar oho kiek tobuleti reiketu, tik beda, kad ji pati mano esanti tobulumo virsuneje
Beje, man keista, kaip zmogus vaziuojantis 7 sezonus (i sezona po 7-8 kartus) i Kroatija nezino, kad Makarskoj galima masina issinuomuoti?!
Dziugu, kad Kroatijos vaizdai ir ispudziai, smagi kompanija uzgoze visokiausius nesklandumus
Ir apskritai gidei Juratei dar oho kiek tobuleti reiketu, tik beda, kad ji pati mano esanti tobulumo virsuneje
Dziugu, kad Kroatijos vaizdai ir ispudziai, smagi kompanija uzgoze visokiausius nesklandumus
ne tai, kad nepatiko, bet manau, kad reikia buti lankstesne
Toks jau darbas rupintis zmonemis, o ji tik sausai savo programa, o jei kokia problema, tai tik pasako"jus turejo ispeti", arba "kreipkites i vairuotojus" (cia kai musu autobuse kondicionierius sustreikavo ir priekyje sedintiems buvo labai salta, o gale - karsta)
Gide isijungia pozicija "manes cia nera", "as ne prie ko", o ne bando is visu jegu padeti ispresti problema. Is tikro jai pasiseke, kad musu grupe labai geranoriska buvo, nes kiti ten oho veja butu pakele!
O aš buvau liepą Makarskoj su Guliverio kelionėm, galiu pasakyti kad viskas nuo iki buvo
Viešbučioje buvom apie 8-9 visada anksčiau negu pasakydavo. Gidas Arvydas nuostabus žmogus kiekvieną dieną klausdavo kaip sekasi, ar viskas gerai, atsakydavo į visus klausimus, linksmindavo visus kiek įmanydamas. Vertinčiau iš 10 balų 10 kadangi nesu priekabi keliautoja, tai man asmeniškai tiko ir patiko viskas nuo iki.....
Viešbučioje buvom apie 8-9 visada anksčiau negu pasakydavo. Gidas Arvydas nuostabus žmogus kiekvieną dieną klausdavo kaip sekasi, ar viskas gerai, atsakydavo į visus klausimus, linksmindavo visus kiek įmanydamas. Vertinčiau iš 10 balų 10 kadangi nesu priekabi keliautoja, tai man asmeniškai tiko ir patiko viskas nuo iki.....
Mes vaziavom slidineti su EURA tai likom labai nusivyle. Atvaziavom i savo miesteli apie 8 ryto, tada mus isleido is autobuso ir pasake, kad viesbutis bus tik apie 2h dienos. Lauke baisus saltis, mes po nakties autobuse, nesiprause, pavarge...na zodziu smagu buvo laukt
Gerai dar kad sutarem su viesbuciu, kad leistu daiktus koridoriuj kaskur pasidet.
Gides buvo dvi. Viena vaziavo su mumis i prieki, o kita atgal. Tai ta kur vaziavo atgal nezinojo netgi kiek zmoniu turi buti autobuse (nezinau kodel nepasiziurejo sarasu), tai sugebejo PALIKTI DU ZMONES. Tie paliktieji prisiskambino i Lietuva i Eura, tada Eura prisiskambino mums i autobusa ir mes vaziavom atgal pasimti tu zmoniu. Tuo metu jau buvom prie Cekijos sienos, tai kokiu 200km reikejo grist
Gides buvo dvi. Viena vaziavo su mumis i prieki, o kita atgal. Tai ta kur vaziavo atgal nezinojo netgi kiek zmoniu turi buti autobuse (nezinau kodel nepasiziurejo sarasu), tai sugebejo PALIKTI DU ZMONES. Tie paliktieji prisiskambino i Lietuva i Eura, tada Eura prisiskambino mums i autobusa ir mes vaziavom atgal pasimti tu zmoniu. Tuo metu jau buvom prie Cekijos sienos, tai kokiu 200km reikejo grist