Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 14:39)
Klaipėdoj cray.gif aš noriu Vilniuj sad.gif
Bet agentūroj tai Vilniuj dirbot g.gif
Sveikinu tapus kelionių vadove drinks_cheers.gif kur turistus vežiojat? ax.gif

taigi yra tikrai ne viena kolegija kur galima studint smile.gif
o Vilnius mano mylimas miestas, visad čia norėjau gyvent, dirbt...tai ir atsikrausčiau smile.gif o klp studinau smile.gif va taip aš sudėtingai balansavau tarp klp- vln biggrin.gif
o aš tai nedirbu to darbo, tik kelis kartus pavežiojau. Neperseniausiai buvau sulaukusi pasiūlymo pasivažinėt - bet kai turiu mažiuką leliuką - visas darbines keliones turiu atidėti neribotam laikui, tai dabar keliauju tik savo malonumui smile.gif
Šiais metais kai turiu nemažai laiko ir nereikia derintis su darbu tai dabar skrendu į Vokietiją. rudeniop - į Italiją ir dar į Kroatiją neblogai būt nulėkt smile.gif tikiuosi kad nebankrutuosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 06 26, 14:34)
Tai kaip suprantu 2.gif  teks arbatą ir mišinuką į atskirus buteliukus susipilstyt :/ ot kur nesamonė.

jo, cia ne siai temai, bet leliuku maistui sis apribojimas del skysciu negalioja... galima paiimt ir skysciu, ir maistelio, jei reik... bet pasitikslink bet kuriu avialiniju puslapy dar del viso pikto.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 26, 14:50)
Tai papasakok prašau plačiau.... kas ir kaip ir kodėl... mastau.gif

na tragškai nebuvo, bet tiesiog lyginat su kita agentūra, švelniai pasakius daug kas stebino blush2.gif pavyzdžiui, važiavom i ekskursiją ... maždaug po kokių 15min gidė susizgribo, kad pamiršo vieno viešbučio keleivius paimt (gal nepamiršo, o vairuotojui nepasakė - nežinau kaip ten buvo), teko tokį pat kelią grįžti (džiaugiaus bent, kad pamiršo ne mus biggrin.gif ). Gidė nepasakė detalaus plano, kur, kiek būsim, kur sustosim ir t.t...kai atvažiavom plaukt jachta gidė pasakė:" pasiimkit tik maudymkę ir fotiką, visa kita palikit aute",.. kaip paaiškėjo, reikėjo tikrai daugiau daiktų doh.gif paklausus kiek maudysimės, nes nežinojau ar verta tą maudymkę imt (na kad sustosim kokiam pajūry net nekilo abejonių), buvo atsakyta: "viską pasakysiu tenai" blink.gif kaip paaiškėjo maudynėms sustojom kažkur visai ne prie kranto (gylis buvo bent 8m), tad nemokantiems plaukti (tokiem kaip aš), veikt ką nebuvo (o galėjo juk iš anksto pasakyt: kas moka plaukt, galės šia proga pasinaudoti) unsure.gif na o kita ekskursija praėjo thumbup.gif (labai superinis gidas), bet vėlgi, ne be nuotykių- grįžtant gidai pusiaukėlėj išlipo, persėdo į kitą autą, o mes likom važiuot be gidų ( šitas dalykas agentūrai neleistinas, kadangi neturi teisės paleist turistų važiuot ne tik be gidų, bet ir BŪTINAI tarp gidų vietinis turi būt)..Už viešbutį irgi atsakinga agentūra su kuo kontrajktus sudarinėja, o jame, nors ir 4*, lunchbox'as buvo blogiau nei 2*: skiltelė pamidoro, šmotas agurko irpadžiuvus duona biggrin.gif ) blink.gif net gėda buvo atsidaryt lotuliukas.gif dar nepasakė, kad vandens galima nusipirkti pas vairuotojus (teko temptis butelius)..ką verta aplankyti Kemere taip pat nepasakė (Ačiū SM forumiečių patarimams, nes nebūtume pusės aplanke matyt doh.gif ).
Tiesa, kai pasimėm ekskursiją buvo pasakyta, kad deja rusų kalba, nes į lietuvių jau vietų nėr)...autike paaiškėjo, jog ekskursija vistik lietuviška biggrin.gif mum tik į gera, nes gidas įdomus, tačiau, jeigu vietoj mūsų būtų buvę rusakalbiai ir dar nešnekantys lietuviškai (vistik yra tokių) tongue.gif
.tai vat..lyg ir smulkmenos, tačiau su kita agentūra tokių nesklandumų nebuvo, todėl mieliau rinksiuosi ją kitą kartą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 birželio 2007 - 21:19
Mes visada naudojames kelioniu agenturos "Wrislit", esancios Rudininku g. 16 Vilniuje, paslaugomis. Cia yra platinami ne tik Lietuvos, bet ir uzsienio kelioniu agenturu katalogai. Aukstas aptarnavimo lygis. Kadangi megstame individualias keliones, nera bedos ir su tuo. Uztenka tik parasyti e-mail ir tuoj gausi atsakyma. Dar ir patars, kokiam viesbuti geriau apsistoti. Rezervuos bilietus optimaliausiu variantu. Pvz. mes skridome i Ciuricha, pagal laika, kuri mums pasiule greitai.lt, butume grize vidurdieni, o jie mums grizima padare vakare, tad turejome dar viena papildoma diena. Kai skridau i Praha, netgi dave zemelapi, tad sutaupiau kronu jo pirkimui ir visus lankytinus objektus jame pasizymejau dar namuose, tai sutaupe laiko. Esu tikrai labai patenkinta sios agenturos darbu ir daugiau nenoriu su niekuo keliauti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 birželio 2007 - 15:26
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 26, 22:18)
na tragškai nebuvo, bet tiesiog lyginat su kita agentūra, švelniai pasakius daug kas stebino blush2.gif pavyzdžiui, važiavom i ekskursiją ... maždaug po kokių 15min gidė susizgribo, kad pamiršo vieno viešbučio keleivius paimt (gal nepamiršo, o vairuotojui nepasakė - nežinau kaip ten buvo), teko tokį pat kelią grįžti (džiaugiaus bent, kad pamiršo ne mus biggrin.gif ). Gidė nepasakė detalaus plano, kur, kiek būsim, kur sustosim ir t.t...kai atvažiavom plaukt jachta gidė pasakė:" pasiimkit tik maudymkę ir fotiką, visa kita palikit aute",.. kaip paaiškėjo, reikėjo tikrai daugiau daiktų doh.gif paklausus kiek maudysimės, nes nežinojau ar verta tą maudymkę imt (na kad sustosim kokiam pajūry net nekilo abejonių), buvo atsakyta: "viską pasakysiu tenai" blink.gif  kaip paaiškėjo maudynėms sustojom kažkur visai ne prie kranto (gylis buvo bent 8m), tad nemokantiems plaukti (tokiem kaip aš), veikt ką nebuvo (o galėjo juk iš anksto pasakyt: kas moka plaukt, galės šia proga pasinaudoti) unsure.gif na o kita ekskursija praėjo thumbup.gif  (labai superinis gidas), bet vėlgi, ne be nuotykių- grįžtant gidai pusiaukėlėj išlipo, persėdo į kitą autą, o mes likom važiuot be gidų ( šitas dalykas agentūrai neleistinas, kadangi neturi teisės paleist turistų važiuot ne tik be gidų, bet ir BŪTINAI tarp gidų vietinis turi būt)..Už viešbutį irgi atsakinga agentūra su kuo kontrajktus sudarinėja, o jame, nors ir 4*, lunchbox'as buvo blogiau nei 2*: skiltelė pamidoro, šmotas agurko irpadžiuvus duona biggrin.gif ) blink.gif  net gėda buvo atsidaryt lotuliukas.gif dar nepasakė, kad vandens galima nusipirkti pas vairuotojus (teko temptis butelius)..ką verta aplankyti Kemere taip pat nepasakė (Ačiū SM forumiečių patarimams, nes nebūtume pusės aplanke matyt doh.gif ).
Tiesa, kai pasimėm ekskursiją buvo pasakyta, kad deja rusų kalba, nes į lietuvių jau vietų nėr)...autike paaiškėjo, jog ekskursija vistik lietuviška biggrin.gif  mum tik į gera, nes gidas įdomus, tačiau, jeigu vietoj mūsų būtų buvę rusakalbiai ir dar nešnekantys lietuviškai (vistik yra tokių) tongue.gif
.tai vat..lyg ir smulkmenos, tačiau su kita agentūra tokių nesklandumų nebuvo, todėl mieliau rinksiuosi ją kitą kartą ax.gif

Apie kokia cia agentura sneki,kokia patarsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 27, 17:46)
Apie kokia cia agentura sneki,kokia patarsi? g.gif

pirmiausia patarsiu žiūrėt, kurios agwentūros geriausius pasiūlymus pateikia... biggrin.gif nėra manau čia tokie dideli keblumai, kad atbaidytų, jei siūlo pigią kelionę...tačiau jei kainos daug maž vienodos kelių agentūrų, tikrai rinkčiaus ne travelman'ą ir ne tez turą smile.gif
o šnekėjau apie Novaturą...Negiriu jų,neabejoju irgi visokių baikų prikrečia tiesiog man su jais kiek kartų keliavau nesklandumų nepasitaikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 27, 18:33)
pirmiausia patarsiu žiūrėt, kurios agwentūros geriausius pasiūlymus pateikia... biggrin.gif nėra manau čia tokie dideli keblumai, kad atbaidytų, jei siūlo pigią kelionę...tačiau jei kainos daug maž vienodos kelių agentūrų, tikrai rinkčiaus ne travelman'ą ir ne tez turą smile.gif
o šnekėjau apie Novaturą...Negiriu jų,neabejoju  irgi visokių baikų prikrečia tiesiog man su jais kiek kartų keliavau nesklandumų nepasitaikė thumbup.gif

na aciu uz atsakyma,turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Makalius,2007 06 26, 15:25]
Aš irgi noriu studijuot turizmą smile.gif o kurioj kolegijoj mokotės? Vilniuj?
Mano svajonė kelionių vadovu dirbt mirksiukas.gif

Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakultete yra turizmo ir viešbučių administravimo specialybė (baigiau ją).
Atsakyti
blackisss, milijoną kartų buvo patarta ekskursijų iš mūsiškių neimti tongue.gif Sumoki beveik dvigubai, o kokybės - šnipštas. Na, bet pasimokei iš savų klaidų. O galėjai ir iš svetimų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 28 birželio 2007 - 09:21
QUOTE(Smurka @ 2007 06 28, 10:20)
blackisss, milijoną kartų buvo patarta ekskursijų iš mūsiškių neimti tongue.gif Sumoki beveik dvigubai, o kokybės - šnipštas. Na, bet pasimokei iš savų klaidų. O galėjai ir iš svetimų tongue.gif

tai kad prigąsdino tongue.gif vienas van sumušė, kitų autikas nepaėmė.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 28, 10:15)
tai kad prigąsdino tongue.gif  vienas van sumušė, kitų autikas nepaėmė.. blush2.gif

Kas prigąsdino? Ar tik ne tezų gidai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 06 28, 11:17)
Kas prigąsdino? Ar tik ne tezų gidai? hihihi.gif

schmoll.gif viešbučio darbuotojai unsure.gif
Atsakyti