Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

QUOTE(gazele @ 2008 03 20, 09:34)
"Avanturo"laukiu atsakymo ,nes jie dar marsruto nesudare ir tik planuose tos salys ,kurias minejau ,bet galvoja,kad siais metais pavyks startuoti g.gif
Todel laukiu pasiulymo su kainomis ir marsrutu....

"Irklas"-patys organizuoja keliones,bet va jie kabina tik Vakaru Mongolija,pati pati krasteli-kalnus ir upes.Didieji miestai,dykuma ir kopos ir safariai i ju kelione neieina....Bet neatmetu ju varianto ,tik domiuosi ir kitais.......
Siu minetu -jie neorganizuoja schmoll.gif

Is Lt turo dar laukiu pasiulymu....
Nu tikrai galvoju ,kad pavyks issirinkti -vivitos  aktyvios keliones labai neblogos thumbup.gif

Parašyk, ką išsirinksi. Įdomu. Sėkmės! smile.gif
Atsakyti
gazele, kaip sekasi ieškoti agentūros ir kelionės?
Atsakyti
Apsistojom ties Avanturu ir Kamciatka rolleyes.gif
Nu labai noriu ,kad nieks nesutrukdytu ,kelione siaip ar taip ivyks,nes 5 norintys jau yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 04 09, 16:00)
Apsistojom ties Avanturu ir Kamciatka rolleyes.gif
Nu labai noriu ,kad nieks nesutrukdytu ,kelione siaip ar taip ivyks,nes 5 norintys jau yra thumbup.gif

Liuks! 4u.gif Kaip minėjau, "Avanturas" man patinka, Kamčiatka su jais irgi buvo gera. Tik norėjosi, kad kelionė būtų kiek ilgesnė.
Tikiuosi, kad nenusivilsi.

... O aš vis dar tikiuosi, kad atsilieps kas nors, kas keliavo su "Vivita". Negi niekas?
Atsakyti
As visur su VIVITA keliauju, tik temos neskaiciau nzn kokios salys tave domina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2008 04 09, 16:37)
As visur su VIVITA keliauju, tik temos neskaiciau nzn kokios salys tave domina...  ax.gif

Buriatija, Mongolija.
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 04 09, 17:25)
Liuks! 4u.gif  Kaip minėjau, "Avanturas" man patinka, Kamčiatka su jais irgi buvo gera. Tik norėjosi, kad kelionė būtų kiek ilgesnė.
Tikiuosi, kad nenusivilsi.

... O aš vis dar tikiuosi, kad atsilieps kas nors, kas keliavo su "Vivita". Negi niekas?

Kiek dienu Kamciatkoj buvot?

Vivita mane taip pat domino ,konkreciai -mongolija.....
bet jie parduoda kazkieno organizuojama kelione ,gal Topturo ir siais metais net neturi datos konkrecios.(bet gal jau ir maisau ,nes tiek visom domejausi ,o medziagos po ranka neturiu)
Eurokelioniu marsrutas toj saly superinis,tik va keliautoju ner verysad.gif
Dar rudeniui turime Topturo -kinija-tibeta numate,jei viskas nurims ir vel leis turistus.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 09 balandžio 2008 - 15:53
Zinau, kad preitais metais jie dare ekspedicijas tiek i mongolija tiek i karpatus, visi grizo nerealiia patenkinti..vaziavo mano pazytami..siais metais vel i mongolija vaziuoja..labai norejau ir as bet manes neisleidzia su darbu... verysad.gif pameginkint susirasti google. 4x4 pajuris..ten turi buti fotoalbumas is tu ekspediciju... mirksiukas.gif nes vivitos savininkas pats priklauso palangos visureigiu klubui, tai jis viska ir organizuoja..vaizdai zinokit kuriuos maciua yra nuostabus, o pasakojimai patikekit manim sudaro dar didesni ispudi... nesigailesit jei pasirinksit sia agentura... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 04 09, 16:44)
Kiek dienu Kamciatkoj buvot?

Nebeprisimenu tiksliai, visa kelionė, man atrodo, truko dvylika dienų. Tai pačiai Kamčiatkai teko 10 dienų. Man norėjosi daugiau pasivaikščiojimų po ugnikalnius, nes grožis neapsakomas!
Papildyta:
QUOTE(idile @ 2008 04 09, 16:49)
Zinau, kad preitais metais jie dare ekspedicijas tiek i mongolija tiek i karpatus, visi grizo nerealiia patenkinti..vaziavo mano pazytami..siais metais vel i mongolija vaziuoja..labai norejau ir as bet manes neisleidzia su darbu...  verysad.gif  pameginkint susirasti google. 4x4 pajuris..ten turi buti fotoalbumas is tu ekspediciju...  mirksiukas.gif  nes vivitos savininkas pats priklauso palangos visureigiu klubui, tai jis viska ir  organizuoja..vaizdai zinokit kuriuos maciua yra nuostabus, o pasakojimai patikekit manim sudaro dar didesni ispudi... nesigailesit jei pasirinksit sia agentura...  mirksiukas.gif

Ačiū už rekomedacijas. 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Dabar kiek ziurejau ,tai 15 dienu bus ax.gif
O vivita i mongolija tik 11 dienu organizuoja doh.gif ,kaip ir mazoka....
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 04 09, 16:59)
O vivita i mongolija tik 11 dienu organizuoja doh.gif ,kaip ir mazoka....

Mažoka verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 04 10, 09:25)

Eurokeliones -18 dienu thumbup.gif ,kad tik norinciu butu ax.gif
Atsakyti