Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie keliones organizuojančias

Tai va as su jais bendrauju ,jie graziai sneka,bet noreciau ispudziu is keliavusiu ,ar bent siaip ka nors girdejusiu apie sia agentura.
Nu jie nera brangininkai ,ju keliones tikrai ekskliuzyvines ax.gif

O destinata man labiau panasi i keliautoju kluba,ju kai kurios keliones siek tiek ekstremalios,mane taip pat domina,aisku kalba visi graziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 03 19, 09:05)
Tai va as su jais bendrauju ,jie graziai sneka,bet noreciau ispudziu is keliavusiu ,ar bent siaip ka nors girdejusiu apie sia agentura.
Nu jie nera brangininkai ,ju keliones tikrai ekskliuzyvines ax.gif

O destinata man labiau panasi i keliautoju kluba,ju kai kurios keliones siek tiek ekstremalios,mane taip pat domina,aisku kalba visi graziai g.gif

Taigi, kad visi gražiai šneka. Tai negi niekas su jais nekeliavote?
Atsakyti
Tai va.....
viena nuomone apie eurokeliones girdejau g.gif
Jei susirenka koks burelis keliautoju is Lietuvos ,tada viskas gerai.
O jeigu ne ,tai visai ne kas......
Nes kelioniu startas is Lenkijos doh.gif
Mus dominancios keliones taip pat,tik ne vieno lietuvio nera ir dar ne karto nevaziavo kas nors is lietuvos i sia kelione verysad.gif ,o tai reiskia ,kad tikrai ekskursija vyks lenku kalba,juk del musu tikrai nesivargins angliskai kalbancio gido samdyt.
Nors agenturoje sake ,jei kelioneje butume pvz. mes du ir kokie trys ar keturi lenkai -gidas butu anglakalbis...... ax.gif
Kazkaip netikiu schmoll.gif
ir konkurentai sake,jog taip nebuna.........
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 03 19, 14:25)
Tai va.....
viena nuomone apie eurokeliones girdejau g.gif
Jei susirenka koks burelis keliautoju  is Lietuvos ,tada viskas gerai.
O jeigu ne ,tai visai ne kas......
Nes kelioniu startas is Lenkijos doh.gif
Mus dominancios keliones  taip pat,tik ne vieno lietuvio nera ir dar ne karto nevaziavo kas nors is lietuvos  i sia kelione verysad.gif ,o tai reiskia ,kad tikrai ekskursija vyks lenku kalba,juk del musu tikrai nesivargins angliskai kalbancio gido samdyt.
Nors agenturoje sake ,jei kelioneje butume pvz. mes du ir kokie trys ar keturi lenkai -gidas butu anglakalbis...... ax.gif
Kazkaip netikiu  schmoll.gif
ir konkurentai sake,jog taip nebuna.........

Na, taip, su lenku gidu nenorėčiau važiuot...
O gaila, kad taip.
Atsakyti
Radau,kad "Vivita" kazka panasaus organizuoja,gal su ja kas keliavote? g.gif
Atsakyti
na as rekomenduociau vykti su "Pegaso kelionem". (www.pegasokeliones.lt) Geri gidai, gera organizacija. paciai teko ne karta vykti, labai patenkinta, be to ir idomiu kelioniu siulo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2008 03 19, 18:46)
na as rekomenduociau vykti su "Pegaso kelionem". (www.pegasokeliones.lt) Geri gidai, gera organizacija. paciai teko ne karta vykti, labai patenkinta, be to ir idomiu kelioniu siulo  thumbup.gif

as nerandu ten tolimuju krastu kelioniu pvz. -kamciatka,kilimandzaras,mongolija ir kt g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 03 19, 17:58)
as nerandu ten tolimuju krastu kelioniu pvz. -kamciatka,kilimandzaras,mongolija ir kt g.gif  verysad.gif

Kamčiatką siūlo "Avanturas", Mongoliją - "Irklas". "Avanturas" man labai patinka, o apie "Irklą" nieko negaliu pasakyti. Pernai su jais kalbejausi, tai sakė, kad bendradarbiauja su čekais. Bet šiemet pas juos, žiūriu, nebėra tų kelionių-žygių (pvz., Islandijoje), kurie viliojo mane pernai. Tai gal kelionę į Mongoliją patys organizuoja.
Atsakyti
OO Šiaurės korėjos nereikia? Pernai mano kolegos vokiečiai organizavo:) Bet tik geležinkelio fanams:)
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 03 19, 18:58)
as nerandu ten tolimuju krastu kelioniu pvz. -kamciatka,kilimandzaras,mongolija ir kt g.gif  verysad.gif

tolimiuosius krastus dazniausiai perpardavineja kaipo Teztour, Novaturas, Alfaturas ar dar kokie
Atsakyti
QUOTE(zvirble79 @ 2008 03 20, 01:14)
tolimiuosius krastus dazniausiai perpardavineja kaipo Teztour, Novaturas, Alfaturas ar dar kokie

Tokius karštus kokius nori, tikrai nedaro nei tezai, nei alfaturas, nei novaturas. Kedrė viską teisingai pasakėsmile.gif Na dar Topturo nepaminėjo, bet šiaip viskas gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 03 19, 19:14)
Kamčiatką siūlo "Avanturas", Mongoliją - "Irklas".  "Avanturas" man labai patinka, o apie "Irklą" nieko negaliu pasakyti. Pernai su jais kalbejausi, tai sakė, kad bendradarbiauja su čekais. Bet šiemet pas juos, žiūriu, nebėra tų kelionių-žygių (pvz., Islandijoje), kurie viliojo mane pernai.  Tai gal kelionę į Mongoliją patys organizuoja.

"Avanturo"laukiu atsakymo ,nes jie dar marsruto nesudare ir tik planuose tos salys ,kurias minejau ,bet galvoja,kad siais metais pavyks startuoti g.gif
Todel laukiu pasiulymo su kainomis ir marsrutu....

"Irklas"-patys organizuoja keliones,bet va jie kabina tik Vakaru Mongolija,pati pati krasteli-kalnus ir upes.Didieji miestai,dykuma ir kopos ir safariai i ju kelione neieina....Bet neatmetu ju varianto ,tik domiuosi ir kitais.......
QUOTE(zvirble79 @ 2008 03 20, 01:14)

Siu minetu -jie neorganizuoja schmoll.gif
QUOTE(Udrius @ 2008 03 20, 08:23)
Tokius karštus kokius nori, tikrai nedaro nei tezai, nei alfaturas, nei novaturas.  Kedrė viską teisingai pasakėsmile.gif Na dar Topturo nepaminėjo, bet šiaip viskas gerai:)

Is Lt turo dar laukiu pasiulymu....
Nu tikrai galvoju ,kad pavyks issirinkti -vivitos aktyvios keliones labai neblogos thumbup.gif
Atsakyti