QUOTE(Zora @ 2005 11 16, 20:19)
As tai nebanziau da..Bet man Lasisa papasakojo kaip daryt..Jos kaimynka amerikone ja primokino....
LASISA,davai sakyk kaip
Sveikutes!
Kalakute geriausia kept maise kaip Zora sake pries tai i ji svirkstu prisvirksti sviesto ,i krutine daugiausia,buna pirkti jau su sviestu,maisa pries dedant kalakuta apibarstyti miltais kad mesa nepriliptu ( i maisa iberi puse sauksto miltu ir iskratai kad tolygiai pasiskyrstytu) tada dar i maisa pridedi daug sviesto kokius 4-5 saukstus nu ir tada kalakuta uzrist maisa ir kept.
Ydaras ta bulka su prieskoniais, ja ismirkai buljone,parasyta ant pokelio kiek jo pylt ,dar pridedi salieru,svogunu,morku,pora kiausiniu viska ismaisai ir prikemsi kalakuta ,jai kas megsta galima dar i ta bulka pridet spanguoliu ar graikisku riesutu.Nereik tos bulkos labai maisyt ,kad nepasidarytu kose,o kepant tikrai nepasidarys,tik labai nenuskystinkit su buljonu.Arba kaip Ode sake galima ji ir atskirai blekutej pasidaryt,o i kalakuta obuoliuku prikist.