Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Rutti pageidavimui rolleyes.gif

Burokeliu lapu sriubyte su mesos kukuliukais essen.gif Labai nemoku rasyti receptu blush2.gif bet pabandysiu ax.gif

Zodziu reikes:
Svieziu burokeliu gumbu su lapais. Mesytes (farso), bulviu, paprikos, svieziu grybu, svogunu ir svieziu krapu.

Pirmiausiai sumetu i verdanti vandeni bulves ir mesos kukuliukus (mesos kukuliukus paruosiu, kaip kad kepciau kotletus). Biski pavirus dedu jau isvirtus ir sutarkuotus burokeliu gumbus ir ju supjaustytus lapus. Po to, siek tiek apkepinu sviezius grybus su paprika ir svogunais ir viska suverciu i sriuba. Ant galo dar ipjaustau siek tiek svieziu krapu. Zinoma dar dedasi druska ir siek tiek juodu pipiriuku, bet cia jau pagal skoni.
g.gif atrodo viska surasiau.

Skanaus.
Tiesa, dar labai skanu si sriuba su kauliukais (vietoj farso) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 30 lapkričio 2005 - 07:06
Kajote,labai skanus sriubos aprašymas mirksiukas.gif būtinai pabandysiu,tik reikės burokėlių su visais lapais užsipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Dekui Kajote as butinai irgi virsiu, labai megstu burokelius.
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2005 11 30, 19:42)
Kajote,labai skanus sriubos aprašymas  mirksiukas.gif  būtinai pabandysiu,tik reikės burokėlių su visais lapais užsipirkti  thumbup.gif


QUOTE(Rutti @ 2005 12 04, 05:29)
Dekui Kajote as butinai irgi virsiu, labai megstu burokelius.


Nera uz ka 4u.gif
SKANAUS essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytes, turiu toki receptuka, vadinasi Russian Tea Cakes. Tikrai labai skanu su arbata essen.gif Bet recepto autore sako, kad jos proprobobute ta recepta is Lietuvos parsiveze. Pagal sudeti, tai tikrai toks "biednas" receptukas, bet niekaip neatsimenu nieko panashaus, kad buciau valgiusi.. Gal kuri nors atsimenat?

1 puodelis sviesto
1/2 puodelio cukraus pudros (persijoti)
shaukshtelis vaniles
2 puodukai miltu (persijoti)
1/2-1 puodelis smulkintu graikishku rieshutu arba migdolu
------------------------------
1/2 puodelio sukraus pudros apvoliojimui


Orkaite ikaitinti iki 350F (175C). Sumaishyti visus ingridientus, gauta mase palaikyti shaldytuve ~30min. Is atvesusios teshlos daryti mazdaug vynuoges/lazdyno rieshuto burbuliukus, deti ant skardos ir kepti 12-14min. Dar karshtus apvolioti cukraus pudroje, atvesinti, apvolioti antra karta. Laikyti sandariame inde ir valgyti su arbata smile.gif
Atsakyti
Ode ka tik paziurejau i keptos anties recepta...skaniai atrodo...o paskui aisku ilindau paziurejau apie jusu kelione i mexico...liuks ...nuotraukos...o tavo vyras tikras sefas....saunuolis
Atsakyti
Mergaites labai ydomu butu pasidalint Kuciu valgiais.
As visuomet darau gira kuciom,jai kam ydomu galesiu parasyt receptuka.
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2005 12 05, 14:01)
Mergaites labai  ydomu butu pasidalint Kuciu valgiais.
As visuomet darau gira kuciom,jai kam ydomu galesiu parasyt receptuka.

Ydomu bigsmile.gif . Norim biggrin.gif . Gal dar as ir savo jubiliejui spesiu uztaisyti ? blink.gif Laukiam. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazylle: 05 gruodžio 2005 - 23:58
Duonos gira
10 litru vandens ,puse kepaliuko juodos duonos ,cukrus ,razinkos,mieles.Duona supjaustyt riekutem ir paskrudint orkaitej ant blekutes,tada sudet duona i puoda,kibira nesvarbu ten kur rauginsit gira ir uzpilt verdanciu vandeniu,tada idet cukraus ,pagal skoni,vieni megsta saldesne kiti atvirksciai,as dedu ,daugiau ,kad skaniai saldu butu,tada i truputi ataususi vandeni sudet mieles( 1pok,sausu ) turit kitokiu dekit kitokiaspries tai aisku reik ant ju uzpilt maza kieki silto vandens kad isburbuliuotu ir tada tas mieliu putas i puoda,idedam sauja razinku (galima ir daugiau jai megstat paskui jas suvalgyt)viskas ,gira pastatoma kambario temperaturoj geriausia virtuvej ir rauginama,2 paros ir galima gert,norit stipresnes su gradusais palaikykit siltai ilgiau( mano vyras tokia megta ax.gif )O kad daugiau nerugtureik padet reik i saldytuva.Kad gira butu skaidri galima idet kelis citrinos griezinelius tik be zieves. Skanaus!
Atsakyti
Atsiprasau uz klaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2005 12 05, 17:23)
Duonos gira
10 litru vandens ,puse kepaliuko juodos duonos ,cukrus ,razinkos,mieles.Duona supjaustyt riekutem ir paskrudint orkaitej ant blekutes,tada sudet duona i puoda,kibira nesvarbu ten kur rauginsit gira ir uzpilt verdanciu vandeniu,tada idet cukraus ,pagal skoni,vieni megsta saldesne kiti atvirksciai,as dedu ,daugiau ,kad skaniai saldu butu,tada  i truputi ataususi vandeni sudet mieles( 1pok,sausu ) turit kitokiu dekit kitokiaspries tai aisku reik ant ju uzpilt maza kieki silto  vandens kad isburbuliuotu ir tada tas mieliu putas i puoda,idedam sauja razinku (galima ir daugiau jai megstat paskui jas suvalgyt)viskas ,gira pastatoma kambario temperaturoj geriausia virtuvej ir rauginama,2 paros ir galima gert,norit stipresnes su gradusais palaikykit siltai ilgiau( mano vyras tokia megta ax.gif )O kad daugiau nerugtureik padet reik i saldytuva.Kad gira butu skaidri galima idet kelis citrinos griezinelius tik be zieves. Skanaus!

Na dekoju thumbup.gif Klausykit, kaip zinodama mieliu nusipirkau bigsmile.gif Bet va koks ten to poko kiekis, kad nepardaug as ju prideciau ? g.gif
Darau gira ir visas kvieciu i svecius drinks_cheers.gif
Atsakyti
As dabar neturiu mielu namuose tai negaliu pasakyt koks kiekis tam vienam pokeli,bet jie parsiduoda po tris pokelius vienoj juostoj.Dek mieliu is akies tada tam vienam pokeli kokie du valgomieji saukstai.
Atsakyti