Sveikos. Na ir as i jusu buri jungiuosi

Mano ugis 159cm, svoris 58kg,
papai - 75 DD/E dazniausiai ir F tinka

Turiu sunu, bet del sios savo bedos jo nenorejau maitinti krutimi,nes nestumo metu dydis buvo iki F/G daejes, tai tik laukiau kol pagimdysiu ir viskas sugris i pradine busena,net nekilo mintis maitinti...

Nu o pora metu iki pastojant buvau pas gyd Radzeviciu del mazinimo,tai jis patare pirma pagimdyt,bet sake tai nera butina! Oi jei tik buciau zinojus kad man nesciai taip isdides,buciau tikrai operavusis dar pries tai. Visa nestuma isvaiksciojau nenusiemus liemeneles,tiesiog negalejau,nes toks skausmas budavo (ji jausdavau tik prausdamasi,nes visa kita laika devejau liemenele). Nu baisu prisiminti. Bet dabar mano dydis toks koks buvo visada, aisku vis dar svajoju mazintis,nors jau mano kunas apsiprates yra su tuo papildomu svoriu,nes nebeskauda nei peciu,nei nugaros, laikysena irgi pasitaisius,palyginti kaip as atrodziau kokioj 10 klasej

Mano drauges irgi mykia kai paklausiu ar sutiktu keistis vietom,nors siaip sako tu tik dziaukis. Kartais del to net apsipykstam, nu nei velnio nesupranta kaip sunku tureti didele krutine.
As visom 4 UZ mazinimo operacijas, man nepadejo nei numesti 6kg, nei sportas, zodziu, taupysiu ir as dabar