Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Sveikos. Na ir as i jusu buri jungiuosi thumbup.gif Mano ugis 159cm, svoris 58kg, papai - 75 DD/E dazniausiai ir F tinka doh.gif Turiu sunu, bet del sios savo bedos jo nenorejau maitinti krutimi,nes nestumo metu dydis buvo iki F/G daejes, tai tik laukiau kol pagimdysiu ir viskas sugris i pradine busena,net nekilo mintis maitinti... blush2.gif Nu o pora metu iki pastojant buvau pas gyd Radzeviciu del mazinimo,tai jis patare pirma pagimdyt,bet sake tai nera butina! Oi jei tik buciau zinojus kad man nesciai taip isdides,buciau tikrai operavusis dar pries tai. Visa nestuma isvaiksciojau nenusiemus liemeneles,tiesiog negalejau,nes toks skausmas budavo (ji jausdavau tik prausdamasi,nes visa kita laika devejau liemenele). Nu baisu prisiminti. Bet dabar mano dydis toks koks buvo visada, aisku vis dar svajoju mazintis,nors jau mano kunas apsiprates yra su tuo papildomu svoriu,nes nebeskauda nei peciu,nei nugaros, laikysena irgi pasitaisius,palyginti kaip as atrodziau kokioj 10 klasej doh.gif doh.gif Mano drauges irgi mykia kai paklausiu ar sutiktu keistis vietom,nors siaip sako tu tik dziaukis. Kartais del to net apsipykstam, nu nei velnio nesupranta kaip sunku tureti didele krutine.
As visom 4 UZ mazinimo operacijas, man nepadejo nei numesti 6kg, nei sportas, zodziu, taupysiu ir as dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2008 11 15, 18:09)
Sveikos. Na ir as i jusu buri jungiuosi  thumbup.gif Mano ugis 159cm, svoris 58kg, papai - 75 DD/E dazniausiai ir F tinka  doh.gif Turiu sunu, bet del sios savo bedos jo nenorejau maitinti krutimi,nes nestumo metu dydis buvo iki F/G daejes, tai tik laukiau kol pagimdysiu ir viskas sugris i pradine busena,net nekilo mintis maitinti...  blush2.gif Nu o pora metu iki pastojant buvau pas gyd Radzeviciu del mazinimo,tai jis patare pirma pagimdyt,bet sake tai nera butina! Oi jei tik buciau zinojus kad man nesciai taip isdides,buciau tikrai operavusis dar pries tai. Visa nestuma isvaiksciojau nenusiemus liemeneles,tiesiog negalejau,nes toks skausmas budavo (ji jausdavau tik prausdamasi,nes visa kita laika devejau liemenele). Nu baisu prisiminti. Bet dabar mano dydis toks koks buvo visada, aisku vis dar svajoju mazintis,nors jau mano kunas apsiprates yra su tuo papildomu svoriu,nes nebeskauda nei peciu,nei nugaros, laikysena irgi pasitaisius,palyginti kaip as atrodziau kokioj 10 klasej  doh.gif  doh.gif Mano drauges irgi mykia kai paklausiu ar sutiktu keistis vietom,nors siaip sako tu tik dziaukis. Kartais del to net apsipykstam, nu nei velnio nesupranta kaip sunku tureti didele krutine.
As visom 4 UZ mazinimo operacijas, man nepadejo nei numesti 6kg, nei sportas, zodziu, taupysiu ir as dabar  drinks_cheers.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Man operacija kainavo 8200,-LT.
Atsakyti
na sumažinti kaip ir pasididinti tik chirurgų pagalba, aš dabar turiu 80DD - labai rimtai svarstau apie susimažinimą ir pakėlimą -noriu turėti C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 16 lapkričio 2008 - 19:25
QUOTE(gugiene @ 2008 11 16, 19:30)
Man operacija kainavo 8200,-LT.

Čia su viskuo viskuo (spec. liemenėlė, vaistai, gulėjimas klinikoje)? Ar dar papildomų lėšų reik (vizitai po operacijos), ar viskas į kainą įeina?

Kai dabar tokia infliacija, tai bapkes į sveikatą geriausia investuot... tongue.gif Na, juokauju, kol kas tokios sumos neturiu.. verysad.gif
Atsakyti
i sia kaina iena viskas ir liemenele ir gulejimas ir maitinimas( atnesa visa meniu) ir perisimai po operacijos (dabar einu perisineja) ir dave i namus nuo skausmo ir antibijotkus
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 11 17, 23:15)
i sia kaina iena viskas ir liemenele ir gulejimas ir maitinimas( atnesa visa meniu) ir perisimai po operacijos (dabar einu perisineja) ir dave i namus nuo skausmo ir antibijotkus

Ačiū, o ar dabar jauti kokius skausmus, kaip gyja žaizda? Atleisk, kad tiek klausinėju, bet kad aktualu... 4u.gif
Atsakyti
Kaluskit kiek norit visom atsakysiu tongue.gif
Du kartus keite pleistrus, vakar dave pluosta pleistru ir sake kad galiu pati namie pasikeisti vel eisiu penktadieni. Siulus isims kita treciadieni. Tik nuo pleistru niezti kutena (uzklijuoja nulupa uzklijuoja nulupa) truputi paraudus oda, daktaras sake kad namie be pleistru pavaiksciosciau, zaisdos jau maziau slapiuoja kai kur jau nustojo, aisku labai graziom vaivorykstes spalvom ten kur pjauta nusidaze vienur bordo, kitur jau geltona ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jautiesi, Gugiene? As labai labai tau pavydziu, o kartu ir dziaugiuosi, kad pasirizai. Dar vienas klausimas, o kur dareisi mamograma, ko dar reikejo pries operacija, gal koki kraujo tyrima ar kazka? nes as jau kaip ir ruosiuosi stot i eile pas gyd Radzeviciu. O ar nei karto nepasigailejai savo apsisprendimo? blush2.gif jei but imanoma,gal veliau, na kai viskas labiau sugis, galetum atsiusti man foto, na man siek tiek baisu del randu, kaip ten jie atrodys...ypac baisiai man skamba kad reikia ispjauti spenelius ir perkelti juos auksciau doh.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik savaite po operacijos, jauciuosi super ir tikrai nesigailiu.
As dariausi Operacija Kaune esu imetusi nuoroda pas dr. Tautrima Aštrauska.
Prieš operacija reikejo kraujo tyrimu, kardiogramos, slapimo tyrimu (viska dariausi pas juos).
Kaip minejau mano krutine buvo laaaabai didele, tai spenelius turejo ispjauti ir perkelti auksciau, na matysim kaip atrodys. daktaras man rode nuotrauku savo pacienciu panasia krutine kaip mano tai randu nelebai buvo matyt jie praktiskai isnyke isbale. Galesiu atsiust fotkiu kai jau bus apgije. As del randu nelabai jaudinuosi,aisku noretusi kad neliktu, bet dziaugiuosi kad ji maza ir stati ko niekad gyvenime neturejau.
Papildyta:
Dabar lekiu iki apatinio trikotazo parduotuves pabadysiu pasimatuot nors dar ir pleistaris apklijuota smile.gif labai norisi isbandyti tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Gugiene,as zinok sypsausi skaitydama tavo paskutini pasisakyma 4u.gif nu fainai. Man irgi sake reiks speneli ispjaut ir perkelt auksciau, bet as visai to nebijau. Na bandysiu ir as tyrimus asilikt toj pacioj klinikoj, o ar uzteks diena pries operacija tai daryt,nes man reiks is Londono palikus sunu atskrist,tai noris kuo greiciau kad butu...Aisku dar 4 men eilej teks laukti dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2008 11 20, 15:26)
Gugiene,as zinok sypsausi skaitydama tavo paskutini pasisakyma  4u.gif  nu fainai. Man irgi sake reiks speneli ispjaut ir perkelt auksciau, bet as visai to nebijau. Na bandysiu ir as tyrimus asilikt toj pacioj klinikoj, o ar uzteks diena pries operacija tai daryt,nes man reiks is Londono palikus sunu atskrist,tai noris kuo greiciau kad butu...Aisku dar 4 men eilej teks laukti dabar  doh.gif

Tai ilgai tau laukti, na kantrybes tau. O tyrimus man dare penktadieni, o operacija buvo treciadieni, tu ju pasiklausk kiek laiko gali but pries, gal ir diena pries uzteks.
Atsakyti