Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 03, 11:35)
pas mane po gimdymo 90D  doh.gif is pradziu tai ojojoj kaip varziausi tos krutines,nesiojau liemeneles aptemtas,kad tik nesimatytu unsure.gif o dabar spjoviau i viska ir prisipirkau geru "triumph" firmos liemenuku, daug bliuzikiu su iskirptem ir vaikstau patenkinta thumbup.gif gaunu daug komplimentu kad graziai atrodau,kad pasikeiciau,nes ir pati pradejau geriau jaustis  kai atsikraciau to komplekso ax.gif dabar negalvoju apie jokius krutu mazinimus lotuliukas.gif
Papildyta:
beje ir didelioms krutinems yra labi grazaus apatinio trikotazo,tik reikia pirkt geros firmos smile.gif

Laba,

Saunu,kad susidraugavai su savais papuliukais, o del liemeneliu galiu pasakyti is savo patirties, kad yra sudetinga... tame paciame "triumphe" pvz mano apimtis 70 ir nors nusisauk kaip sudetinga rasti liemenele nes su tokia apimtimi pagrinde yra iki C dydzio... turi vos kelis modeliukus D ar E ir viskas.... Pinigeliu tikrai neskaiciuoju kai renkuosi liemenele, bet ir nevarzant saves piniginiais skaiciukais sunku jas susirasti.... Tai va. Dabar galiu pasigirti gavau savo 'Anita' firmos liemenele maitinimui ir negaliu atsidziaugti smile.gif)
Atsakyti
jo,labai greit isperka tuos didesnius ir grazius,as jau visad apsiklausineju kada tures nauju ir atslenku ta diena pirkt smile.gif kartais tenka ilgokai pasikankint kol gaunu doh.gif pinigeliu ir as negailiu,pigios liemeneles net ir nelaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 03, 14:35)
pas mane po gimdymo 90D  doh.gif is pradziu tai ojojoj kaip varziausi tos krutines,nesiojau liemeneles aptemtas,kad tik nesimatytu unsure.gif o dabar spjoviau i viska ir prisipirkau geru "triumph" firmos liemenuku, daug bliuzikiu su iskirptem ir vaikstau patenkinta thumbup.gif gaunu daug komplimentu kad graziai atrodau,kad pasikeiciau,nes ir pati pradejau geriau jaustis  kai atsikraciau to komplekso ax.gif dabar negalvoju apie jokius krutu mazinimus lotuliukas.gif
Papildyta:
beje ir didelioms krutinems yra labi grazaus apatinio trikotazo,tik reikia pirkt geros firmos smile.gif

90D - taip yra, bet va kai turi "dziaugsmeli" 75F tada jau nelabai ko atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2008 12 03, 19:25)
90D - taip yra, bet va kai turi "dziaugsmeli" 75F tada jau nelabai ko atsiranda...

va va, tą patį norėjau rašyt, kad su didesne apimtimi lengviau didelių rast liemenėlių, o kai apimtis maža, tai visai bėda ax.gif
bet žiūriu mūsų būrys čia vis didėja 4u.gif
Atsakyti
su tais dydziais tai sudetinga, as jau parduotuvese nebeieskau, nes mano jau 80G nelabai buna, o dar tie pardaveju zvilgsniai, tai isvis i nevilti varo verysad.gif va internete radau, uzsisakiau ir tiko ir grazi visai, tai negaliu atsidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2008 12 03, 22:05)
va va, tą patį norėjau rašyt, kad su didesne apimtimi lengviau didelių rast liemenėlių, o kai apimtis maža, tai visai bėda  ax.gif
bet žiūriu mūsų būrys čia vis didėja  4u.gif

Aha, tikrai sunku, o jei dar nori, kad nespaustų, o normaliai prilaikytų ir gražiai atrodytų, tai beveik neįmanoma... Viena mano draugė visados sakydavo "na, kodėl tu pergyveni, juk viskas gana ok", bet kai pamatė su papinyku, tai: "na, tikrai, tavo krūtinė didelė..." doh.gif Jo, praregėjo... verysad.gif

Į merginą didele krūtine visada žiūriu labai draugiškai, nes žinau, ką tenka iškęsti..
Atsakyti
Ech,kaip as jus visas suprantu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif Liemeneliu geru turiu visa kruva, niekas nekrenta pro sonus, bet vis tiek nepatogu, pastoviai issisukineju nuo begimo sporto klube (ant takelio), nes labai nemalonu kai jauciu ta svori besilinguojant doh.gif Na tikiuosi kad tuoj galesiu viska daryt ir but labai labai patenkinta thumbup.gif
P.S. nemokamai daro UK, jei eini pas gyd ir irodai kad tau labai blogai, kad jauties nepilnaverte, nu vienu zodziu, kad tai tau gadina gyvenima, bet ilgai reikia eilese laukt...
Atsakyti
Va va, dėl to besilinguojančio svorio doh.gif pati sau nepastebimai pradėjau vengti bėgioti, važinėti dviračiu, nemalonu ir vaikščioti... Ir visai nenoriu su tuo susitaikyti, man ši mano kūno dalis nemiela ir trukdo normaliai gyventi smile.gif, teks taupyt ax.gif - negi visą gyvenimą save ribosiu.
Atsakyti
Sekmes taupant, Flamenko! Pabandyk loterijoj palosti, gal pasiseks lotuliukas.gif
As katik grizau is Lt, buvau brolio naujagimio lankyt, tai susitikom ir su tevais, visi kaip susitare sako kad man nereikia jokios operacijos, nes jau dabar atrodau kaip po jos doh.gif Nu tikrai, pati pastebejau kad sumazejo mano papai. Daug sportuoju, ivairius pratimus darau specialiai krutinei, na ir ka, pasirodo (tik dabar gerai apsiziurejus pastebejau) kad nebera riebalinio sluoksnio po pazastimis, tai automatiskai ir krutine mazesne atrodo, nes pro sonus nebekrenta tie lasiniai. Taip pat sumazejo riebalu ant pacio krutines raumens, tai atrodo ir graziau atrodau be liemenuko, negu pries kokius 3 metus. Bet vis tiek yra nukare, vis tiek su ranka tenka kiekviena isidet i liemenuka, o ir dydis tas pats, tad, pagalvojau ir nusprendziau vis gi darytis ta operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 12 gruodžio 2008 - 10:39
Aganiux, o kokios kainos pas jus UK?
As irgi galvoju darytis doh.gif Man ne tiek sumazint, kiek kilstelt reikia, bet automatiskai ir mazeja rolleyes.gif
Turiu geru liemeneliu, bet kai greiciau eini ar bega, viskas tyvuliuoja cray.gif Diskomfortas verysad.gif
Pasidariau viena operacija, bet ne is sitos temos, tai jauciuosi labiau zmogumi, visai kitoks poziuris i save ir aplinka blush2.gif Dar sita susitvarkyti ir visai gerai butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2008 12 12, 11:37)
Sekmes taupant, Flamenko! Pabandyk loterijoj palosti, gal pasiseks  lotuliukas.gif
As katik grizau is Lt, buvau brolio naujagimio lankyt, tai susitikom ir su tevais, visi kaip susitare sako kad man nereikia jokios operacijos, nes jau dabar atrodau kaip po jos  doh.gif Nu tikrai, pati pastebejau kad sumazejo mano papai. Daug sportuoju, ivairius pratimus darau specialiai krutinei, na ir ka, pasirodo (tik dabar gerai apsiziurejus pastebejau) kad nebera riebalinio sluoksnio po pazastimis, tai automatiskai ir krutine mazesne atrodo, nes pro sonus nebekrenta tie lasiniai. Taip pat sumazejo riebalu ant pacio krutines raumens, tai atrodo ir graziau atrodau be liemenuko, negu pries kokius 3 metus. Bet vis tiek yra nukare, vis tiek su ranka tenka kiekviena isidet i liemenuka, o ir dydis tas pats, tad, pagalvojau ir nusprendziau vis gi darytis ta operacija.

Aganiux, o kokius pratimus darei? Man visi pratimai krūtinei gaunasi pratimai rankoms... Kažkaip neišeina...
Atsakyti
DIDZIAKRUTES VIENYKIMES!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif
Kakziap ant juodo humoro mane pastaruoju metu patrauke doh.gif
Bet zinot, dabar taip sedziu ir galvoju, kad aisku, sunku mums issirinkti liemenele parduotuvej, pardavejai snairai ziuri doh.gif , bet... negi nepastebejot kaip vyrai ryja akimis dideles krutines rolleyes.gif
Kiti juokiasi tik del to, kad patys turi trukumu ir bijo, kad jie bus pastebeti arba is pavydo, kad neturi tokiu apvaliuku 4u.gif O jei pabandyti atsitiesti, pasakyti sau: "mano krutine grazi" bigsmile.gif
Dabar ziuriu i savo buferiuka ir galvoju, nu bet gal ir nieko visai blush2.gif
Ar butu palaikanciu ideja, kad reikia skatinti vienai kita blush2.gif
Gal galetumem pratimuku pasiieskot ir pamegint kartu kazka keist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 12 gruodžio 2008 - 13:55