Labas vakarelis. Nu jau as susitariau del operacijos - sausio 29d bus. O visus tyrimus darys diena pries. Labai pasimeciau kai pasiule operuotis gruodi, pries Kaledas, kazkaip nenorejau pries sventes, paskui dar be jegu jausciaus per pacias maloniausias sirdziai sventes. Taip kad as jau laukiu eileje, galite pasveikinti

QUOTE(gugiene @ 2008 11 19, 13:02)
Papildyta:
Dabar lekiu iki apatinio trikotazo parduotuves pabadysiu pasimatuot nors dar ir pleistaris apklijuota
labai norisi isbandyti

Dabar lekiu iki apatinio trikotazo parduotuves pabadysiu pasimatuot nors dar ir pleistaris apklijuota

Laba kaip sveikateles?
Na kaip kelione iki apatinio trikotazo parduotuves

Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2008 11 25, 20:08)
Labas vakarelis. Nu jau as susitariau del operacijos - sausio 29d bus. O visus tyrimus darys diena pries. Labai pasimeciau kai pasiule operuotis gruodi, pries Kaledas, kazkaip nenorejau pries sventes, paskui dar be jegu jausciaus per pacias maloniausias sirdziai sventes. Taip kad as jau laukiu eileje, galite pasveikinti 

Sveikinu uz apsisprendima

QUOTE(aganiux @ 2008 11 25, 23:08)

Šaunuolė

Aha, Gugiene, ir kaip jausmas apatinių pardėj?

Dekui mergaites. Snd viena drauge sako ar zinai kad diena po operacijos, tu prakeiksi savo sita apsisprendima, na aceit blogai jauiuos. Bet as sakau nieks man nebaisu, as mastau apie ateiti, apie apatiniu parduotuves, sukneles, svarkelius, marskinukus galu gale, dabar man nesusieina arba labai skleidziasi per susegima

Sveikos merginos,
truputi buvau islekusi tai nebuvau prie kompo, bet visada pasiziuriu sia tema kai tik prieinu.
Sveikinu aganiux, nebijok viskas bus gerai, man po operacijos nieko blogo nebuvo.
Jei nepaslaptis kiek kainuos ir kur darysies.
O parduotuvej nusipirkau 4 liemeneles (visokiu spalvu), super kai tinka, bliuskutes perku viena ismiera mazesnes, kruva atrinkau drauges mamai kas per dideles.
Siulus iseme viskas gerai niekas neisisarde
, siules grazios lygios , tik speneliai dar nelabai isgije, nes juos buvo nueme ir uzdejo tai ju gijimas ilgesnis, bet po truputi gyja . Reik po bioptron lempa palaikyti greiciau gyja, labai gerai si lempa ir siulems.
truputi buvau islekusi tai nebuvau prie kompo, bet visada pasiziuriu sia tema kai tik prieinu.
Sveikinu aganiux, nebijok viskas bus gerai, man po operacijos nieko blogo nebuvo.
Jei nepaslaptis kiek kainuos ir kur darysies.
O parduotuvej nusipirkau 4 liemeneles (visokiu spalvu), super kai tinka, bliuskutes perku viena ismiera mazesnes, kruva atrinkau drauges mamai kas per dideles.
Siulus iseme viskas gerai niekas neisisarde

ir dar merginos galiu ir be liemenuko vaiksciot niekas nenukare

QUOTE(gugiene @ 2008 11 29, 18:26)
Baltai pavydžiu...

Na, gal kada ir pririnksiu pinigėlių tokiam dalykui...
Sveikos, mano operacija kainuos 8500lt, bet dar reiks uz liemenele apie 200 susimoket, na cia jau net nebeskaiciuoju
Biski bijau as tu randu, bet zinau kad kitaip neimanoma padaryt...svajoju ir as apie daug liemenuku, kurie man tiks, o kad galeciau isvis nuogais vaiksciot, tai cia nerealu
Na bus matyt. Ai, dar neparasiau, darysiuos pas gyd. D. Radzeviciu, Vilniuj, man kitur neapsimokejo, nes Vln gyvena brolis, kuris mane priims pagyvent, slaugys sake...Nu o savo mazaja atzalele paliksiu mamai, Siauliuose. Gugiene, noriu paklaust, po kiek laiko as jau sugebesiu pasirupint vaiku, na ta prasme, paimt ji ant ranku, galu gale, mums gi reiks namo, i Londona sugrizt, MB nebus kartu, jis dirbs, nebent jau labai noreciau grizt, o nepajegciau viena su lelium, tada gal ir atvarytu musu pasiimt (cia blogiausiu atveju, nes MB labai daug dirba...)

Del siuliu -tai kur siule eina nuo spenelio iki apacios praktiskai jau nesimato, o kur eina apacioje po krutine dar yra.
Mano mazajai pusantru metuku panasiai kaip ir tavo, tai as taip atsargiai po savaites keliau tai i lovyte tai is ir ant ranku emiau, o i antros savaites pabaiga ir is maximos maisus pirkiniu pasitysau. Vienu zodziu po truputi tik atsargiai.
Mano mazajai pusantru metuku panasiai kaip ir tavo, tai as taip atsargiai po savaites keliau tai i lovyte tai is ir ant ranku emiau, o i antros savaites pabaiga ir is maximos maisus pirkiniu pasitysau. Vienu zodziu po truputi tik atsargiai.
sveikutes ir as i jusu bureli noreciau prisijungt. Turiu ta pacia beda, didele krutine, kol buvau jaunesme buvo 75D tai dar gyvent galejau, o va dabar pasigimdziau, maitinu, tai isdidejo iki 80G
vis tikiuos kad gal kai baigsiu maitint sumazes, na bet turbut sansu mazai...
Tai svajoju apie mazinimo operacija... kaip jum pavydziu kurios jau pasidaret.. ech ir as svajoju apie kalnus graziu tinkanciu liemeneliu, graziu maikuciu ir normalaus dydzio (t.y. C) krutine...
Esu kazka girdejusi kad galima ir nemokamai pasidaryt, kazkurioj ligoninei, gal ka esat girdejusios?

Tai svajoju apie mazinimo operacija... kaip jum pavydziu kurios jau pasidaret.. ech ir as svajoju apie kalnus graziu tinkanciu liemeneliu, graziu maikuciu ir normalaus dydzio (t.y. C) krutine...
Esu kazka girdejusi kad galima ir nemokamai pasidaryt, kazkurioj ligoninei, gal ka esat girdejusios?

pas mane po gimdymo 90D
is pradziu tai ojojoj kaip varziausi tos krutines,nesiojau liemeneles aptemtas,kad tik nesimatytu
o dabar spjoviau i viska ir prisipirkau geru "triumph" firmos liemenuku, daug bliuzikiu su iskirptem ir vaikstau patenkinta
gaunu daug komplimentu kad graziai atrodau,kad pasikeiciau,nes ir pati pradejau geriau jaustis kai atsikraciau to komplekso
dabar negalvoju apie jokius krutu mazinimus 
Papildyta:
beje ir didelioms krutinems yra labi grazaus apatinio trikotazo,tik reikia pirkt geros firmos

Papildyta:
beje ir didelioms krutinems yra labi grazaus apatinio trikotazo,tik reikia pirkt geros firmos