Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Labas vakarelis. Nu jau as susitariau del operacijos - sausio 29d bus. O visus tyrimus darys diena pries. Labai pasimeciau kai pasiule operuotis gruodi, pries Kaledas, kazkaip nenorejau pries sventes, paskui dar be jegu jausciaus per pacias maloniausias sirdziai sventes. Taip kad as jau laukiu eileje, galite pasveikinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 11 19, 13:02)
Papildyta:
Dabar lekiu iki apatinio trikotazo parduotuves pabadysiu pasimatuot nors dar ir pleistaris apklijuota  smile.gif  labai norisi isbandyti  tongue.gif  tongue.gif

Laba kaip sveikateles?

Na kaip kelione iki apatinio trikotazo parduotuves smile.gif ? Jauciu saldu kai gali pardavejai pasakyti, sitas perdidelis.... biggrin.gif ar issirinkai pacia graziausia liemenele wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2008 11 25, 20:08)
Labas vakarelis. Nu jau as susitariau del operacijos - sausio 29d bus. O visus tyrimus darys diena pries. Labai pasimeciau kai pasiule operuotis gruodi, pries Kaledas, kazkaip nenorejau pries sventes, paskui dar be jegu jausciaus per pacias maloniausias sirdziai sventes. Taip kad as jau laukiu eileje, galite pasveikinti  blush2.gif

Sveikinu uz apsisprendima 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gugiene, na kaip gi jautiesi smile.gif ? Gal jau laisva- be siūlų 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2008 11 25, 23:08)
Labas vakarelis. Nu jau as susitariau del operacijos - sausio 29d bus. O visus tyrimus darys diena pries. Labai pasimeciau kai pasiule operuotis gruodi, pries Kaledas, kazkaip nenorejau pries sventes, paskui dar be jegu jausciaus per pacias maloniausias sirdziai sventes. Taip kad as jau laukiu eileje, galite pasveikinti  blush2.gif

Šaunuolė 4u.gif

Aha, Gugiene, ir kaip jausmas apatinių pardėj? biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mergaites. Snd viena drauge sako ar zinai kad diena po operacijos, tu prakeiksi savo sita apsisprendima, na aceit blogai jauiuos. Bet as sakau nieks man nebaisu, as mastau apie ateiti, apie apatiniu parduotuves, sukneles, svarkelius, marskinukus galu gale, dabar man nesusieina arba labai skleidziasi per susegima blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
truputi buvau islekusi tai nebuvau prie kompo, bet visada pasiziuriu sia tema kai tik prieinu.
Sveikinu aganiux, nebijok viskas bus gerai, man po operacijos nieko blogo nebuvo.
Jei nepaslaptis kiek kainuos ir kur darysies.
O parduotuvej nusipirkau 4 liemeneles (visokiu spalvu), super kai tinka, bliuskutes perku viena ismiera mazesnes, kruva atrinkau drauges mamai kas per dideles.
Siulus iseme viskas gerai niekas neisisarde tongue.gif, siules grazios lygios , tik speneliai dar nelabai isgije, nes juos buvo nueme ir uzdejo tai ju gijimas ilgesnis, bet po truputi gyja . Reik po bioptron lempa palaikyti greiciau gyja, labai gerai si lempa ir siulems.
Atsakyti
ir dar merginos galiu ir be liemenuko vaiksciot niekas nenukare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2008 11 29, 18:26)
ir dar merginos  galiu ir be liemenuko vaiksciot niekas nenukare  lotuliukas.gif

Baltai pavydžiu... 4u.gif
Na, gal kada ir pririnksiu pinigėlių tokiam dalykui...
Atsakyti
Sveikos, mano operacija kainuos 8500lt, bet dar reiks uz liemenele apie 200 susimoket, na cia jau net nebeskaiciuoju biggrin.gif Biski bijau as tu randu, bet zinau kad kitaip neimanoma padaryt...svajoju ir as apie daug liemenuku, kurie man tiks, o kad galeciau isvis nuogais vaiksciot, tai cia nerealu lotuliukas.gif Na bus matyt. Ai, dar neparasiau, darysiuos pas gyd. D. Radzeviciu, Vilniuj, man kitur neapsimokejo, nes Vln gyvena brolis, kuris mane priims pagyvent, slaugys sake...Nu o savo mazaja atzalele paliksiu mamai, Siauliuose. Gugiene, noriu paklaust, po kiek laiko as jau sugebesiu pasirupint vaiku, na ta prasme, paimt ji ant ranku, galu gale, mums gi reiks namo, i Londona sugrizt, MB nebus kartu, jis dirbs, nebent jau labai noreciau grizt, o nepajegciau viena su lelium, tada gal ir atvarytu musu pasiimt (cia blogiausiu atveju, nes MB labai daug dirba...)
Atsakyti
Del siuliu -tai kur siule eina nuo spenelio iki apacios praktiskai jau nesimato, o kur eina apacioje po krutine dar yra.

Mano mazajai pusantru metuku panasiai kaip ir tavo, tai as taip atsargiai po savaites keliau tai i lovyte tai is ir ant ranku emiau, o i antros savaites pabaiga ir is maximos maisus pirkiniu pasitysau. Vienu zodziu po truputi tik atsargiai.
Atsakyti
sveikutes ir as i jusu bureli noreciau prisijungt. Turiu ta pacia beda, didele krutine, kol buvau jaunesme buvo 75D tai dar gyvent galejau, o va dabar pasigimdziau, maitinu, tai isdidejo iki 80G verysad.gif vis tikiuos kad gal kai baigsiu maitint sumazes, na bet turbut sansu mazai...
Tai svajoju apie mazinimo operacija... kaip jum pavydziu kurios jau pasidaret.. ech ir as svajoju apie kalnus graziu tinkanciu liemeneliu, graziu maikuciu ir normalaus dydzio (t.y. C) krutine...
Esu kazka girdejusi kad galima ir nemokamai pasidaryt, kazkurioj ligoninei, gal ka esat girdejusios? ax.gif
Atsakyti
pas mane po gimdymo 90D doh.gif is pradziu tai ojojoj kaip varziausi tos krutines,nesiojau liemeneles aptemtas,kad tik nesimatytu unsure.gif o dabar spjoviau i viska ir prisipirkau geru "triumph" firmos liemenuku, daug bliuzikiu su iskirptem ir vaikstau patenkinta thumbup.gif gaunu daug komplimentu kad graziai atrodau,kad pasikeiciau,nes ir pati pradejau geriau jaustis kai atsikraciau to komplekso ax.gif dabar negalvoju apie jokius krutu mazinimus lotuliukas.gif
Papildyta:
beje ir didelioms krutinems yra labi grazaus apatinio trikotazo,tik reikia pirkt geros firmos smile.gif
Atsakyti