Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Sveikos koleges, turiu ta pacia "didele" beda, kaip ir daugelis is jusu. verysad.gif Noriu darytis mazinimo operacija, bet ateity planuojam antra vaikeli turet, tai labai neramu kaip su maitinimu bus po operacijos. Kiek skaiciau, gali buti problemu, ir nerekomenduojama tokia operacija. Gal kas esate girdeje ar susidure, kaip ten su tuo maitinimu buna? g.gif I savo "grozybes" nebegaliu ziureti, tai va ir blaskausi... Daryt, nedaryt...
Atsakyti
Kai nestumo antroje puseje krutys pasidare neapsakomai dideles, skausmingos ir ju as baisiausiai nekenciau (kazkur G dydzio), as nusprendziau nemaitinti isvis...iskart po gimdymo pradejau gerti vaistukus slopinancius laktacija ir krutine per savaite laiko pasidare tokia kaip buvo iki nestumo (DD/E). Jauciau dideli palengevejima, dingo nuolatine bloga nuotaika smile.gif gal ir turetu buti geda,kad as taip nuskriaudziau savo vaikeli, bet negalejau kitaip,kam reikalinga vaikui istisai verkianti ir dejuojanti mama nezmoniskai dideliais papais, del kuriu net kompleksuoja iseiti is namu? Auga jis sveikas ir laimingas ir be mano pienelio, o antras vaikelis tikiuosi jau paragaus mano pienuko, nes krutine bus nebe tokia didele (planuoju po metu praejus operacijai bandyti pastoti). Neabejoju kad viskas bus gerai ir as galesiu maitinti ax.gif man ta pazadejo daktaras!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 15 sausio 2009 - 23:18
QUOTE(aganiux @ 2009 01 16, 00:08)
Kai nestumo antroje puseje krutys pasidare neapsakomai dideles, skausmingos ir ju as baisiausiai nekenciau (kazkur G dydzio), as nusprendziau nemaitinti isvis...iskart po gimdymo pradejau gerti vaistukus slopinancius laktacija ir krutine per savaite laiko pasidare tokia kaip buvo iki nestumo (DD/E). Jauciau dideli palengevejima, dingo nuolatine bloga nuotaika smile.gif gal ir  turetu buti geda,kad as taip nuskriaudziau savo vaikeli, bet negalejau kitaip,kam reikalinga vaikui istisai verkianti ir dejuojanti mama nezmoniskai dideliais papais, del kuriu net kompleksuoja iseiti is namu? Auga jis sveikas ir laimingas ir be mano pienelio, o antras vaikelis tikiuosi jau paragaus mano pienuko, nes krutine bus nebe tokia didele (planuoju po metu praejus operacijai bandyti pastoti). Neabejoju kad viskas bus gerai ir as galesiu maitinti  ax.gif man ta pazadejo daktaras!

Kiek skaiciau, tave dailins dr. Radzevicius? As irgi pas ji noreciau. Kaip jis tau pasirode per apziura? Ar ilgos eiles pas ji?
Atsakyti
Anksciau buvo 4 men eiles, dabar mazesnes, LinaNi. As jam gruodzio pradzioj berods parasiau emaila, jis man jau siule gruodzio pabaigoj operuotis, bet as pasirinkau sausio pabaiga biggrin.gif Kas del D. Radzeviciaus, tai man jis pasirode labai malonus, neskubejo, atsake i visus klausimus, emailus irgi issamiai atraso, nors skaiciau kad jis labai labai uzsiemes yra, po kelias operacijas i diena padaro.
Snd skambinaus susitarti del tyrimu, tai paklausiau ka atsivezti su savim vaziuojant operuotis, sako nieko, tusciom rankom, viska duosim doh.gif tik patare rubus per prieki uzsegamus apsirengti, nes paskui negalesiu ranku pakelt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 17, 17:50)
Anksciau buvo 4 men eiles, dabar mazesnes, LinaNi. As jam gruodzio pradzioj berods parasiau emaila, jis man jau siule gruodzio pabaigoj operuotis, bet as pasirinkau sausio pabaiga biggrin.gif Kas del D. Radzeviciaus, tai man jis pasirode labai malonus, neskubejo, atsake i visus klausimus, emailus irgi issamiai atraso, nors skaiciau kad jis labai labai uzsiemes yra, po kelias operacijas i diena padaro.
Snd skambinaus susitarti del tyrimu, tai paklausiau ka atsivezti su savim vaziuojant operuotis, sako nieko, tusciom rankom, viska duosim  doh.gif tik patare rubus per prieki uzsegamus apsirengti, nes paskui negalesiu ranku pakelt  verysad.gif

Sekmes tau dideliausios ir lauksim detaliu kaip operacija praejo ir t.t.... smile.gif Viskas bus gerai, thumbup.gif o is tokiu kaip jus, kurios ryztasi ir nebijo operuotis, ir mes likusios imsim drasos ir pavyzdi... Reikia myleti save, ne tik vyrus ir vaikus!
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 01 18, 15:32)
Reikia myleti save, ne tik vyrus ir vaikus!

Teisingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(good4u @ 2008 04 02, 14:46)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Laba diena!!! Na, net nežinau nuo ko pradėt... Gal nuo to, jog dažnai pasiskaitau super mamų diskusijas ir štai pagaliau sumaniau ir pati parašyti, nes turiu tokią bėdą, kuri man niekaip neduoda ramybės...  unsure.gif  Esu aštuoniolikmetė ir turiu didžiulę krūtinę!!! Mano dydis 70F!!! Na, negano to, kad niekada nerandu tinkamos bra, maudymuko, dar negimdžiau (kas bus, kai pagimdysiu!!!!!  mega_shok.gif  ), krūtinė taip ir verčia kūprintis, bet tai ji dar vis didėja!!!!!!!  blink.gif Net sportas nemažina jos!!! Man tai didžiulis nepatogumas!!!  verysad.gif Gal kas nors galite patarti, kaip būtų įmanoma bent truputį sumažinti krūtinę be plastinių operacijų?

Na mano krutine ne tokia didele 70D, kartais E, bet ugis uztat 160cm smile.gif svoris 60kg. Zodziu iki nestumo buvau apvalute, putnute su didele krutine. biggrin.gif Giliai sirdy del to kompleksvau, nesijauciau labai patogiai. Susilaukdavau daaaug vyru demesio. Vyrams labai patikdavo, is moteru kartais isgirsdavau nelabai maloniu komentaru unsure.gif Zodziu is dziaugsmo katuciu neplojau, bet ir liudet neliudejau ax.gif
Tai vat, nestumo metu krutine dar labiau padidejo, po gimdymo vaiksciojau su milziniskom krutim, bet... Po 2men maitinimo, nebeturejau pienuko-krutine gerokai sumazejo+ nukrito pacios svoris. Taigi db sveriu 53kg ir dziugiuosi C dydzio krutine biggrin.gif
Nu tik atvirai pasakius, anksciau buvo didele ir siek tiek patisus krutine, o db maza ir labai nutisus doh.gif taigi jei anksciau buvo problema dydis, tai dabar ji tapo - forma (pazvengiu is saves, kad pas mane spanieliaus ausys vietoj krutu ir toliau gyvenu rolleyes.gif ). Plastine operacija per daug bijau darytis, be to po krutu pakelimo labai dideli randai lieka... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos dideles krutines turetojos smile.gif Pas mane 70D-E. zinoma labai kompleksuoju taciau mano krutinei galima rasti liemenele , dabar pradejau krutine tinkamai "panaudoti" -pradejau nesioti kitokius rubus, korsetukus, liemeneles kurios laaabaii tvirtai laikytu krutine.Taip optiskai pavyksta sudaryti C dydzio krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2009 01 19, 13:57)
Sveikos dideles krutines turetojos smile.gif  Pas mane 70D-E. zinoma labai kompleksuoju taciau mano krutinei galima rasti liemenele , dabar pradejau krutine tinkamai "panaudoti" -pradejau nesioti kitokius rubus, korsetukus, liemeneles kurios laaabaii tvirtai laikytu krutine.Taip optiskai pavyksta sudaryti C dydzio krutine 4u.gif
Oho, kokie pasiekimai blink.gif O galima butu suzinoti kokios firmos liemeneles taip gerai prilaiko, nes jau ne pirma, kuri giriasi turinti super liemenele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2009 01 19, 14:57)
Sveikos dideles krutines turetojos smile.gif  Pas mane 70D-E. zinoma labai kompleksuoju taciau mano krutinei galima rasti liemenele , dabar pradejau krutine tinkamai "panaudoti" -pradejau nesioti kitokius rubus, korsetukus, liemeneles kurios laaabaii tvirtai laikytu krutine.Taip optiskai pavyksta sudaryti C dydzio krutine 4u.gif

Na ir aš tokią turiu, bet liemenėlės tokios super ir nerandu, plačiau prašau kas kur ir kiek? blink.gif
Atsakyti
As irgi turiu nemaza krutine, D-E, anksciau kompleksuodavau, nesiodavau sportines prispaudziancias liemeneles, o dabar atradau neblogas H&M, kurios man kaip tik thumbup.gif, tai ir nebesirupinu. Siaip dar M&S yra liemeneliu-minimiser, kurios optishkai sumazina krutine, be to, yra ir neriniuotu visokiausiu ivairiu dydziu, pagaliau ir LT susiprotejo, kad ne visos B dydi nesioja. rolleyes.gif
Atsakyti
Visada liemeneles perku triumfe , ir niekad nesiskundziu nes tvirtai prilaiko,akropoly pirkau is Etam Lingerie kainos baisnes o liemenele po savaites teko kist i spinta g.gif
Atsakyti