Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Aganiux, o jei citrinų užkapotum g.gif Nežinau kiek teisybės, bandyt neteko, bet girdėjau, kad atseit citrina mmm nutolina g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
buvau truputi atostogauti, tai neturejau rysio.
Randus tepu su "Dermatix" tepalu kai kada pleistra klijuoju (randas liko po krutine kur darytas pjuvis ji ir tepu, o nuo krutines iki spenelio kur buvo pjuvis jo visai nesimato).
Kaz kuri mergina rase kad bijo darytis operacija, nes randai lieka. As tokia laiminga po operacijos kad tie randai jei ir liks tai man visai "dizn". tongue.gif

o del MM, tai kai kalbejom del datos operacijos tai daktaras klause kada, bus ir derinom, kad iki MM butu like apie 7-8 dienas.
Atsakyti
Na gal mano daktarui tai nesudaro keblumu jei manes nepaklause biggrin.gif o gal jis pamirso, ka dabar gali zinot. Valgysiu citrinu, gersiu KT be pertraukos ir gal nesusirgsiu. Paskui parasysiu kaip viskas buvo. O gal ir nukelsim kelioms dienoms, kas cia zino, juk dabar krize, tai gal ne tiek daug tu operaciju zmones darosi, gal bus vietu po keliu dienu. Man atrodo jei apsirgsiu, tai pasakysiu seselei, kuri diena pries op darys man tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2009 01 22, 16:37)
Sveikos merginos,
buvau truputi atostogauti, tai neturejau rysio.
Randus tepu su "Dermatix" tepalu kai kada pleistra klijuoju (randas liko po krutine kur darytas pjuvis ji ir tepu,  o nuo krutines iki spenelio kur buvo pjuvis jo visai nesimato).
Kaz kuri mergina rase kad bijo darytis operacija, nes randai lieka. As tokia laiminga po operacijos kad tie randai jei ir liks tai man visai "dizn". tongue.gif

o del MM, tai kai kalbejom del datos operacijos tai daktaras klause kada, bus ir derinom, kad iki MM butu like apie 7-8 dienas.

Sveiki,
o kaip pats gijimo procesas? As irgi planuoju operuotis, nebijau nei randu, nei pacios operacijos, tik va jei kokios komplikacijos, ar blogai gis... g.gif
Atsakyti
As tai optimistiskai nusiteikus del gijimo ir tikiuosi kad nebus jokiu komplikaciju, juk sveika esu, gydytojas irgi labai patikimas, na palinkekit man sekmes nes jau lygiai uz 6 dienu gulesiu ant operacinio stalo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 23, 14:04)
As tai optimistiskai nusiteikus del gijimo ir tikiuosi kad nebus jokiu komplikaciju, juk sveika esu, gydytojas irgi labai patikimas, na palinkekit man sekmes nes jau lygiai uz 6 dienu gulesiu ant operacinio stalo...  blink.gif
drinks_cheers.gif
Sėkmės kuo geriausios 4u.gif Tik nedėkok, negalima schmoll.gif Aš prietaringa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga)
  Sėkmės kuo geriausios  Tik nedėkok, negalima  Aš prietaringa

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 23, 16:22)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jo, geriau inkalam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 23, 16:04)
As tai optimistiskai nusiteikus del gijimo ir tikiuosi kad nebus jokiu komplikaciju, juk sveika esu, gydytojas irgi labai patikimas, na palinkekit man sekmes nes jau lygiai uz 6 dienu gulesiu ant operacinio stalo...  blink.gif

Laikykis 4u.gif
Už tavęs visa moterų kariauna... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 23, 15:04)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sėkmės dideliausios, ir kaip Gadiga sakė nedėkok, negalima, net kai vaistų atneša ir paduoda (visur prietarai) doh.gif
Atsakyti
Merginos, gausim daryt Aganiux išleistuves lotuliukas.gif Gi paliks ji tuoj mūsų gretas 4u.gif
Atsakyti
oi tikrai doh.gif
Atsakyti