Sveikos merginos,
As taip pat uz grazia ir didelia krutine jei ji normalios formos, bet kai pas mane ji buvo iki bambos nukarusi ir plokscia tai nematau nieko cia grazaus, negalejau nei pirty issirengi, tiesiog buvo nesmagu, nei maudymosi kostiumelio uzsideti. O dabar po operacijos jauciousi kaip ir atjaunejusi, palengvejusi ir t.t.
Taip, vyrai ryja akimis, bet kaip man nepatinka kai ziuri ne i veida, bet i papus...fui, nuo tokio vyro noris begti salin. Aisku ne tik vyrai ziuri, moterys irgi paspokso kartais (vienos jauciu galvoja: kad man tokia, o kitos: nu ir karve....
Tai va,o kas del pratimu, tai pagrinde visi pratimai su treniruokliais, taip pat atsispaudimai, na ranku pratimai jauciu irgi padejo, nes juos pagrinde ir darau (rankos pas mane gana putlios). O operaciju kainu UK as nezinau, as Lt zadu darytis

Oi, man jau visai galva susisuko, is vienos puses paziurejus visai neblogai atrodo, is kitos kosmaras
Tik sutinku, kad jei trukdo gyvent, tai reikia pasitvarkyt
Aganiux, o kur darysies? Ir kada?

Aganiux, o kur darysies? Ir kada?

Mano operacija bus sausio 29d Vilniuje, GROŽIO TERAPIJOS IR CHIRURGIJOS KLINIKOJE. Kainuos 8500lt su visais perrisimais ir kt.
Papildyta:
Mano krutine su liemenuku atrodo ne tokia ir didele, todel niekas nesupranta kam man reikia ka nors daryt, supranta tik MB ir mama
Papildyta:
Mano krutine su liemenuku atrodo ne tokia ir didele, todel niekas nesupranta kam man reikia ka nors daryt, supranta tik MB ir mama

QUOTE(aganiux @ 2008 12 12, 21:47)
Mano operacija bus sausio 29d Vilniuje, GROŽIO TERAPIJOS IR CHIRURGIJOS KLINIKOJE. Kainuos 8500lt su visais perrisimais ir kt.
Papildyta:
Oi, tai gausi viska papasakot, nes as ten konsultacijai vasara buvau Papildyta:

Dideliausios sekmes tau ir lengvo pooperacinio perojodo

QUOTE(Gadiga @ 2008 12 12, 14:53)
DIDZIAKRUTES VIENYKIMES!!!!!!!!!!!!
Kakziap ant juodo humoro mane pastaruoju metu patrauke
Bet zinot, dabar taip sedziu ir galvoju, kad aisku, sunku mums issirinkti liemenele parduotuvej, pardavejai snairai ziuri
, bet... negi nepastebejot kaip vyrai ryja akimis dideles krutines
Kiti juokiasi tik del to, kad patys turi trukumu ir bijo, kad jie bus pastebeti arba is pavydo, kad neturi tokiu apvaliuku
O jei pabandyti atsitiesti, pasakyti sau: "mano krutine grazi"
Dabar ziuriu i savo buferiuka ir galvoju, nu bet gal ir nieko visai
Ar butu palaikanciu ideja, kad reikia skatinti vienai kita
Gal galetumem pratimuku pasiieskot ir pamegint kartu kazka keist

Kakziap ant juodo humoro mane pastaruoju metu patrauke

Bet zinot, dabar taip sedziu ir galvoju, kad aisku, sunku mums issirinkti liemenele parduotuvej, pardavejai snairai ziuri

Kiti juokiasi tik del to, kad patys turi trukumu ir bijo, kad jie bus pastebeti arba is pavydo, kad neturi tokiu apvaliuku

Dabar ziuriu i savo buferiuka ir galvoju, nu bet gal ir nieko visai

Ar butu palaikanciu ideja, kad reikia skatinti vienai kita

Gal galetumem pratimuku pasiieskot ir pamegint kartu kazka keist

Dėl to ir yra ši temėlė, kad vieną kitą palaikyt galėtumėm

O spokso seni nupezę diedai, kuriems jau reikėtų pradėti apie anūkus galvot...

Niu, bet reik pozityviai nusiteikt, gal kada galėsiu ir operaciją pasidaryt...

Gadiga, didelis dekui, butinai papasakosiu kaip sekes man

Sveikos
skaitau jūsų postus ir tokios artimos bedos...
turiu svajonę ir aš kada nors pasitaisyti šitą vietą, nes diskomfortas nerealus ir dar n problemu
Gugienei tai išvis supavydėjau
turėtų būti nerealus jausmas
Aganiux, sėkmės ir laaaabai laukiu įspūdžių

skaitau jūsų postus ir tokios artimos bedos...

Gugienei tai išvis supavydėjau

Aganiux, sėkmės ir laaaabai laukiu įspūdžių

paemi sportini lemenele ir ji lb prigludina tavo krutine
as taip anksciau darydavau
atrodziau vos ne kaip lenta 
Papildyta:
tokie jau tie seniai dziedai...brrr

Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2008 12 15, 15:46)
Dėl to ir yra ši temėlė, kad vieną kitą palaikyt galėtumėm
Gal nepastebiu, bet normalūs vyrai nežiūri į mano papus (nebent tik dėl to, kad jų pastebėti neįmanoma...
)...

tokie jau tie seniai dziedai...brrr
As irgi sportui turiu liemenele, kuri priploja. Bet man tai labai nesmagu su ja. Aisku geriau negu kai kratosi, bet as patogiausia jauciuos su tvirtai laikancia liemenele kur kasdien vaikstau, tik dar ant virsaus toki body uzsidegu is tvirtos medziagos ir kuri labai aptempia krutine,o ant virsaus maike, tada atrodau ir jauciuosi normaliai, bet noreciau, kad nereiktu taip "isivyniot" saves, tikiuosi kad jau greitai taip ir bus...tik reik sulaukt sausio 29

QUOTE(aganiux @ 2008 12 31, 15:03)
As irgi sportui turiu liemenele, kuri priploja. Bet man tai labai nesmagu su ja. Aisku geriau negu kai kratosi, bet as patogiausia jauciuos su tvirtai laikancia liemenele kur kasdien vaikstau, tik dar ant virsaus toki body uzsidegu is tvirtos medziagos ir kuri labai aptempia krutine,o ant virsaus maike, tada atrodau ir jauciuosi normaliai, bet noreciau, kad nereiktu taip "isivyniot" saves, tikiuosi kad jau greitai taip ir bus...tik reik sulaukt sausio 29 

Yra skirtingos lemeneles..man kazkada padovanojo is tvirtos medziagos tamprios..tai pajauciau skirtuma tikrai..kas lenta vaikstai..o ka tik truputi prispaudzia.ir visai gerai..nei per daug nei per mazai..

Nu matai, tavo tokia, kokia mano bus po operacijos
Tau pasiseke