Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(Gadiga @ 2009 01 23, 20:07)
Merginos, gausim daryt Aganiux išleistuves lotuliukas.gif Gi paliks ji tuoj mūsų gretas 4u.gif

Bet, tikiuosi, nepamirš... 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu aganiux prie linkejimu ir lauksim grazios laimingos cia pasirodant drinks_cheers.gif
jolie23 na gal aganiux nepamirs musu ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile:): 23 sausio 2009 - 23:14
Oi, mergaites, net susijuokiau, is pagalbos sauksmo, uzeigele patapo biggrin.gif thumbup.gif
Nezinau ar buvo sioj temoj apie tai rasyta, bet neseniai (tik visai neseniai doh.gif ), kad atviros trikampio formos iskirptys optiskai mazina krutine smile.gif
Atsakyti
Aganiux sekmes ir lauksim sugriztant
Atsakyti
man lb padeda sumazinti (mano C) krutine tinkama liemenle-geriausia sportinio tipo,na kai vientisa kaip bliuskyte ji gerai priploja krutine ir buna zymiai maziau atsikishusi,neiskelia jos aukstai kai eilines liemeneles, na tikrai gerai atrodo.
Drauge anoreksisku paziuru tai jai ir a-b dydis perdidelis tad perka liemenukus mergaiciu skyriuose, tokias bliuskytes,jos jai irgi taipp saunia prispaudzia krutine ir jos isvis nelieka beveik.
o ir patogu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 24, 01:05)
man lb padeda sumazinti (mano C)  krutine tinkama

O C dydis tai blogai? Cia gi idealu, kam ji mazinti??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 01 23, 23:26)
O C dydis tai blogai? Cia gi idealu, kam ji mazinti??? biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Cia gi visu moteru svajone sis dydis doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 01 23, 16:08)
Sveiki,
o kaip pats gijimo procesas? As irgi planuoju operuotis, nebijau nei randu, nei pacios operacijos, tik va jei kokios komplikacijos, ar blogai gis...  g.gif

Gijo labai gerai, jokiu komplikaciju nebuvo, siules uzgijo greit, kiek ilgiau gijo speneliai, o viskas sugijo per 2 menesius pilnai.

O tau AGANIUX sekmes ir tikrai nieko nebijok. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jau atsisveikinu, skrendam uz keliu val jau i Lt su suneliu. Butinai parasysiu iskart po op, nes jauciu tik prie kompo ir gulesiu pirmas dienas lotuliukas.gif nebijokit, tikrai nepamirsiu jusu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 01 24, 11:25)
Na jau atsisveikinu, skrendam uz keliu val jau i Lt su suneliu. Butinai parasysiu iskart po op, nes jauciu tik prie kompo ir gulesiu pirmas dienas  lotuliukas.gif nebijokit, tikrai nepamirsiu jusu  drinks_cheers.gif
Oi, Aganiux, sedziu visa issisiepus, dziaugiuos uz tave be galo be krasto bigsmile.gif Lauksim ziniu 4u.gif Ir pailsek, zinau ta lekimo maratona kai gryzti i LT doh.gif
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 01 24, 00:28)
Oi, mergaites, net susijuokiau, is pagalbos sauksmo, uzeigele patapo biggrin.gif  thumbup.gif
Nezinau ar buvo sioj temoj apie tai rasyta, bet neseniai (tik visai neseniai doh.gif ), kad atviros trikampio formos iskirptys optiskai mazina krutine smile.gif

Nelabai mažina, dar priklauso nuo to, kokio platumo ta iškirptė. Zaros tipo megztukai-bliuskytės, na, tikrai žinot, ten irgi V formos iškirptės, tai nieko nemažina... Mažina, kai ta V formos iškirptė, na, nemoku paaiškinti, tokia platesnė, kai prasideda beveik nuo peties sujungimo su ranka... Nu ir aiškinu... doh.gif O gal tai ir turėjau omenyje? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2009 01 24, 13:25)
Na jau atsisveikinu, skrendam uz keliu val jau i Lt su suneliu. Butinai parasysiu iskart po op, nes jauciu tik prie kompo ir gulesiu pirmas dienas  lotuliukas.gif nebijokit, tikrai nepamirsiu jusu  drinks_cheers.gif

Lauksim 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 24, 01:05)
man lb padeda sumazinti (mano C)  krutine tinkama liemenle-geriausia sportinio tipo,na kai vientisa kaip bliuskyte ji gerai priploja  krutine ir buna zymiai maziau atsikishusi,neiskelia jos aukstai kai eilines liemeneles, na tikrai gerai atrodo.
Drauge anoreksisku paziuru tai jai ir a-b dydis perdidelis tad perka liemenukus mergaiciu skyriuose, tokias bliuskytes,jos jai irgi taipp saunia prispaudzia krutine ir jos isvis nelieka beveik.
o ir patogu  mirksiukas.gif

nagi tikrai neblogas dydis, kam ją mažint?... g.gif
Nors kartais visai panoriu, kad krūtinė kokio B dydžio būtų... Rūbelių tada ... rolleyes.gif
Atsakyti