Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(LinaNi)
Zinai aganiux man jau neramu darosi sirdy, kaip ten viskas bus, ar teisingai apsisprendziau...  Kaip tu isgyvenai ta priesoperacini laikotarpi? Gal turi ka patart?

Zinau kaip tu jautiesi, turbut ir dziaugiesi, kad pagaliau, ir nerimauji, ir abejoji...Tai normalu. Turbut tik tos kurios tikrai didelius nenormalumus turi pas save, neabejoja ir nebijo nei sekundes, nes tai kiekviena sekunde joms/jiems trukdo gyvent. Musu atveju kiek kitaip, mes jau ipratusios smile.gif Jauciu tu irgi eini i veidrodi ziuret po 100 kartu i diena ir galvoji: ar tikrai reikia biggrin.gif Bent man taip buvo. Neabejok, juk apie sia operacija galvojai daug metu, ne staiga sumastei kad tau reikia kazka pasigrazint. Juolab, kad cia ne tik grazinimasis, bet ir gyvenimo kokybes pagerinimas. Taip kad nusiramink ir pamatysi, pazadu, busi tokia pat laiminga kaip mes su Gugiene drinks_cheers.gif
As laukiu su tavim kartu kovo 3-osios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 21, 16:25)
QUOTE(LinaNi)
Zinai aganiux man jau neramu darosi sirdy, kaip ten viskas bus, ar teisingai apsisprendziau...  Kaip tu isgyvenai ta priesoperacini laikotarpi? Gal turi ka patart?

Zinau kaip tu jautiesi, turbut ir dziaugiesi, kad pagaliau, ir nerimauji, ir abejoji...Tai normalu. Turbut tik tos kurios tikrai didelius nenormalumus turi pas save, neabejoja ir nebijo nei sekundes, nes tai kiekviena sekunde joms/jiems trukdo gyvent. Musu atveju kiek kitaip, mes jau ipratusios smile.gif Jauciu tu irgi eini i veidrodi ziuret po 100 kartu i diena ir galvoji: ar tikrai reikia biggrin.gif Bent man taip buvo. Neabejok, juk apie sia operacija galvojai daug metu, ne staiga sumastei kad tau reikia kazka pasigrazint. Juolab, kad cia ne tik grazinimasis, bet ir gyvenimo kokybes pagerinimas. Taip kad nusiramink ir pamatysi, pazadu, busi tokia pat laiminga kaip mes su Gugiene drinks_cheers.gif
As laukiu su tavim kartu kovo 3-osios thumbup.gif

Aciu tau labai uz palaikyma 4u.gif Sakyk, po operacijos su tavim kas nors buvo? Matai, vyras su dukryte lieka, o mama dirba, nezinau kaip jausiuosi po narkozes...
Ir dar, kaip tau viskas gyja, randai mazeja? smile.gif
Atsakyti
Ner uz ka drinks_cheers.gif Na para reikia kad butu kas nors su tavimi. Pasilik geriausia klinikoje po visko parai, bus paciai ramiau. O paskui, pamatysi, viskas bus liuks, gal kiek pasilpus po narkozes, bet tikrai galesi pasirupint vaiku, jei TB bus darbe. Nebus dideliu skausmu, ta tikrai pati savo kailiu patyriau, nors netikejau kad taip gali buti - juk pjuviai biggrin.gif Po narkozes as pilnai atsigavus buvau vakare (po operacijos atsibudau 14val), o kita diena jau po parka vaiksciojom, nors dar buvo truputi silpna ir miego norejos. Randai labai grazus, isskyrus apatinius, kurie siek tiek pasirauksleje, as tepu tokiu tepaliuku "Gelbetojas", mano mama atsitiktinai nusipirko kai buvo nusideginus akies voka, tai stebuklingas tepaliukas nuo zaizdu, infekciju ir pan, raso kad gydo be randu biggrin.gif na man taip nebus, bet skausma labai nueme, jau beveik nieko nebejauciu thumbup.gif tepu dar tik kelias dienas, anksciau nedrisau listi
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 20, 18:17)
Zinai aganiux man jau neramu darosi sirdy, kaip ten viskas bus, ar teisingai apsisprendziau...  blush2.gif Kaip tu isgyvenai ta priesoperacini laikotarpi? Gal turi ka patart? mirksiukas.gif

Nors aš nesioperavusi (nėr bapkių), bet vis tiek: ar nori visą gyvenimą taip kankintis? Manau, atsakymas pats ateis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 21, 17:56)
Ner uz ka  drinks_cheers.gif  Na para reikia kad butu kas nors su tavimi. Pasilik geriausia klinikoje po visko parai, bus paciai ramiau. O paskui, pamatysi, viskas bus liuks, gal kiek pasilpus po narkozes, bet tikrai galesi pasirupint vaiku, jei TB bus darbe. Nebus dideliu skausmu, ta tikrai pati savo kailiu patyriau, nors netikejau kad taip gali buti - juk pjuviai biggrin.gif Po narkozes as pilnai atsigavus buvau vakare (po operacijos atsibudau 14val), o kita diena jau po parka vaiksciojom, nors dar buvo truputi silpna ir miego norejos. Randai labai grazus, isskyrus apatinius, kurie siek tiek pasirauksleje, as tepu tokiu tepaliuku "Gelbetojas", mano mama atsitiktinai nusipirko kai buvo nusideginus akies voka, tai stebuklingas tepaliukas nuo zaizdu, infekciju ir pan, raso kad gydo be randu biggrin.gif na man taip nebus, bet skausma labai nueme, jau beveik nieko nebejauciu  thumbup.gif  tepu dar tik kelias dienas, anksciau nedrisau listi

Tai klinikoj as tikrai pasiliksiu parai, bet jei vyras ir atvaziuos, kai atsibusiu, tai trumpam su vaiku, o jei blogai jausiuosi... Net nezinau prasyti mamos, kad imtu iseigine... g.gif Pas tave nakti kas nors buvo is artimuju? Kas del randu, tai daktarelis man aiskino, kad ta pjuvi, kur apacioje daro, tai ji kazkaip "sutraukia" todel ir pasiraukslejes, o laikui begant lyg issilygina... Na zodziu, man dabar tiek klausimu galvoje kirba, as turbut tau atsibosiu iki operacijos ir po jos biggrin.gif
Atsakyti
Neatsibosi, klausk visko, as turiu daug kantrybes biggrin.gif thumbup.gif Nesijausi blogai, tikrai taip negalvok, nereik jokiu iseiginiu mamos prasyt, nebent turesi buti viena su vaiku iskart kai grisi is klinikos.Tada, aisku, nepakenks pagalba. Nakti klinikoje su manimi buvo naktine sesele, ji buvo uz duru, as galejau ja bet kada pasisaukti paspausdama mygtuka salia lovos, tad viskas gerai del to. Mane lanke brolis beveik iskart kai tik atsigavau po narkozes, tai jauciaus tikrai gerai, o ir atrodziau liuks, mane dar ir prifotkino jis prisiminimui lotuliukas.gif Pasistenk maziau galvoti apie visa sita dalyka ir nurimk! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 22, 00:57)
Neatsibosi, klausk visko, as turiu daug kantrybes biggrin.gif  thumbup.gif Nesijausi blogai, tikrai taip negalvok, nereik jokiu iseiginiu mamos prasyt, nebent turesi buti viena su vaiku iskart kai grisi is klinikos.Tada, aisku, nepakenks pagalba. Nakti klinikoje su manimi buvo naktine sesele, ji buvo uz duru, as galejau ja bet kada pasisaukti paspausdama mygtuka salia lovos, tad viskas gerai del to. Mane lanke brolis beveik iskart kai tik atsigavau po narkozes, tai jauciaus tikrai gerai, o ir atrodziau liuks, mane dar ir prifotkino jis prisiminimui  lotuliukas.gif Pasistenk maziau galvoti apie visa sita dalyka ir nurimk!  mirksiukas.gif

Gerai, dekui, nusiraminau, einu miegot biggrin.gif Iki
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip gyvuojat? aganiux kaip tavo reikalai? Mano nuotaika puiki, laukiu operacijos kaip sventes, jau nieko nebijau, net kudintis pradejau, kad po to graziau atrodyciau biggrin.gif
Atsakyti
Mano reikalai super smile.gif As irgi kudinuos - laikaus dietos kuria man sudare Naturalios Medicinos Centre biggrin.gif Dar ne visko atsisakiau ko reikia, bet man taip geriau, palaipsniui drinks_cheers.gif Zinok kad per operacija turesi nuoga but, tad pasistenk pasigrazint bo bent 2 vyrai tave matys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kiek tu sveri ir koks tavo ugis, LinaNi? Man idomu ar mes panasaus sudejimo esam. As tai 160cm, svoris visad buvo 58kg, dabar 56kg (puskilogramis nuo papuku nukrito).
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 04 09, 19:40)
Prie ko, taip sakant, lietuviskas gobsumas nuveda...: kai dievas papus dalino, tris kartus eilej atstovejau...  ax.gif

Tris karts eilej atstovejai, o kai man priejo eile, jau nebeturejo verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 23, 23:58)
Mano reikalai super smile.gif As irgi kudinuos - laikaus dietos kuria man sudare Naturalios Medicinos Centre biggrin.gif Dar ne visko atsisakiau ko reikia, bet man taip geriau, palaipsniui  drinks_cheers.gif Zinok kad per operacija turesi nuoga but, tad pasistenk pasigrazint bo bent 2 vyrai tave matys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O kiek tu sveri ir koks tavo ugis, LinaNi? Man idomu ar mes panasaus sudejimo esam. As tai 160cm, svoris visad buvo 58kg, dabar 56kg (puskilogramis nuo papuku nukrito).

Tai kur jau tau kudintis, dabar jau visa ideali turetum buti su naujais papuliais lotuliukas.gif As noreciau tokia buti, mano ugis irgi 160cm, bet va svoris 10kg daugiau nei tavo... blush2.gif O per operacija visai nuoga, ar iki puses? blink.gif
As jau gedinuos... Tai dar gerai kad miegosiu...
Atsakyti
Na as irgi maniau kad iki puses, tad operacinej kai paprase issirengt, biski pasimeciau blush2.gif bet cia sake tam, kad neatsirastu pragulu, pasirodo negali nei menkiausia raukslele po tavimi susidaryti kai esi narkozes busenoje. As buvau susirisus plaukus i kasyte, tai man nuo gumytes paskui galva visa savaite skaudejo...gerai kad pragula galvoje neatsirado lotuliukas.gif
O as tai nesu ideali tikrai, nemazai lasinio turiu ant pilvo ir aplink liemeni mirksiukas.gif Papukai, aisku, labai grazus dabar thumbup.gif Na laikykis tu ten, turi dar laiko pasportuoti ir sutvirteti mirksiukas.gif Kitavertus, juk jie ten visokius nusiurbimus daro, tai patikek, kokiu jie kunu tik neprisiziuri, tu ten nendre jiems atrodysi thumbup.gif
Atsakyti