QUOTE(aganiux @ 2009 02 21, 17:56)
Ner uz ka

Na para reikia kad butu kas nors su tavimi. Pasilik geriausia klinikoje po visko parai, bus paciai ramiau. O paskui, pamatysi, viskas bus liuks, gal kiek pasilpus po narkozes, bet tikrai galesi pasirupint vaiku, jei TB bus darbe. Nebus dideliu skausmu, ta tikrai pati savo kailiu patyriau, nors netikejau kad taip gali buti - juk pjuviai

Po narkozes as pilnai atsigavus buvau vakare (po operacijos atsibudau 14val), o kita diena jau po parka vaiksciojom, nors dar buvo truputi silpna ir miego norejos. Randai labai grazus, isskyrus apatinius, kurie siek tiek pasirauksleje, as tepu tokiu tepaliuku "Gelbetojas", mano mama atsitiktinai nusipirko kai buvo nusideginus akies voka, tai stebuklingas tepaliukas nuo zaizdu, infekciju ir pan, raso kad gydo be randu

na man taip nebus, bet skausma labai nueme, jau beveik nieko nebejauciu

tepu dar tik kelias dienas, anksciau nedrisau listi
Tai klinikoj as tikrai pasiliksiu parai, bet jei vyras ir atvaziuos, kai atsibusiu, tai trumpam su vaiku, o jei blogai jausiuosi... Net nezinau prasyti mamos, kad imtu iseigine...

Pas tave nakti kas nors buvo is artimuju? Kas del randu, tai daktarelis man aiskino, kad ta pjuvi, kur apacioje daro, tai ji kazkaip "sutraukia" todel ir pasiraukslejes, o laikui begant lyg issilygina... Na zodziu, man dabar tiek klausimu galvoje kirba, as turbut tau atsibosiu iki operacijos ir po jos