Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 24, 00:08)
Tris karts eilej atstovejai, o kai man priejo eile, jau nebeturejo verysad.gif  lotuliukas.gif

Užtat dabar atiduočiau mielai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 00:21)
Tai kur jau tau kudintis, dabar jau visa ideali turetum buti su naujais papuliais lotuliukas.gif As noreciau tokia buti,  mano ugis irgi 160cm, bet va svoris 10kg daugiau nei tavo... blush2.gif  O per operacija visai nuoga, ar iki puses? blink.gif
As jau gedinuos... Tai dar gerai kad miegosiu...

Oi, merginos, bet jūs tikrai lieknos... Aš irgi pradėjau kūdintis pamažu, kol dar žiema, man labai sunkiai sekasi, bet kai tik atšils, žinau iš patirties, daug lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 24, 11:42)
Na as irgi maniau kad iki puses, tad operacinej kai paprase issirengt, biski pasimeciau  blush2.gif bet cia sake tam, kad neatsirastu pragulu, pasirodo negali nei menkiausia raukslele po tavimi susidaryti kai esi narkozes busenoje. As buvau susirisus plaukus i kasyte, tai man nuo gumytes paskui galva visa savaite skaudejo...gerai kad pragula galvoje neatsirado  lotuliukas.gif
O as tai nesu ideali tikrai, nemazai lasinio turiu ant pilvo ir aplink liemeni  mirksiukas.gif Papukai, aisku, labai grazus dabar  thumbup.gif Na laikykis tu ten, turi dar laiko pasportuoti ir sutvirteti  mirksiukas.gif Kitavertus, juk jie ten visokius nusiurbimus daro, tai patikek, kokiu jie kunu tik neprisiziuri, tu ten nendre jiems atrodysi  thumbup.gif

Eik sau ,taigi salta visai plikai guleti dvi ar tris val. O atsiprasau uz nesusivokima ir be kelnaiciu??? blink.gif

jolie23kudinames kartu, as jau va nevalgau nuo 18val, sportuot pradejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 23, 21:21)
Tai kur jau tau kudintis, dabar jau visa ideali turetum buti su naujais papuliais lotuliukas.gif As noreciau tokia buti,  mano ugis irgi 160cm, bet va svoris 10kg daugiau nei tavo... blush2.gif  O per operacija visai nuoga, ar iki puses? blink.gif
As jau gedinuos... Tai dar gerai kad miegosiu...
lotuliukas.gif tik jau nieko nejžbijok, galvoji jiems baisiai rūpi kaip atrodai? Baik, tu, atlieka savo darba ir vsio irnesakyk.gif
Mano manymu pridengia, nes netikiu, kad visą tą laiką ir guli nuogutukės schmoll.gif Ir šalta, ir kažkaip neestetiška sakyčiau blink.gif

Paieškojau video apie krūtų operacijas, viskas uždangstyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 24 vasario 2009 - 14:09
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 24, 15:06)

Paieškojau video apie krūtų operacijas, viskas uždangstyta mirksiukas.gif

Na ir as taip isivaizduoju, kad uzdengia, taigi salta. aganiux pasakok greiciau kaip ten yra is tikruju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 13:05)
Na ir as taip isivaizduoju, kad uzdengia, taigi salta.  aganiux pasakok greiciau kaip ten yra is tikruju  unsure.gif
Miegosi, nieko nejusi lotuliukas.gif Bet šiaip kažkaip nelogiškai nuogą operuot unsure.gif Kiek visur teko matyt nuotraukas ar video, tai viskas uždengta, kur nereikia biggrin.gif Morge, ir tai pridengia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi)
Eik sau ,taigi salta visai plikai guleti dvi ar tris val. O atsiprasau uz nesusivokima ir be kelnaiciu??? 

Na kol atsiguli ant stalo tai buni visai visai nuoga, kol suleido vaistus i vena, kol pririso rankas, tol buvau nuoga, paskui iskart atsijungiau, tai manau tada tikrai uzklojo, nes as sakiau, kad man salta, tai patikino kad busiu siltai uzdangstyta lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai, dar prisiminiau, turbut ne visai iskart uzklojo, nes dar turejo istept mane iki pat pilvo su geltonu skysciu, kur operacijoms naudoja, nezinau kaip jis vadinas, bet man savaite uztruko kol ji pilnai nusiploviau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aganiux: 25 vasario 2009 - 12:59
QUOTE(aganiux @ 2009 02 25, 13:58)
QUOTE(LinaNi)
Eik sau ,taigi salta visai plikai guleti dvi ar tris val. O atsiprasau uz nesusivokima ir be kelnaiciu??? 

Na kol atsiguli ant stalo tai buni visai visai nuoga, kol suleido vaistus i vena, kol pririso rankas, tol buvau nuoga, paskui iskart atsijungiau, tai manau tada tikrai uzklojo, nes as sakiau, kad man salta, tai patikino kad busiu siltai uzdangstyta lotuliukas.gif

Kaip idomiai cia su tuo nuogumu blush2.gif
nieko panasaus nepatyriau,dave vienkartinius rubus eit i operacine g.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 25, 14:01)
QUOTE(LinaNi)

Papildyta:
Ai, dar prisiminiau, turbut ne visai iskart uzklojo, nes dar turejo istept mane iki pat pilvo su geltonu skysciu, kur operacijoms naudoja, nezinau kaip jis vadinas, bet man savaite uztruko kol ji pilnai nusiploviau doh.gif

Eina sau, man vel baisu pasidare, rankas pririsa, ismozoja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 25, 11:36)
Eina sau, man vel baisu pasidare, rankas pririsa, ismozoja... verysad.gif
Tik baik čia 4u.gif Juk pririšt gal ir reikia, vdruk daktariukui krepžtelsi netyčia lotuliukas.gif įpjaus paskui kur nereikia biggrin.gif O tas mozojimas dezinfekcija irnesakyk.gif Juk visakas turi būti sterilu mirksiukas.gif O jei dar depresuosi, Aganiux tau nieko nebepasakos, ane drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 25, 14:58)
Tik baik čia 4u.gif Juk pririšt gal ir reikia, vdruk daktariukui krepžtelsi netyčia lotuliukas.gif įpjaus paskui kur nereikia biggrin.gif O tas mozojimas dezinfekcija irnesakyk.gif Juk visakas turi būti sterilu mirksiukas.gif O jei dar depresuosi, Aganiux tau nieko nebepasakos, ane drinks_cheers.gif

Tai gal ir geriau nieko nezinoti, tada ramiau buna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 25, 12:07)
Tai gal ir geriau nieko nezinoti, tada ramiau buna... biggrin.gif
Tada nustok klausinėt ir ramiai lauk kovo 3 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 25, 15:11)
Tada nustok klausinėt ir ramiai lauk kovo 3 tongue.gif

Lengva pasakyti ramiai lauk, bet as pasistengsiu ax.gif
Atsakyti