QUOTE(aganiux @ 2009 02 26, 11:17)
Labas rytukas. Man jau tuoj bus 4 savaites kaip su mazesniais gyvenu

Keisiu jau liemenele, tik reikia nusipirkt. Kas keisciausia, tai pasimatavau viena is senu, pacia maziausia, kuri tikdavo tada kai sublogdavau keliais kg, tai man ji dabar gera, na gal vos vos per didele, o dydis ten D

Tikiuosi kad vis del to C nesiosiu, nenoreciau buti D dydzio, nors ir su idealiom formom. Na paaiskes kai prekinsiuos, matuosiuos...zadu sestadieni lekt i parduotuves
Jennifer, tikiuosi ir linkiu, kad ta svente ateitu ir pas tave viena grazia diena
Kaip faina, aš įsivaizduoju....
Kai numečiau 40kg, savaime aišku ir krūtinė sumažėjo, bet galite įsivaizduoti kokia ji dar paliko....
Tai matuodavausi parduotuvėse liemenėles ir taip džiagdavausi kad kartais net į vieną D tilpdavau. (Sakau būtuoju laiku, nes senokai nesiprekinau LT, parsivežiau nemažą garderobą iš mylimo Londono).
Parašyk
aganiux kaip seksis shopinits
LinaNI jau kaip tau smagu, net neįsivaizduoju kaip reikėtų jaustis prieš tokias permainas.
O dėl mano kiemo šventės, tai toli toli nenusimato, tų šlamančių nėra....
Ir dabar tai tik ši bėda liko, o anksčiau, kai užsimindavau saviškiui apie tai, tai jis ant tiek buvo prieš, kad vos ne "jei pasidarysi - skirsimes". Bet tai tik juokais žinoma. Esme kad nenorėjo apie tai net girdėti, sakydavo kad kitos didinasi, o tu kvailioji ir sugalvojai mažintis, odar tie randai lieka. Bet aš po truputėli pakeičiau kalbos kryptį. Ir pradėjau jam kalbėti apie pakėlimą ir gal netgi šiek tiek padidinimą

, na kad jie stangrūs būtų. Tai dabar jau nieko nebesako, tik kad nėra iš ko

Kai pažiūrėjau tame interento puslapyje pavyzdžius, na žinokite man gražiausiai atrodo tie kur pakelti ir šiek tiek padidnti, nu tokie stangresni atrodo, kiti man tai kaip blynukai
O kiek visa tai maždaug kainuoja?
Man tai reikėtų jaučiu dar ir kairį (.) pakoreguoti, nes jis šiek tiek didesnis.