Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(aganiux @ 2009 02 27, 16:51)
LinaNi, ar praejo baime? Taip nebe daug laukti beliko  bigsmile.gif

Stengiuosi nusiteikti pozityviai, bet aisku kiekviena operacija nera maloni, todel bandau isivaizduoti kaip po to bus faina ir kad tikrai verta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 02 27, 16:51)
LinaNi, ar praejo baime? Taip nebe daug laukti beliko  bigsmile.gif

Susipainiojau as visai aganiux , vakar radau daktaro R. komentara, kad jei planuoji pastoti per ateinancius keleta metu, tai operacija siulo atideti po... As jam sakiau, kad planuoju pastot po kokiu metu nuo operacijos, bet jis vistiek siule operuotis. Pats sau priestarauja... g.gif Kiek suprantu tau jis siule palaukt, bet tu nesutikai? As labai bijau, kad po antro vel nereiktu daryt operacijos... Ai, nebezinau nieko, pasimeciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 01, 10:19)
Susipainiojau as visai aganiux , vakar radau daktaro R. komentara, kad jei planuoji pastoti per ateinancius keleta metu, tai operacija siulo atideti po... As jam sakiau, kad planuoju pastot po kokiu metu nuo operacijos, bet jis vistiek siule operuotis. Pats sau priestarauja... g.gif  Kiek suprantu tau jis siule palaukt, bet tu nesutikai? As labai bijau, kad po antro vel nereiktu daryt operacijos... Ai, nebezinau nieko, pasimeciau verysad.gif

Tokiu atveju geriau luktelk tuos metus,nes po gimdymo ,greiciausiai,ir vel teks koreguoti.Apmastyk viska gerai.
Atsakyti
LinaNi, tik jau nepradek dabar metytis. Man siule atideti pries pirma vaika, tai as ir atidejau...Kiekviena is musu jau zinom kaip musu kunas pasikeis nestumo metu, pvz mano krutine padidejo 2 dydziais, as nebuvau panasi i zmogu, labiau i karve biggrin.gif mane tai labai blogai veike, as visa nestuma buvau pavargus, man skaudejo nugara (del krutu svorio), todel antro tokio paties nestumo tikrai tikrai nenoreciau. As irgi planuoju pastoti mazdaug uz metu, jei ne greiciau. Beveik neabejoju kad krutine niekada nebebus tokia kaip buvo, svarbu nesiot tinkama liemenele, kad nenukartu vel...Na tik nieko negaliu pasakyt del zindymo, nes as pirmo nemaitinau, manau kad ir su antru bus taip pat...na bus matyt dar. Sekmes, del visa ko, pasiskambink dar karta daktarui ir pasidalink savo abejonemis...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 01, 12:47)
LinaNi, tik jau nepradek dabar metytis. Man siule atideti pries pirma vaika, tai as ir atidejau...Kiekviena is musu jau zinom kaip musu kunas pasikeis nestumo metu, pvz mano krutine padidejo 2 dydziais, as nebuvau panasi i zmogu, labiau i karve biggrin.gif mane tai labai blogai veike, as visa nestuma buvau pavargus, man skaudejo nugara (del krutu svorio), todel antro tokio paties nestumo tikrai tikrai nenoreciau. As irgi planuoju pastoti mazdaug uz metu, jei ne greiciau. Beveik neabejoju kad krutine niekada nebebus tokia kaip buvo, svarbu nesiot tinkama liemenele, kad nenukartu vel...Na tik nieko negaliu pasakyt del zindymo, nes as pirmo nemaitinau, manau kad ir su antru bus taip pat...na bus matyt dar. Sekmes, del visa ko, pasiskambink dar karta daktarui ir pasidalink savo abejonemis...

Svarbu,aisku,bet ,kad nepakis forma tai net tiketis nereiktu.Mano A-B krutinyte ne maitinant ,nesiojant tinkama liemenele ir tai forma pakeite.
Del metu tikrai neverta operuotis(suprasciau ,kad planuose butu po 3-5 metu),geriau pagimdyti visus ir tada grazintis.
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 01, 13:47)

Neskambinsiu as jam, darysiuos ir viskas, kas ten zino kaip bus ateity, gal bus vaikelis po 2-3 metu, o tiek metu su savo "groziu" nebenoriu gyventi...

QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 03 01, 14:38)
Svarbu,aisku,bet ,kad nepakis forma tai net tiketis nereiktu.Mano A-B krutinyte ne maitinant ,nesiojant tinkama liemenele ir tai forma pakeite.
Del metu tikrai  neverta operuotis(suprasciau ,kad planuose butu po 3-5 metu),geriau pagimdyti visus ir tada grazintis.

Tai vat kad situose reikaluose nelabai suplanuosi, pirmo labai, labai ilgai laukem...
Nezinia kada pavyks su antru biggrin.gif
Atsakyti
dydis krutines yra paveldimas dalykas nulentas genuose, tad nelabai ir imanoma tai pakeisti...
Atsakyti
Operacija perkele i poryt, nes gyd. rytoj i kazkokias laidotuves turi vaziuoti... verysad.gif As jau buvau nusiteikus rytojui...
Atsakyti
Aganiux, labai džiaugiuosi dėl to, kad radai tinkamą liemenėlę 4u.gif Tikrai geras jausmas turėtų būt 4u.gif

QUOTE(ivinskis @ 2009 03 01, 17:38)
dydis krutines yra paveldimas dalykas nulentas genuose, tad nelabai ir imanoma tai pakeisti...

Na, operacija tikrai pakeičia... Jei moteriai ne tik psichologinės, bet ir sveikatos problemos dėl to, tai tikrai verta...

QUOTE(LinaNi @ 2009 03 02, 12:03)
Operacija perkele i poryt, nes gyd. rytoj i kazkokias laidotuves turi vaziuoti... verysad.gif  As jau buvau nusiteikus rytojui...

LinaNi, laikykis, viskas tikrai bus gerai 4u.gif O tą dieną, kurią atidėjo, išnaudok sau, nueik į kokį masažą, jei gali, vakare vonią kvapnią pasidaryk, bus tikrai super thumbup.gif
Ir žinok, kad tave palaiko tikrai nemažai mergaičių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, sekmes wink.gif ir daugiau optimizmo! smile.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai, LinaNi. Visos tau to linkime ir labai lauksime sugrįžtančios su visais išsamiais pasakojimais. Neliūdėk victory.gif
Sėkmės.
Atsakyti
Didelis aciu merginos uz palaikyma 4u.gif 4u.gif biggrin.gif Zinoma viskas bus gerai, kitaip ir negali buti thumbup.gif
Atsakyti