Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(jolie23 @ 2009 03 27, 13:06)
Nesinervink be reikalo, visas abejones pasisakyk konsultacijoj, gal čia laikinai, kol gyja.. LAikykis  4u.gif

O kad tai butu laikina... ziuresim ka daktaras sakys, o jei reiks korekcijos,tai as ji gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 27, 14:56)
O kad tai butu laikina... ziuresim ka daktaras sakys, o jei reiks korekcijos,tai as ji  gun_bandana.gif

Tai va kodel as anksciau nesupratau kas pas tave ten vyskta blush2.gif Pas mane gana nedideles aureloles, todel net nepagalvojau kad jas irgi galima mazint, nes dideliu net nesu macius tiesa sakant...Is visko panasu kad tau tikrai viena sumazino, o kitos ne, ir turbut kad tikrai be korekcijos neapseisi. Neturiu supratimo kaip jie nemate per perrisimus, kaip sugebejo taip atlikt operacija, neturiu zodziu. Labai idomu bus ka tau pasakys. Laikykis, brangioji, nenusimink, net jei ir reikes dar vienos operacijos, vis tiek turesi idealia krutine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 27, 18:56)
Tai va kodel as anksciau nesupratau kas pas tave ten vyskta  blush2.gif Pas mane gana nedideles aureloles, todel net nepagalvojau kad jas irgi galima mazint, nes dideliu net nesu macius tiesa sakant...Is visko panasu kad tau tikrai viena sumazino, o kitos ne, ir turbut kad tikrai be korekcijos neapseisi. Neturiu supratimo kaip jie nemate per perrisimus, kaip sugebejo taip atlikt operacija, neturiu zodziu. Labai idomu bus ka tau pasakys. Laikykis, brangioji, nenusimink, net jei ir reikes dar vienos operacijos, vis tiek turesi idealia krutine  4u.gif

bet tu isivaizduoji ka reiskia dar viena operacija... verysad.gif kad ir korekcija, bet vistiek vel skausmai kol sugis...vel ten vazineti...mazas malonumas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 27, 20:41)
bet tu isivaizduoji ka reiskia dar viena operacija... verysad.gif kad ir korekcija, bet vistiek vel skausmai kol sugis...vel ten vazineti...mazas malonumas... verysad.gif

Niu, laikykis... friends.gif
Žinau, ką reiškia pakartotinės operacijos, nors ir ne tokios didelės... Pagalvok, kad paskui tikrai bus labai gerai.. Nors kai reikia dar kartą ant stalo gultis, tai jausmelis tikrai ne koks...
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 27, 20:52)
Niu, laikykis...  friends.gif
Žinau, ką reiškia pakartotinės operacijos, nors ir ne tokios didelės... Pagalvok, kad paskui tikrai bus labai gerai.. Nors kai reikia dar kartą ant stalo gultis, tai jausmelis tikrai ne koks...

Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif as vis dar tikiuosi kad korekcijos nereiks, daktaras nuramins kad cia laikinai, bet... visko gali buti... verysad.gif
Atsakyti
[quote=Traleliushke,2009 03 26, 14:01]
Maniske beda, matot, ne saves vertinimo kritusio ar kazkokiu dideliu kompleksu, nes man didele krutine visai grazu kai turi moteris ka parodyt, bet jos formoj, suglebime, nes vistiek oda tysta, pati krutine nukritus kad oi, tad niekad nesu buvus be liemeneles (isskyrus miegant), tad labiau galvoju apie kazkokia jos pakelimo, sustangrinimo operacija, jei tokia imanoma g.gif nes jokie tepalai ir kremai ne velnio nepadeda, ir striju atsirade nedidukiu ant krutines, ir nukarus kaip visai senos bobos, va kur beda blink.gif
[/quote
As taip pat noreciau pakelti krutine, net pradejau dometis kaip tai daroma. Gal kas forume aptiko temele apie tokia operacija? ax.gif
Atsakyti
[quote=bambukas*,2009 03 27, 23:22]
[quote=Traleliushke,2009 03 26, 14:01]
Maniske beda, matot, ne saves vertinimo kritusio ar kazkokiu dideliu kompleksu, nes man didele krutine visai grazu kai turi moteris ka parodyt, bet jos formoj, suglebime, nes vistiek oda tysta, pati krutine nukritus kad oi, tad niekad nesu buvus be liemeneles (isskyrus miegant), tad labiau galvoju apie kazkokia jos pakelimo, sustangrinimo operacija, jei tokia imanoma g.gif nes jokie tepalai ir kremai ne velnio nepadeda, ir striju atsirade nedidukiu ant krutines, ir nukarus kaip visai senos bobos, va kur beda blink.gif
[/quote
As taip pat noreciau pakelti krutine, net pradejau dometis kaip tai daroma. Gal kas forume aptiko temele apie tokia operacija? ax.gif
[/quote]
tikrai yra tokia tema man atrodo net ir siame kuno prieziuros skyrelyje, paieskok atidziau arba ivesk per paieska krutines pakelimas ir ismes... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 27, 23:27)
tikrai yra tokia tema man atrodo net ir siame kuno prieziuros skyrelyje, paieskok atidziau arba ivesk per paieska krutines pakelimas ir ismes... smile.gif

Aciu ieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 03 26, 20:16)
LinaNi, as nelabai suprantu, ar pas tave pats pjuvis didesnis apie viena speneli, negu aplink kita, ar pati naturali aureole didesne? Bandau isivaizduoti kas ten pas tave, bet neiseina  blush2.gif Man labai gaila kad ne viskas gavosi taip kaip tikejaisi. Ar tu manai kad taip ir liks jau, kad reiks kitos operacijos, koreguoti viena kruti?

Kiek pamenu, LinaNi, tau ryt pas daktara. Buk gerute, parasyk, ka tau jis pasakys del tavo krutines, kazkaip rupi man g.gif . O gal per savaite susilygino kazkiek?
Atsakyti
QUOTE(azija4 @ 2009 03 31, 13:09)
Kiek pamenu, LinaNi, tau ryt pas daktara. Buk gerute, parasyk, ka tau jis pasakys del tavo krutines, kazkaip rupi man g.gif . O gal per savaite susilygino kazkiek?

Nieks nesusilygino ir manau nebesusilygins savaime... schmoll.gif Rytoj einu po pietu, parasysiu kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 03 31, 16:13)
Nieks nesusilygino ir manau nebesusilygins savaime... schmoll.gif  Rytoj einu po pietu, parasysiu kas ir kaip...
Mažiau nervinkis ankščiau laiko friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Eina sau, nepasiseke LinaiNi...As kazkiek ir kalta jauciuos kad sita klinika ir gydytoja rekomendavau blush2.gif nu bet man viskas gerai, as labai patenkinta, gaila kad tau taip nepasiseke 4u.gif
O kaip siaip savijauta, kaip dydis ar geras? Turbut jau pirkai nauja liemenele?
Atsakyti