LinaNi, dar negrįžus

QUOTE(aganiux @ 2009 04 01, 15:37)
Eina sau, nepasiseke LinaiNi...As kazkiek ir kalta jauciuos kad sita klinika ir gydytoja rekomendavau
nu bet man viskas gerai, as labai patenkinta, gaila kad tau taip nepasiseke
O kaip siaip savijauta, kaip dydis ar geras? Turbut jau pirkai nauja liemenele?

Na, gi ne tu operavai... Be to, gal viskas gerai, laukiam...
QUOTE(Gadiga @ 2009 04 01, 16:13)
Na, tikėkimės, kad greitai parašys naujienas...

QUOTE(aganiux @ 2009 04 01, 15:37)
Eina sau, nepasiseke LinaiNi...As kazkiek ir kalta jauciuos kad sita klinika ir gydytoja rekomendavau
nu bet man viskas gerai, as labai patenkinta, gaila kad tau taip nepasiseke

Labutis,
Na ka, gydytojas globejiskai paaiskino kad mazino viska ir visur vienodai, tik pasirodo taip gali buti kad vienos kruties kokie tai audiniai labiau issiplete, todel viena areole ir pasidare didesne uz kita...

Na zodziu, nebezinau ar cia jo klaida ar tikrai tie audiniai nevienodai suveike... Zinau tik viena, kad jau geriau as buciau operavusis kaune kur ir gugiene... Pasiskaiciau ten apie ta daktara labai geri atsiliepimai ir jis skaitomas geriausias sios srities chirurgas... Bet jau saukstai po pietu... Pagailejau laiko vazineti i kauna...
aganiux nei tu mane ikalbinejai nei ka pas ji darytis, pati apsisprendziau, ir niekas cia nekaltas...

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 16:40)
Labutis,
Pamačiau, kad parašei ir sudrebėjau visa 
Nenusimink, juk nėra viskas taip blogai

Sakai geriau būtum Kaune darius, bet jei ir ten būtų buvę tas pats, tada sakytum geriau būčiau Vilniuj ir pan. O kad tai audiniai gali būti kalti, tikrai tikiu, nes juk žmogais abi pusės tikrai nėra identiškos, o kad ir mėginsi jas suvienodint, manau gerai viską pamatavus, atsiras skirtumai

QUOTE(Gadiga @ 2009 04 01, 18:55)
Pamačiau, kad parašei ir sudrebėjau visa
Svarbu patinka dydis, juk vis tiek dažniausiai būni su rūbais
Sakai geriau būtum Kaune darius, bet jei ir ten būtų buvę tas pats, tada sakytum geriau būčiau Vilniuj ir pan. O kad tai audiniai gali būti kalti, tikrai tikiu, nes juk žmogais abi pusės tikrai nėra identiškos, o kad ir mėginsi jas suvienodint, manau gerai viską pamatavus, atsiras skirtumai
Taip kad nenusimink, viskas bus gerai 

Stengiuosi dziaugtis pacia grazia krutine, bet zinok kai sumoki tokia nemaza suma pinigeliu, tai tikiesi kad viskas bus idealu, o kai taip nera, tai ir nusimeni...

Na tikiuosi apsiprasiu, o gal netycia ims ir sumazes... Eisiu kuria diena ieskotis nauju lemeneliu, tai manau ir nuotaika pakils...
P. S. MB sako kad as per daug viska imu i sirdi, kad va kitiems tavo problemos, afrikos vaikai valgyt neturi ka, zmones serga baisiom ligom ir t.t. ir pan. Gal is tikruju tai tik mano tustybe...

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 17:17)
Gal is tikruju tai tik mano tustybe... 
Tik jau nebesvaik 

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 18:17)
Stengiuosi dziaugtis pacia grazia krutine, bet zinok kai sumoki tokia nemaza suma pinigeliu, tai tikiesi kad viskas bus idealu, o kai taip nera, tai ir nusimeni...
Na tikiuosi apsiprasiu, o gal netycia ims ir sumazes... Eisiu kuria diena ieskotis nauju lemeneliu, tai manau ir nuotaika pakils...
P. S. MB sako kad as per daug viska imu i sirdi, kad va kitiems tavo problemos, afrikos vaikai valgyt neturi ka, zmones serga baisiom ligom ir t.t. ir pan. Gal is tikruju tai tik mano tustybe...

Sveika,
jokia ne tustybe..mokant tokius pinigus yra normalu tiketis ir reikalauti 100% gerai atlikto darbo,visgi tai estetine chirurgija,tad reikalaujam gero,estetinio vaizdo.
Nesu girdejus ,kad areole gali issiplesti

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 19:17)

As irgi imciau i sirdi ir pergyvenciau, tikrai tai zinau. Nesu girdejus kad taip atsitiktu...o Radzeviciaus praktikoje jau yra taip buve?Na bet sutinku kad krutines dydis buvo pagrindine problema, dazniausiai buni su rubais, ir manau, veidrodyje dziaugiesi matydama savo dabartini vaizda

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 19:17)

labukas, pilnai pritariu tau, kad kai sumoki tokius pinigus, tikiesi pacio geriausio rezultato...
Galiu pasakyti, kad man Radzevicius dare kita operacija, ne is sios temos, tai irgi prigrybavo

Dar LinaNi, ar apsnekejot finansine puse? Jis tau pasake, kad korekcija galima tik po metu, bet po metu tau jis gali pasakyti, zinai panele, visus metus atvaiksciojai, o dabar sugalvojai, kad kazkas tau nepatika, sakys mokek is naujo...Gal as cia per daug prisigalvoju? Bet manau apsidraudimui nepakenktu, jeigu kazkokia sutarti del korekcijos pasirasytumet jau dabar, kol visakas ant karstuju, ka manai?
O tas skirtumas, ar labai didelis, t.y. ar per drabuzius matosi?
QUOTE(azija4 @ 2009 04 02, 10:05)
labukas, pilnai pritariu tau, kad kai sumoki tokius pinigus, tikiesi pacio geriausio rezultato...
Galiu pasakyti, kad man Radzevicius dare kita operacija, ne is sios temos, tai irgi prigrybavo
, neisiu pas ji daugiau niekada, jei vis tik ir sumastysiu mazintis krutine...bet cia tik mano nuomone
Dar LinaNi, ar apsnekejot finansine puse? Jis tau pasake, kad korekcija galima tik po metu, bet po metu tau jis gali pasakyti, zinai panele, visus metus atvaiksciojai, o dabar sugalvojai, kad kazkas tau nepatika, sakys mokek is naujo...Gal as cia per daug prisigalvoju? Bet manau apsidraudimui nepakenktu, jeigu kazkokia sutarti del korekcijos pasirasytumet jau dabar, kol visakas ant karstuju, ka

Dar LinaNi, ar apsnekejot finansine puse? Jis tau pasake, kad korekcija galima tik po metu, bet po metu tau jis gali pasakyti, zinai panele, visus metus atvaiksciojai, o dabar sugalvojai, kad kazkas tau nepatika, sakys mokek is naujo...Gal as cia per daug prisigalvoju? Bet manau apsidraudimui nepakenktu, jeigu kazkokia sutarti del korekcijos pasirasytumet jau dabar, kol visakas ant karstuju, ka
Yra sitas momentas,tikrai yra.
LinaNi,jei tikrai matai,kad yra tave erzinantis skirtumas ir tu tikrai nenori sitaip,tarkis,kad korekcija jis darytu po 3 men. pvz. O kam cia tu metu laukt? Kada ir randukai jau isbluks,kodel vel is naujo turi pro tai praeit?
Jis nori laiko islost ir kad nereiktu jam korekcijos daryt savo saskaita.Jau ne viena su tuo sisidure,kad R vengia pripazint savo klaidas ir jas taisyt,savo saskaita.
Aisku,nervu tai kainuos,ne taip greit jis sutiks

QUOTE(aganiux @ 2009 04 01, 23:42)
As irgi imciau i sirdi ir pergyvenciau, tikrai tai zinau. Nesu girdejus kad taip atsitiktu...o Radzeviciaus praktikoje jau yra taip buve?
As jo nepaklausiau, o jis man ir nesake yra taip buve ar ne...
QUOTE(azija4 @ 2009 04 02, 10:05)
Dar LinaNi, ar apsnekejot finansine puse?
Apie finansus nesnekejom. Jis aisku lenkia i ta puse, kad cia jo kaltes nera, kad pas mane pacia audiniai vienos areoles patys issiplete.... Tai kaip man ji priversti daryti korekcija savo saskaita ar surasyti sutarti...Manau nera sansu, nebent konsultuotis su kitais chirurgais ar taip gali buti, bet velgi pinigai....
Skirtumas 1cm
QUOTE(Blueta @ 2009 04 02, 10:30)
Net nezinau ar verta tiek nervu padet... kaip jis sutiks daryt korekcija savo saskaita, jei jis nemato cia savo kaltes...

Sveikos, merginos, linkėjimai iš kaimyninės temos
Atsakau LinaiNi ir čia
Nežinau, KIEK jos didesnės viena už kitą. Va, BLUETA rašo, kad pas ją irgi yra nežymi asimetrija.
Mūsų vienai forumietei buvo tokia problema ir aš specialiai klausiau šito klausimo a.a. chirurgės E.K. Ji pasakė, kad galima padaryti vienodas, o jei asimetrija matoma po operacijos, tokio dalyko kaip "susivienodinimas" tikrai neįvyks.
Taip, deja, ir buvo
Tai tiek turi info šiuo klausimu.
Tavo vietoje, jei situacija tikrai bloga, nueičiau pasikonsultuoti pas kitą chirurgą dėl to - kad išsakytų savo nešališką nuomonę

Atsakau LinaiNi ir čia

QUOTE(LinaNi @ 2009 04 01, 23:31)
Tai kaip man dabar suzinoti ar R. padare klaida, ar tie audiniai kaip jis sake pas mane skirtingai gyja...
Gal kam teko susidurti, merginos padekit... Gal R. blogai ismatavo, o dabar nori issisukti...

Nežinau, KIEK jos didesnės viena už kitą. Va, BLUETA rašo, kad pas ją irgi yra nežymi asimetrija.
Mūsų vienai forumietei buvo tokia problema ir aš specialiai klausiau šito klausimo a.a. chirurgės E.K. Ji pasakė, kad galima padaryti vienodas, o jei asimetrija matoma po operacijos, tokio dalyko kaip "susivienodinimas" tikrai neįvyks.
Taip, deja, ir buvo

Tai tiek turi info šiuo klausimu.
Tavo vietoje, jei situacija tikrai bloga, nueičiau pasikonsultuoti pas kitą chirurgą dėl to - kad išsakytų savo nešališką nuomonę