Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Mums gydytoja sake, kad geriausia iki 2 metu duoti misinio rolleyes.gif , tai va ir nzn
Atsakyti
mums gydytoja sake kad jau galima vietoj misinio duoti piena, bet kad maniske negeria jo ne laso doh.gif beje, kaip kazkuri raset, kad davet skiesta piena - gydytojos aiskinimu, jeigu vaikas alergiskas pieno baltymui, skiedimas nepades, todel is karto reikia duoti gryna piena smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei metai ir mėnuo. Jau pora savaičių negeriam mišinuko. iš pradžių gerdavo pieną tik su koše, paskui pradėjau duoti ir priešpiečiam ir pavakariam atsigerti, mišinuką gerdavo tik prieš miegą, paskui pati atsisakė mišinuko, tad geriam pieną, bet iš buteliuko. Mes geriam Dvaro pieną. per dieną išgeria ir kartu su košėm suvalgo apie litrą, gal per daug?
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2006 10 25, 12:30)
Mano dukrytei metai ir mėnuo. Jau pora savaičių negeriam mišinuko. iš pradžių gerdavo pieną tik su koše, paskui pradėjau duoti ir priešpiečiam ir pavakariam atsigerti, mišinuką gerdavo tik prieš miegą, paskui pati atsisakė mišinuko, tad geriam pieną, bet iš buteliuko. Mes geriam Dvaro pieną. per dieną išgeria ir kartu su košėm suvalgo apie litrą, gal per daug?

nemanau kad per daug schmoll.gif mums gydytoja sake, jog galima duoti iki litro per diena, maniske misinio isgeria panasiai ax.gif
Atsakyti
mano mazyle geria piena nuo 1 metu ir 3 men gerem rokiskio profesionalu thumbup.gif jai labai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2006 10 19, 11:44)
o as dudu 2kartus misinio ryte ir pries miega.o 3kartus koses ar pantik kad ji labai mazai valgo.mums 1m.sveriam 9kg.nesiskundziu,bet manau kad valgo per mazai ir nezinau ka daryti.

na misinuko ir mes tiek pat vartojame vis dar, bet kai baigsis salciai, prasides vasarele, tai jau nustosiu g.gif
Atsakyti
Mums jau 1 m 2 mėn ir tebegeriam mišinuka, perkam nan junior. Nemanau, kad karvės pienas yra labai naudingas vaikui. Mano nuomone jei yra galimybė, geriau pirkti mišinuką.
Atsakyti
Mano mažiukas, 1m ir 2 mėn., vis dar geria mišinuką, tiesa, tik prieš miegelį, toks mūsų ritualas vakarinis: išgeriam mišinuko ir į lovytę miegelio blush2.gif tik kaip reiks atpratinti..........
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 02 19, 16:45)
Mano mažiukas, 1m ir 2 mėn., vis dar geria mišinuką, tiesa, tik prieš miegelį, toks mūsų ritualas vakarinis: išgeriam mišinuko ir į lovytę miegelio blush2.gif  tik kaip reiks atpratinti..........

Mes tokio pat amžiau kaip ir jūs ir mūsų vakarinis ritualas lygiai toks pat, be mišinuko atsigėrimo nėra jokiu šansų užmigdyti. Beja, mes dar ir prieš pietų miegelį išgeriam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2007 02 19, 23:10)
Mes tokio pat amžiau kaip ir jūs ir mūsų vakarinis ritualas lygiai toks pat, be mišinuko atsigėrimo nėra jokiu šansų užmigdyti. Beja, mes dar ir prieš pietų miegelį išgeriam  blush2.gif

čia ne i tema, bet pamačiau kad mūsų mažyliai vos ne viena diena gime, musų mažoji 23 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mūsų mažylis beveik 1,5 mėnesių, geriam ir pienuką ir mišinėlį Aptamil 3
Mišinėlį jeigu kur išvažiuojam ar pieno šaldytuve nėr.Prieš miegelį visada toks ritualas . Keliaujant mišinėlis patogiau vandenuką į termosą įsipylei ir niekam neskolingas mirksiukas.gif Man atrodo, kad nėra jokio per didelis , jeigu kišenė leidžia kodėl gi ne ? 4u.gif
Atsakyti
čia labai individualus dalykėlis.Mūsų mergaičiukė tiesiog pati atsisakė 11mėnesiukų,tada pradėjome skiesti pusiau su mišinukų pieną tada gerdavo,o bėliau visai atsisakėm mišinuką ir palikom tik pienuką. thumbup.gif
Atsakyti
Manoji pieno misini visdar geria rytais ir vakarais ir jai labai skanu.
Atsakyti