Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Maniškis mišinuko atsisakė kai buvo 10 mėn. Ko tik nedarėm keitėm vieną po kito (vis bandėm atrast tokį kurį gertų) mišinus, pirkom specialų vandenį mišinukui gaminti (gėrė lygiai du pakus ir vėl atsisakė) tada daktarė patarė duoti pieno, bet jokiu būdu ne karvės, o iš parduotuvės ir kiek įmanoma liesesnį. Tai pirkom 1% ir dar skiedėm. Beje priš duodama visada užvirindavau, nes ant pakuotės tai uj...kiek bacilų, o ir galva ramesnė. Bet neužilgo visai atsisakė pieno ir iki dabar negeriam
Atsakyti
Mes irgi jau tuoj svesim pirmaji gimtadieni,kol kas geriam misinuka,o kiek ji gersim tai ir nezinau,pieno irgi siek tiek jau ragavom ,bet misinukas labiau patinka ir manau tegul geria kiek nori.Gal kaip ir kitu vaikuciai, pati nuspres kada jo nereik.
Atsakyti
MAn taip pat galvos skausmas su tuo misineliu. Sunui 1m ir 2 men. o dar sekmingai vakare pries miega ir net nakti doh.gif geriame aptamil 3. Kazkada pabandziau duoti pieno, tai liko nesuprates ir supyko. Gal dabar vel bandyti? O gal is tiesu pereiti prie geriamo jogurto? O kazin koks jogurtas (geriamasis) geriausias ir ar vaikas istrauks ji per tiutiuka g.gif (mes naudojam Avent firmos buteliuka ir tiutiuka 4 skyluciu). As labai bijau del dantuku.Nes jau dabar priekiniai dantukai patrupeje, bet nematau reikalo ju valyti vakare jei nakti vistiek valgom. Dantis issivalom ryte.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 04 05, 21:19)
MAn taip pat galvos skausmas su tuo misineliu. Sunui 1m ir 2 men. o dar sekmingai vakare pries miega ir net nakti doh.gif  geriame aptamil 3. Kazkada pabandziau duoti pieno, tai liko nesuprates ir supyko. Gal dabar vel bandyti? O gal is tiesu pereiti prie  geriamo jogurto? O kazin koks jogurtas (geriamasis) geriausias ir ar vaikas istrauks ji per tiutiuka  g.gif (mes naudojam Avent firmos buteliuka ir tiutiuka 4 skyluciu). As labai bijau del dantuku.Nes jau dabar priekiniai dantukai patrupeje, bet nematau reikalo ju valyti vakare jei nakti vistiek valgom. Dantis issivalom ryte.

Blogai su tais misiniais, nu doh.gif Mes irgi geriam ta. Dabar metai ir 2 sav. Esme ta, kad suneliui labai jautri virskinimo sistema, tik kas ir iseina is rikiuotes (ankstyvoj kudikystej gaves yra antibiotiku nemazai). Zodziu, karves piena duoti bijau. Be to, pati nelabai galiu jo gerti, max maza puodeli per diena (isvada is to - gali buti ir vaikui nepriimtini dideli jo kiekiai, o jis ju nori). Anadien paskaiciavau, kad per para isliurlina to misinio netoli litro. Dali imu po truputi keisti arbatom. Siaip jis vartoja labai daug skysciu, laksto, amzinai susiles. Beje, dar ka darau, siekdama, kad vaikui misinys visai nenumustu apetito - dedu maziau milteliu nei pagal instrukcija reikia, tai iseina misinys liesesnis, labiau gerimas, nei maistas.
I koses, kt. patiekalus karves piena virinta pilu drasiai, bet ten juk nesueina jo daug.
O kiek ilgai duoti misini, net neisivaizduoju. Stebesiu vaika - jo norus, virskinimo bukle.

Man atrodo, pries miega dantukams misinys butu mazesne blogybe, nei tas jogurtinis gerimas schmoll.gif be to, ka gali zinoti, kaip reaguos vaiko pilvukas? As bent duociau vaikui tokius dalykus pirmoje dienos puseje (ta is tiesu ir darau).
Atsakyti
QUOTE(una @ 2007 04 05, 23:21)
Blogai su tais misiniais, nu  doh.gif Mes irgi geriam ta. Dabar metai ir 2 sav. Esme ta, kad suneliui labai jautri virskinimo sistema, tik kas ir iseina is rikiuotes (ankstyvoj kudikystej gaves yra antibiotiku nemazai). Zodziu, karves piena duoti bijau. Be to, pati nelabai galiu jo gerti, max maza puodeli per diena (isvada is to - gali buti ir vaikui nepriimtini dideli jo kiekiai, o jis ju nori). Anadien paskaiciavau, kad per para isliurlina to misinio netoli litro. Dali imu po truputi keisti arbatom. Siaip jis vartoja labai daug skysciu, laksto, amzinai susiles. Beje, dar ka darau, siekdama, kad vaikui misinys visai nenumustu apetito - dedu maziau milteliu nei pagal instrukcija reikia, tai iseina misinys liesesnis, labiau gerimas, nei maistas.
I koses, kt. patiekalus karves piena virinta pilu drasiai, bet ten juk nesueina jo daug.
O kiek ilgai duoti misini, net neisivaizduoju. Stebesiu vaika - jo norus, virskinimo bukle.

Man atrodo, pries miega dantukams misinys butu mazesne blogybe, nei tas jogurtinis gerimas  schmoll.gif be to, ka gali zinoti, kaip reaguos vaiko pilvukas? As bent duociau vaikui tokius dalykus pirmoje dienos puseje (ta is tiesu ir darau).

Na jus ir isgeriat to misinio ohoho! doh.gif . Mes misini geriam tik pries naktini miegeli (daugiausia 100 ml, o iprastai koki 30- 50 ml) va nakti tai isliurlina 200 ml. I vsio dienos metu jis misinio isvis nenori. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 04 06, 18:55)
Na jus ir isgeriat to misinio ohoho! doh.gif . Mes misini geriam tik pries naktini miegeli (daugiausia 100 ml, o iprastai koki 30- 50 ml) va nakti tai isliurlina 200 ml. I vsio dienos metu jis misinio isvis nenori. schmoll.gif

blush2.gif ne visada tiek isgeriam. Siandien, pvz, kazkokia negerimo diena, tai yra isgeres tik 100 ml. Nu buna ir taip. biggrin.gif Va del to esu rami, kad kai jo nereiks, pats ir atsisakys. O iprotis daug gerti misinio susidare apie 9 men. del atsinaujinusios disbakteriozes - tada nieko kito beveik ir nevalge, nors apie 8 men. misinio net nakti nebegerdavo...
Atsakyti
sveikos, man taip pat kylo mintys kada nustot duoti mišinio. Bet paskaicius cia visai nusiraminau, o mes ji geriam taip, ryte kai tik pabudo 210 ir pries miega 210 ml. Bandziau vakare duoti kefyro, bet man atrodo, kad ji po jo alkana g.gif o pieno dar nebandziau, bet reiks pabandyt smile.gif tai va rolleyes.gif
Atsakyti
Mums jau irgi greitai metukai. Jau nuo 8 menesio stengiausi kuo maziau duoti misinuko. Rytine doze pakeiciau kruopu kose. Naktimis mes jau seniai negeriam nei misinuko nei arbatos.
O dabar gauna misinuko tik vakare pries miega. Ir po truputi bandysiu pakeisti karves pienu.
Atsakyti
Mes geriam karvės pieną nuo 13 mėn. 4u.gif
Atsakyti
o mes viena kart dienoj,ryte tik atskelus butinai geriam, cia jau iprotis kurio kol kas pakeis neimanoma smile.gif
Atsakyti
Mano maziai jau metukai ir beveik 2 menesiai, tai dabar jau pradedu duoti karves piena vietoj misinuko, nu ir kol kas viskas gerai smile.gif
Atsakyti
aš tai daviau iki kokių aštuonių mėnesiu man atrodo g.gif gerai nepamenu...bet ir tai tik naktį jei prabusdavo smile.gif o taip pilnai pakadavo rimtesnio maisto smile.gif
Atsakyti