Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Mazei metai ir greit keturi menesiai,vis geriam misiny.....
Atsakyti
Musiskis budamas metuku atsisake misinio tiesio ne ir viskas ax.gif
karves pieno irgi negeria, uztat vandeni litrais lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pana pieno negeria, naudojam mišini nuo 1m vietoj MP, kadangi pieno produktai yra labai reikalingi. naudojam skandinaviška semper mišinį skirta vaikams nuo 1m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 23, 17:21)
Saviškį pati maitinau iki 1,5 metų, tai kai nutraukiau net minties tokios nebuvo, kad dar mišinėlį kokį duot  rolleyes.gif  Nors dabar pažystu kelias mamas, kurioms pusantrų metų vaikas dar atrodo per mažas karvės pienui, duoda tik mišinėlius. Man tai nesuprantama  schmoll.gif  O viena pažystama savo dukrelei karvės pieną pradėjo davinėti nuo 5 mėnesių. Ir nieko, auga vaikas sveikas kaip ridikas  thumbup.gif 
Parduotuvinio pieno papildomai virinti tikrai nereikia! schmoll.gif

na aš duodu mišinuką ir ryte ir vakare, nes po pienuko ėmė berti kūnelį. tad jau kokie trys mėn. kaip nerizikuoju, net košių nebalinu pienu. atsarga gėdos nedaro....
Atsakyti
Mano daruge savo dukrytei gal iki kokiu 2ju metu davinejo,plius minus keli men.
O mano pupa pieno misinuku negeria nes maitinu MP.
Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2007 02 19, 15:31)
Mums jau 1 m 2 mėn ir tebegeriam mišinuka, perkam nan junior. Nemanau, kad karvės pienas yra labai naudingas vaikui. Mano nuomone jei yra galimybė, geriau pirkti mišinuką.

Tai ateikt i Gruodinuku skyreli ax.gif
Mum taip pat 1m 2men 4u.gif

QUOTE(dlambliukas @ 2007 02 19, 15:45)
Mano mažiukas, 1m ir 2 mėn., vis dar geria mišinuką, tiesa, tik prieš miegelį, toks mūsų ritualas vakarinis: išgeriam mišinuko ir į lovytę miegelio blush2.gif  tik kaip reiks atpratinti..........

4u.gif
Atsakyti
As misineli paeiciau pienuku kai mazajai suejo metukai.O vaikas sio pokycio sakyciau net nepajuto
Atsakyti
Mano mažius mišinuką pampė iki dviejų metukų. Kai mažiukas buvo gėrėm Aptamil, o maždaug nuo pusantrų pradėjom valgyt apelsininį Milumil. Jam labai skanu buvo.
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 02 19, 15:45)
Mano mažiukas, 1m ir 2 mėn., vis dar geria mišinuką, tiesa, tik prieš miegelį, toks mūsų ritualas vakarinis: išgeriam mišinuko ir į lovytę miegelio blush2.gif  tik kaip reiks atpratinti..........

pas mus irgi toks pats ritualas.Kitaip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis Tuteli misineli gere iki 2 metu. Kazkaip norejosi kad gautu tinkama ir maistinga gerima, o veliau pats pradejo prasyti karves pieno.
Atsakyti
Mano mažutei jau beveik 1 m 6 mėn, bet mišinuką dar geriam. Ir pradėjom jį gerti tik nuo metų, kai pati nustojau maitinti. Ir tikriausiai duosiu mišinuką dar ilgai, nes karvės pienas mažina geležies pasisavinimą iš maisto, o dėl geležies turim problemėlių g.gif
Atsakyti
Mano zuikuciui 1m10men. Pries 5 dienas ismete soske per masinos langa (nieko, isgyveno), o dabar galvoju, kad reikia tuo paciu atimti ir buteliuka su misinuku. Nes grynai tapo iprotis: nueinam vakare i lova ir praso. Nors nei nori, nei ka. Pries 10 minuciu buna isgerus misinuka ir dantis issivalius. Ir buna kad nakti kartais prabunda ir pirmas zodis - noriu pieno. Kartais nueinu padaryti ir grizus randu miegancia. Tai kad gana ne tai kad misinuko, bet buteliuko! Siandien pat! O misinuko (jis skanus, Nestle) gales gerti is paprasto puodelio. Cia iprotis ne misinukui, o buteliukui.
Kiti argumentai, kodel verta atsisakyti:
- vasara - kelioniu ir turizmo metas. Nenoriu nakti listi is palapines ir ant lauzo (greiciausiai uzgesusio) organizuoti misinuka.
- dantys! jei pries miega ar nakti (o kitos kiek skaiciau ir pries pietu miega duoda) gers, tai kas liks is dantu?! Vakare isvalius dantis - nieko i burna, nebent vandenuka. Stai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almera: 29 kovo 2007 - 10:52
QUOTE(Almera @ 2007 03 29, 11:50)
Mano zuikuciui 1m10men. Pries 5 dienas ismete soske per masinos langa (nieko, isgyveno), o dabar galvoju, kad reikia tuo paciu atimti ir buteliuka su misinuku. Nes grynai tapo iprotis: nueinam vakare i lova ir praso. Nors nei nori, nei ka. Pries 10 minuciu buna isgerus misinuka ir dantis issivalius. Ir buna kad nakti kartais prabunda ir pirmas zodis - noriu pieno. Kartais nueinu padaryti ir grizus randu miegancia. Tai kad gana ne tai kad misinuko, bet buteliuko! Siandien pat! O misinuko (jis skanus, Nestle) gales gerti is paprasto puodelio. Cia iprotis ne misinukui, o buteliukui.
Kiti argumentai, kodel verta atsisakyti:
- vasara - kelioniu ir turizmo metas. Nenoriu nakti listi is palapines ir ant lauzo (greiciausiai uzgesusio) organizuoti misinuka.
- dantys! jei pries miega ar nakti (o kitos kiek skaiciau ir pries pietu miega duoda) gers, tai kas liks is dantu?! Vakare isvalius dantis - nieko i burna, nebent vandenuka. Stai taip  smile.gif

Ui kokia pikta mama doh.gif Maniškė mišinuką iki 4 metų gėrė. Na dantukai pabirėjo, bet mes juos sėkminagi susitaisėm tongue.gif O mišinukas mano vaikui buvo partys geriausi raminamijei. Ai, mums abiems buvo taip geriau, kitoms mamoms gal kitaip geriau...
Atsakyti