Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Bozena ir Grzhegoshas biggrin.gif arba Maryte ir Anupras
Atsakyti
Emile - mano pusseseryte - asmeniskai man negrazus ir jau nuobodus vardas;
Melanija - mano mociutes vardas - senas lt vardas, manau, nereiktu jo taikyt siais laikais mergaitems;
bet seni lt vyriski vardai, kaip Jonas ar Pranas, visai gerai skamba - turiu pazistamu siais vardais ir, manau, jei panele nori sau i pora tikro lietuvio lietuvisku charakteriu, tai sitaip vadinami vaikinai labai tiktu rolleyes.gif
neduociau vaikui Živilės, Artūro, Henriko vardu, nekalbu jau Vinca, Petra... doh.gif
beje, as turejau buti Jurga, dabar labai dziaugiuosi, kad nesu... thumbup.gif
Atsakyti
Gal busiu netaktiska, bet pats negraziausias mergaites vardas man yra Viktorija (Vykte, Vika ir t.t)
Atsakyti
Siulyciau pasiskaityti skyreli vaiku vardai, tai va daugiau nei puse tu vardu doh.gif schmoll.gif Mamos, prasom nesupykti, nuskambes asmanine mano nuomone: tokie kaip Adrianas, Emanuele, Nikole, Darjanai, Doranai, Klaudijai (cia is uzsienietisku) ir rusiski tai lotuliukas.gif Natasha, Bozena, Mazena, Kshystov ir pan doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 15 balandžio 2008 - 15:31
O man gražus Jonas thumbup.gif Mažas gali būti Joniukas, Jonelis, o užaugęs jau taps tikru vyru-Jonu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2008 04 14, 22:14)
klaidas  thumbup.gif  vardas

NAAA, skonio reikalas laugh.gif
pvz labai tiktų nepilnametės vaikui "netyčiukui" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 15, 15:42)
Gal busiu netaktiska, bet pats negraziausias mergaites vardas man yra Viktorija (Vykte, Vika ir t.t)

Man, tarkim, Viktorija yra prie gražensių vardų. Bet jau jo trumpinimas Vika, tai jau žiauriau nebūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 04 15, 19:24)
Man, tarkim, Viktorija yra prie gražensių vardų. Bet jau jo trumpinimas Vika, tai jau žiauriau nebūna doh.gif

ut, man tai irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adiaVT @ 2008 04 14, 22:14)
klaidas  thumbup.gif  vardas

labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
klaida, o ne vardas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 15, 14:42)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O iš berniukiškų vienas klaikiausių vardų yra Žydrūnas. Ir ne dėl kažkokių kam nors kylančių asociacijų, o dėl to, kad pats iš savęs be ryšio yra. Kvailybė kažkokia- Žydrūnas unsure.gif Juk nėra, tarkim, Juodūno, Raudonūno arba Žaliūno. Tai iš kur tas Žydrūnas?.. Pažįstu žmogų Žydrūną, kurį mama taip pavadino todėl, kad jo akys mėlynos gimus buvo. Ale kad akių spalva keičiasi, tai moteriškė ir nepagalvojo. Tai va vaikšto dabar Žydrūnas rudom akim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 04 08, 22:42)
Bet man tikrai labai grazus-Rapolas,Kazimieras, Kasparas,Antanas,Stasys.Man jie labai vyriski,beto -lietuviski

Man Kasparas - pats graziausias berniuko vardas

QUOTE(Signa... @ 2008 04 10, 16:14)
skamba kaip trydenis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o KAJUS man pats  wub.gif  vardas  tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Brooke @ 2008 04 11, 00:22)

Turiu pusbrolį vardu Danas, o Dina, mano galva, irgi normalus vardas wink.gif Gal Lietuvoj retesnis, bet šiaip vardas kaip vardas. Yra toks filmas "Aš - Dina". Labai neblogas, siūlau pažiūrėt mirksiukas.gif

Maciau si filma.Labai puikus. drinks_cheers.gif
Pazistamos vaikai buvo Danius ir LoretisKai daznai juos tardavo, tai pripratom..
Atsakyti