Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Telesforas
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 20, 09:15)
sabina, vanesa, jolanta, sandra

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 06 22, 20:08)
Mikasė realus tik senoviškas vardas 4u.gif

Šiaipjau Michalina, Mikase vadindavo "liaudiškai", sutrumpintai.

Normalūs man tie senoviški vardai - aišku, nevadinčiau vaikų taip, bet pasakyti - štai nuotraukoj čia mano močiutė Michalina, man būtų gražu. Beje, mano močiutė Pranciška, jeigu ką smile.gif gyvenime vadinta Prane, Pranute ir neretai Frane smile.gif. Bet ar dabar kas duotų mergaitei tokį vardą? turbūt kad jau ne.

O negražūs vardai... g.gif Negražūs jie tada, kai "ne į temą", ne į kontekstą - ispanas ar portugalas Rodrigo gerai, lietuviškai - klaiku, Džeraldas anglakalbis - gerai, lietuviškai - klaiku, ir t.t . Lietuviškai Vanesa - neskamba, nors tu ką.
Bet su tuo tautiškumu irgi nereikia perlenkt lazdos. Tautrimas, Mangirdas, Vilbutė ir panašūs skirti turbūt tik liežuvio mankštai smile.gif

Iš tikrai nuoširdžiai man negražių - musulmonų šalyse paplitęs vardas Karim. Fu. Va čia tai fu. Nė per kur. Prašau neįsižeisti Karimų giminių ir draugų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 26 birželio 2008 - 17:32
Man asmeniskai negrazus vardai yra tokie; Milda,aldona,samuela, blink.gif vejas???,garinta,ursule,sanita,grantas?,kaikurie tikrai idomus?nesamoningi net doh.gif kartais kaip tevai sugalvoja vardus tai net juokinga darosi
hah.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(una @ 2008 06 26, 17:30)
Šiaipjau Michalina, Mikase vadindavo "liaudiškai"

Siaipjau ar kitaip,man sitas vardelis itin negrazus.Ir pazystu pagyvenusia moteri kurios vardas yra Mikase,ne Michalina.Dvi sesrys Stase ir Mikase cool.gif Cia kaip ir Brone,gali but Bronislava,o gali tik Brone biggrin.gif
Atsakyti
Nesu girdėjusi tokio vardo, kuris būtų man labai negražus. Galbūt jis man nepatinka, bet kad būtų labai... negražus... schmoll.gif Dažniau tenka sutikti negražių žmonių. O prie vardo galima priprasti, ypač kai artimiau susipažįsti su žmogumi. Derinys, kad būtų negražus vardas ir negražus žmogus man dar nėra sutiktas.
Teko girdėti keistų vardų, bet pasakyti, kad jis pats negražiausias, niekaip neišdrįsčiau. Ypač kai tai kalbama apie vardą, kuris, tarkim, mūsų kultūroje turi jau gilias tradicijas. Kai vaikystėmis vasarą seneliai atveždavo mane į nuošalų vienkiemį, ten promočiutės pasakojimuose girdėdavau tokių keistų, galbūt kai kam egzotiškų, kai kam negražiausių vardų, tačiau jie seno žmogaus, kalbančio kupiškėniškai, lūpose skmabėdavo labai natūraliai, originaliai ir gražiai. Bandyčiau aš tame pasakojime tuos vardus pakeisti dabartiniais, jau mūsų laikų jaunųjų tėvų sukurtais - neskambėtų visos tos įstorijos...
Žodžiu, tikra tiesa, jog ne vardas puošia žmogų, bet žmogus vardą.
Atsakyti
Man tai negražūs Zosė, Kunigunda... doh.gif
Atsakyti
Kiek teko gyvenime sutikti, tai Ringė, Jolantas, Vilma, Narcizas, Žibutė. O apie dabartinius naujadarus, tai jie keisti ir sunkiai įsimenami. Pasako ir kaip mat užmiršti - neužsifiksuoja atminty nei kiek.
Atsakyti
Melanija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(una @ 2008 06 26, 18:30)
Šiaipjau Michalina, Mikase vadindavo "liaudiškai", sutrumpintai.

Normalūs man tie senoviški vardai - aišku, nevadinčiau vaikų taip, bet pasakyti - štai nuotraukoj čia mano močiutė Michalina, man būtų gražu. Beje, mano močiutė Pranciška, jeigu ką  smile.gif gyvenime vadinta Prane, Pranute ir neretai Frane smile.gif. Bet ar dabar kas duotų mergaitei tokį vardą? turbūt kad jau ne.

smile.gif Mano babyte irgi Pranciska buvo - babute Frane. smile.gif Duociau toki varda mergytei... bet siek tiek pakeisciau - Franceska. thumbup.gif

QUOTE(una @ 2008 06 26, 18:30)

Iš tikrai nuoširdžiai man negražių - musulmonų šalyse paplitęs vardas Karim. Fu. Va čia tai fu. Nė per kur. Prašau neįsižeisti Karimų giminių ir draugų  smile.gif

Karim dar visai nieko palyginus su Shibliu pvz. smile.gif

O jei apie baisiausius vardus, tai savaitgali buvom vaiku baliuke, ir moteriske viena prasitare, apie jos draugu duota varda ju dukrytei - Kaspise... Lietuviu seimoj... na gerai jie Anglijoj... bet Kaspise... doh.gif Truksta zodziu... doh.gif
Atsakyti
Man keistas ir negražus vardas - VIJADA. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 07 01, 18:38)
O jei apie baisiausius vardus, tai savaitgali buvom vaiku baliuke, ir moteriske viena prasitare, apie jos draugu duota varda ju dukrytei - Kaspise... Lietuviu seimoj... na gerai jie Anglijoj... bet Kaspise...  doh.gif  Truksta zodziu... doh.gif

čia gal Fekalijos sesuo? biggrin.gif
Atsakyti