QUOTE(insi @ 2008 07 07, 11:22)
moderatorė irgi matyt negalėjo atsigaut, todėl ir temą irtrynė, kad kiti galėtų
iš tikrųjų labai gaila tos mergytės 
Keisčiausia, kad nebuvo kas paprotina, o pačiai mamytei dar pienas nuo lūpų nenudžiūvęs, tai matyt atrodė, kad čia labai gražu
Yra naujas kandidatas - Segara
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 17:05)
kai mama - 'ledinė' dvidešimtmetė toks pasirinkimas visai suprantamas, bet manau ana tema labiau šiaip ant bajerio, va vargšė eskada tą vardą jau nešioja...
suprantama kas,kad visos mamos dvidesimtmetes ''kiauros'' ?
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 17:57)
dar gerų išradingumo ir negalvojimo apie vaikus perliukų galima rasti vardų registracijos temoj : agnius-aleksas, aidanas, reigardas, teirėja (
), jovaras, rebeka, jokimas... 
na Jovaras tai man net labai gražu, prasminga ir lietuviška:
Jovaras lietuvių: jovaras liaudiškas medžio pavadinimas. Taip vadinama didžioji tuopa ar paprastasis skroblas.
Lietuvos tautodailėje GYVYBĖS MEDŽIO (Jovaro) motyvas labai dažnas, tebeišlikęs naudojamas ir šiandien.
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 17:05)
kai mama - 'ledinė' dvidešimtmetė toks pasirinkimas visai suprantamas, bet manau ana tema labiau šiaip ant bajerio, va vargšė eskada tą vardą jau nešioja...
Tos mergytės šitoj istorijoj labiausiai ir gaila - vaikai žiaurūs, nepraleis progos pasityčiot
Mano pačios vardas ne iš dažnujų - Eskadai, aišku, nė iš tolo neprilygsta, bet vaikystėj ilgokai dėl jo kompleksavaau, nes kitų vaikų vardai atrodė normalūs, o mano - ne
QUOTE(ingalp @ 2008 07 07, 18:15)
na Jovaras tai man net labai gražu, prasminga ir lietuviška:
Jovaras lietuvių: jovaras liaudiškas medžio pavadinimas. Taip vadinama didžioji tuopa ar paprastasis skroblas.
Lietuvos tautodailėje GYVYBĖS MEDŽIO (Jovaro) motyvas labai dažnas, tebeišlikęs naudojamas ir šiandien.
man jovaras gražu kaip žodis, pavadinimas, bet kaip vardas -
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 07 07, 17:14)
Dar iš tokių "perlikų": Britnė, Sindė, Idilė (o gal ir visai gražus toks)