Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Minedas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
man kazkada vardas Nora buvo visai nieko, bet siuo metu dazniau sutinku sunis su tokiu vardu...

Tai vardas tapo slykstus.

Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 07 04, 12:12)
man kazkada vardas Nora buvo visai nieko, bet siuo metu dazniau sutinku sunis su tokiu vardu...

Tai vardas tapo slykstus.

lotuliukas.gif gerai tu cia! lotuliukas.gif
Atsakyti
dar pridėsiu armandą, grantą, samantą ir vanesą - tiesiog šlykštūs vardai schmoll.gif
Atsakyti
jau tokiu "perliuku" cia prirankiojusios, kad sunku ka ir bepridurti smile.gif man vienas is negraziausiu yra Teodora doh.gif
Atsakyti
o man visi vardai grazus, nes ne vardas zmogu puosia o zmogus varda.
man labiau sleikstuli kelia kai klaseja pakviecia toma o atsistoja penki vaikai, vat cia tai slykstu. visi vardai grazus ir visi jie reikalingi. kazkokia nesamoninga tema schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man negrazus visokie Azuolai,Liepos,Upes...Betrunka kad savo vaikus pradesim vadint daiktu vardais: saukstas,akmuo,kede ar dar koks ... doh.gif siaubas biggrin.gif
Atsakyti
Man juokingai skamba Teisutis , Girdutis, ir panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
Atleiskit, bet man Rapolas yra... och... kaip koks VABALAS
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 07 01, 16:38)
Karim dar visai nieko palyginus su Shibliu pvz.  smile.gif

na dar arabai turi toki varda Suha....butu nieko jei neasocijuotusi su keiksmazodziu lotuliukas.gif

o siaip tai pilnai sutinku su ta nuomone, kad kiekviena kultura turi savo vardus ir tai kas tinka vienoj kulturoj gali tragiskai skambeti kitoj....
Papildyta:
va dar atsiminiau: vyras kazkada sake pazinojo ispane vardu Nekaltas prasidejimas....cia isvertus...ispaniskai skambetu mazdaug imaculate concepsion....
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 07 02, 01:34)
Minedas doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

tai kad cia net ne vardas.. bigsmile.gif

o as kazkaip nezinau negraziu vardu. vardai patinka arba nepatinka, o jei nepatinka, tai nebutinai negrazus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar negaliu atgaut žado nuo mergaitės vardo Eskada blink.gif
Atsakyti