Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

as vakar mačiau Rimi kasininkei parašyta: VIKTORIYA, nedrįsau paklaust ar čia klaida rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai baisu yra Pijus doh.gif Automatiškai aocijuojasi su pijokas. Ne ką geresnis ir moteriškas variantas Pija... unsure.gif

Dar turėjau grupiokę, kurios vaikino vardas buvo Gracijus doh.gif, ir ji tuo taip didžiavosi, kad ir savo šuniui davė tokį vardą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2008 04 05, 11:49)
Man labai baisu yra Pijus doh.gif Automatiškai aocijuojasi su pijokas. Ne ką geresnis ir moteriškas variantas Pija... unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi tragiškas vardas schmoll.gif ir dar Rapolas labai baisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 04 04, 11:27)
nū nū nū dry.gif mano šunė vardu Nika

Tai sunei tinka, jei klaustu,kokie vardai graziausi suniukams, tai Nika vienas is pirmu butu 4u.gif

QUOTE(Margita @ 2008 04 05, 09:57)
Man baisiausias-Kaspisija doh.gif .Giminėj turim Saidą,nu niekaip aš prie jo nepriprantu-baisus,šuniškas vardas lotuliukas.gif

Saida portugaliskai reikia isejimas doh.gif Tai net sunio taip nevadinciau, ka jau kalbeti apie zmogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2008 04 05, 11:44)
as vakar mačiau Rimi kasininkei parašyta: VIKTORIYA, nedrįsau paklaust ar čia klaida  rolleyes.gif

tai čia jau mandrai, t.y. kirilica pritaikyta lotynų abėcėlei hihihi.gif
Atsakyti
dar prisiminiau vardus rapolas, kazimieras ir ypač motiejus. brrr... schmoll.gif
Atsakyti
Ričardas man kažkaip visais laikais buvo toks kraupesnis vardas mastau.gif
Atsakyti
Nemanau, kad yra baisių vardų, tiesiog kai kurie yra neįprasti mastau.gif
Atsakyti
o as pazystu seimynele, kuri savo dukrytei dave varda Darė doh.gif cia tipo lauke berniuko, tai butu buves Darius, o kai gime mergaite. tai ir dave Darė blink.gif nu m-kloje vaikai uzerzins verysad.gif

ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas doh.gif bet tai kur tevu protas????
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 05, 15:19)

ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas  doh.gif bet tai kur tevu protas????

gal jų mamytė vardu Fekalija? nail.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tikrai nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu bet kur tevu protas fool.gif Vinigreta ir Rastitutas, cia tikriausiai patys baisiausi vardai, kuriuos vaikai vos sulaike 18 metu begs pasikeisti. Reikia tikrai dideliu savanaudziu ir egoistu buti, kad vaikus Fekalijomis ir pan vadinti. Tevams gal grazu bet juk ne juos sunu vardais vadins visa gyvenima doh.gif

o va berniukui Saidas tai man irgi schmoll.gif cia isvis arabiskas/musulmoniskas vardas, tai keista jei vaikas krikscionis ir musulmisku vardu vadinamas.
Atsakyti