Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Man tai labai nepatinka Julija arba Zivile o berniuko tai Eugenijus
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 05, 17:19)
ir dar kazkas is pazystamu pasakojo, kad pazysta sesute ir broliuka: Vinigreta ir Rastitutas  doh.gif bet tai kur tevu protas????

na Vinigreta keistas ir durna svardas bet dar galima priprasti... unsure.gif bet jau Rastitutas... butujuokinga jei nebutu graudu doh.gif nugi visa mokykla protitutu vadins... vargsa svaikas blink.gif tevai tikri idiotai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 03, 21:21)
Arkliomante  doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiaip tai Žvengardas ir Arkliomantė visų laikų mano vyro "topas" bigsmile.gif

QUOTE(grange @ 2008 04 03, 21:47)
o šiaip, man norėjo duoti vardą Sabina.... tai yra vienas nuo pat mažumės, kai sužinojau, baisiausių vardų  doh.gif

Sabiną irgi pažįstu. Man visai gražus vardas

QUOTE(klaida @ 2008 04 04, 11:42)
Zbignievas  doh.gif
Žibutis ir Žibutė taip pat nesąmonė  hihihi.gif

Zbignevas - čia berods lenkiškas vardas, tad mus ir atrodo neįprastas.
O apie vardus iš Ž, tiksliau apie žmones, kurie turi vardus iš Ž turiu savo nuomonę - dar nė vieno normalaus nepavyko sutikti. Na gal tik Žavinta normali.
Beje Žibutės vardą mes kaime dažnai karvėms duodavome.

QUOTE(Signa... @ 2008 04 04, 11:57)
Fortunata  blink.gif  Pulgis irgi gerai skamba  lotuliukas.gif  Ir labai baisus Bozena  smile.gif

Fortūnata - mano vyro pusseserės vaikas - kai įpranti visai nieko.

QUOTE(Margita @ 2008 04 05, 10:57)
Man baisiausias-Kaspisija doh.gif .Giminėj turim Saidą,nu niekaip aš prie jo nepriprantu-baisus,šuniškas vardas lotuliukas.gif

Saidą irgi pažįstu - neduok die. Bet pagal vardą ir žmogus. Aš manau, kad duodami vardą vaikui netgi šiek tiek nulemiame jo likimą.

O del rusiškų vardų tai - Larisa, Raisa, Božena (kitaip dieviškoji - bože tu mano bože) ir Galina - doh.gif - Galina blanka bul bul (gražioji vištelė sriubelėn pliumpt).
Na aš čia gal per žiauriai. Dar vienas mano draugas turi draugą, kurio vardas Oldas. Nepasakyčiau, kad negražus tiesiog keistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pppievute: 06 balandžio 2008 - 00:06
Pazystu vaikinuka vardu Trilogijus,netikejau,kol nepamaciau dokumentu
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2008 04 05, 23:07)
na Vinigreta keistas ir durna svardas bet dar galima priprasti... unsure.gif  bet jau Rastitutas... butujuokinga jei nebutu graudu doh.gif  nugi visa mokykla protitutu vadins... vargsa svaikas blink.gif  tevai tikri idiotai verysad.gif

nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - Fekalija ir Placentas cool.gif
Atsakyti
placentas - realus vardas, o va fekalijos kol nesutiksiu - nepatikėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 06, 08:22)
placentas -  realus vardas, o va fekalijos kol nesutiksiu - nepatikėsiu biggrin.gif

aš tau sakau, čia šeima tokia rolleyes.gif lotuliukas.gif
o ką, Placentą rimtai žinai? blink.gif be dokumentų sunku patikėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 08:16)
nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - [b]Fekalija ir Placentas  cool.gif[/B]

tai gal cia taip tik pravardziuoja juos, nes nelabai noriti tiketi kad tokius vardus deda zmonems g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 04 06, 13:43)
tai gal cia taip tik pravardziuoja juos, nes nelabai noriti tiketi kad tokius vardus deda zmonems  g.gif

niu, man pasakojo... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 06 balandžio 2008 - 13:45
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 13:45)
niu, man pasakojo...  rolleyes.gif

hihihi.gif hihihi.gif Tai, kad cia i pora savaiciu bent karta kokia naujoke uzsuka papasakoti apie Fekalijas ir Placentus, Vinigretus hihihi.gif
Toks vaizdas,kad visi turi pazystamu pazystaus,kuriu seimoje buvo pavadintas arba noreta pavadinti tokiu vardu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pažįstu vieną šeimą, kurių dukra pavadinta Sagrarijos vardu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 06, 14:30)
hihihi.gif hihihi.gif Tai, kad cia i pora savaiciu bent karta kokia naujoke uzsuka papasakoti apie Fekalijas ir Placentus, Vinigretus hihihi.gif
Toks vaizdas,kad visi turi pazystamu pazystaus,kuriu seimoje buvo pavadintas arba noreta pavadinti tokiu vardu doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tą ir norėjau pasakyti drinks_cheers.gif šiaip draugės brolis (brrr..., nemėgstu jo) iš tiesų pasakojo apie kažkokią pažįstamų pažįstamą ar pan. Fekaliją Smirdaitę ar pan. aišku, kai pasakiau, kad nesąmonė ir kad visi gyvenime pažįsta Fekaliją, baisiai įsižeidė doh.gif
Atsakyti