Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 15:48)
drinks_cheers.gif tą ir norėjau pasakyti  drinks_cheers.gif šiaip draugės brolis (brrr..., nemėgstu jo) iš tiesų pasakojo apie kažkokią pažįstamų pažįstamą ar pan. Fekaliją Smirdaitę ar pan. aišku, kai pasakiau, kad nesąmonė ir kad visi gyvenime pažįsta Fekaliją, baisiai įsižeidė  doh.gif

nu visiskas anegdotas o ne tikrove doh.gif
Atsakyti
Fekalija, Bite-Gyle, Spynute doh.gif
Atsakyti
Nu mums labai juokingas Placidas ir Placida, kai skaiciau foruma vyras dar Esensijus sake thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 04 06, 20:11)
Fekalija, Bite-Gyle, Spynute doh.gif

o kuo Bitė blogai? g.gif
ir kodėl sakai, kad Fekalija tau negražus? pažįsti žmogų tokiu vardu? o šiaip fekalija, normalių normaliausias žodis cool.gif
Atsakyti
sunku butu ivardint kažkoki konkretu vardą kadangi butent man 50proc. dabartiniu vardu yra baisus ir "nenormalus" karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 09:16)
nono.gif tėvai ne idiotai, jų ir patys keisti vardai (man irgi pažįstami apie tą šeimą pasakojo, tų pažįstamų tetos vyro kažkokie tolimi giminaičiai) - Fekalija ir Placentas  cool.gif

jeigu taip ir yra, tai kokia tikimybė, kad du žmonės tokiais vardais susitiktų ir sukurtų šeimą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 04, 10:55)
božena, visos mėjos, lėjos, tėjos, majai, kajai ir ko, visi angliški vardai, vardų dariniai, taip serialiniai vardai kaip armandas, perla, orestas doh.gif

O man Mėja gražus. Mano puseserė Mėja rolleyes.gif .
Atsakyti
Dangirutis biggrin.gif (per radiją girdėjau)
Atsakyti
Man Traidenis kazkas baisaus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 04 06, 21:35)
o kuo Bitė blogai?  g.gif
ir kodėl sakai, kad Fekalija tau negražus? pažįsti žmogų tokiu vardu? o šiaip fekalija, normalių normaliausias žodis  cool.gif

nu taip vardas - Fekalija biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatinka vardas Mirdza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 04 07, 12:14)
nu taip vardas - Fekalija biggrin.gif

asmeniškai pažįsti tokią? g.gif
Atsakyti