Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Ežienė @ 2009 04 24, 13:14)
ačiū  4u.gif Tikurila  mirksiukas.gif
dukrai 11 metų, jau paauglystė lenda (oh kaip lenda lotuliukas.gif ) tai sienų jau nelapnos. Užtat ir norisi sukurti jaunos panelės kambarį. Nedidukas tas kambarys tik 15 kv.m. tai galvoju padaryti , kaip miegamajį-buduarą, kur galės su draugėm paslaptim dalintis apie pirmas simpatijas.  wub.gif Noriu lovos, nedidukės komodėlės, spintos (irgi nedidėlės, nes dauguma drabužių laikom bendroje drabužinėje) ir staliuko su veidrodžių, atitinkamos kėdės.
Sienos, užuolaidos-romanėtes, dar tik mintyse, reikia daug pasidomėti, užtat labai apsidžiaugiau suradusi šitą temą.
Dalinsimės visos kartu. thumbup.gif

blush2.gif
tai cia jau panele wub.gif ir tikrai noretusi kazka ypatingo rolleyes.gif
Dar yra sita nebloga temele ten merginos labai draugiskai dalinasi patarimais, rodosi savo sukurtus interjerus ir t.t. Gal bus naudinga jums su durka tenais paziurineti, gal dar ir nuomone pasikeis, kai uzmatis kazka dar idomesnio biggrin.gif
Atsakyti
man tą lova labai patiko, dėl to, kad gali ir draugė likti nakvoti...ah.... tie mergiški pižamų vakarėliai. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2009 04 24, 14:23)
Dar yra sita nebloga temele ten merginos labai draugiskai dalinasi patarimais, rodosi savo sukurtus interjerus ir t.t.

ačiū 4u.gif kai turėsiu daugiau laiko viską apžiūrėsiu. mirksiukas.gif
Dar sūnui reikia sugalvoti kambario stilių, jam 17, suveis netrukus. biggrin.gif
Atsakyti
butas Užupyje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 04 24, 14:03)
Ežienė, jai dukryte labai nori balto kambario, bet jusu nuziureti baldeliai yra per brangus, gi visad yra iseitis  blush2.gif  Cia nenoriu daug plestis sioje temoje, apie tai galima pziurineti kitose (nes pilna prirasyta), bet labai sauniu nebrangiu baltu baldeliu yra IKEA  rolleyes.gif  As sau irgi tokiu noreciau. Pvz. stai nuorodele kur galima pasirinkti baldeliu balta spalva ir isivaziduoti kaip kas atrodytu  wub.gif Ir kainos aisku neblogos  blush2.gif
Tiesa nezinau kaip ten su kokybe, bet jaunai panelei manau uztektinai atitarnautu, juk po kazkiek laiko vistiek reiktu keisti ir baldus ir sioki toki remonta atlitki  4u.gif

Sveikos visos smile.gif

Aš ieškodama sulaukiau štai pasiūlymo iš puslapio

http://www.telnita.l...eries/amore.htm

Pasirodo lietuviai irgi moka nustebinti smile.gif

užklausiau kainyčių:
"ABJ 124 – 984lt
ABJ 114 – 1417lt
ABJ 224- 1485lt

Cia be nuolaidos dar padarytume nuolaida."

Man tai per brangu, bet palyginus us kitomis internete rastomsi kainomis tai pakanakamai įperkama. Jei kam padėjau, tai sėkmės.

Į až parašysiu ir su manim bednravusiojo kontaktus, bet manau, kad visada ir per puslapį galite klausti.

smile.gif

Atsakyti

QUOTE(rroonneettaa @ 2009 04 27, 09:02)
Sveikos visos smile.gif

Aš ieškodama sulaukiau štai pasiūlymo iš puslapio

http://www.telnita.l...eries/amore.htm

Pasirodo lietuviai irgi moka nustebinti smile.gif

kokybe tikrai gera, esu buvusi ju gamyboje, maciau kaip gamina tuos baldelius, tik jie mazai Lietuvoje zinomi, daugiausiai eksportuoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 27 balandžio 2009 - 22:01
ydomu ar yra ju kokia parduotuve,baisoka pirkti is paveikslelio,radau kas man patiko labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 04 27, 22:01)
ydomu ar yra ju kokia parduotuve,baisoka pirkti is paveikslelio,radau kas man patiko labai wub.gif

jei nepatingesi nuvaziuoti siek tiek uz Traku, gal ileistu pasiziureti, nors as tiesa sakant nezinau, kur jie parduoda, gal Lietuvoj niekur neturi ekspozicijos?.. g.gif ju direktorius man minejo, kad lietuviai nelabai supranta tikro medzio, azuolo vertes, todel nelabai ir perka, bet va skandinavai, anglai tai vertina.. man paciai irgi labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 04 27, 23:04)
jei nepatingesi nuvaziuoti siek tiek uz Traku, gal ileistu pasiziureti, nors as tiesa sakant nezinau, kur jie parduoda, gal Lietuvoj niekur neturi ekspozicijos?.. g.gif ju direktorius man minejo, kad lietuviai nelabai supranta tikro medzio, azuolo vertes, todel nelabai ir perka, bet va skandinavai, anglai tai vertina.. man paciai irgi labai grazu
kodėl Trakų, jei rašo Telšiai?

QUOTE(elitarai @ 2009 04 28, 00:21)
skambinsiu tam drektoriui,jei bus protingas smile.gif parodys ka turi realaus. g.gif

Būtinai papasakokit, man irgi įdomu.
Dar geriau, kad ta Amore linija būtų ir rudos spalvos
Atsakyti
Sveikos, vis paseku temą. Pati irgi pamažiuku savo namus įrenginėju kaimiško pravansiuko dvasia. Vis pasižiūriu į Jūsų paveiksliukus, išsisaugau domesnius - parodysiu, kaip pavyzdžius, kai pasakosiu ko noriu.

Pati savom rankom nedrįstu kurti - esu tik smegenys biggrin.gif Mano fantazijas po truputį įgyvendina menininkų pora. Dabar, kai krizė juos samdyti labiau asimoka, nei pačiai teplioti ir rizikuoti priemonėm-daikais, kai esu tokia nezgrabaila biggrin.gif
Jie kuria -gamina dekoracijas, baldus kinams, filmams, reklamoms, tai į tuos provansus jau rankas seniausiai, dar prieš provanso madą, atmušę.
Va, antram aukšte pečių man rankom apmūrijo.Gražu. wub.gif Gavosi toks grubus , baltas mūriukas su ovaliais veidrodukais įmūrytais į tinką bigsmile.gif . Žodžiu, ne provanso kopija, o interpretacija - taip smagiau.
Dabar mano viskokius surinktus baldelius baltina-provansina, vasarą, per atostogas imsimės ir sienų baltinimo, lentynų, indaujos,spintų gaminimo. Kainos parduotuvėse tokių baldų - KOSMINĖS unsure.gif Aš neįperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2009 04 30, 11:14)
Va, antram aukšte pečių man rankom apmūrijo.Gražu. wub.gif  Gavosi toks grubus, baltas mūriukas su ovaliais veidrodukais įmūrytais į tinką  bigsmile.gif .  Žodžiu, ne provanso kopija, o interpretacija - taip smagiau.

parodyk, ką? bigsmile.gif
būtų baisiai į temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 04 30, 12:10)
parodyk, ką?  bigsmile.gif
būtų baisiai į temą  drinks_cheers.gif

kai sienas aplink isbaltinsiu - parodysiu, dabar dar nelabai ką yra rodyti, dar remontinė netvarka aplink.. ax.gif
Atsakyti
Radau internete, tai rodau ir jums. Provanso stiliaus namai ( archit. Skaidra Mikalajūnienė)
http://www.skaidra.lt/?p=255
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 20 birželio 2009 - 09:35