mergaites, as nenoriu tikslios kainos, as tik noriu suprasti, kas turima galvoje, sakant "kaina uz metra" -
ar i ta metra ieina ir virsutine ir apatine spinteles?
o jei tik apatine be virsutines, tai reiskia kaina puses metro?
o jei saldytuvo spinta, tai vistiek metras?
Pvz.jei kas pasakys konkretaus komplekto kaina uz metra, o pas mane tas komplektas sakykim bus be pakabinamu spinteliu, tai kokia bus mano komplekto kaina - puse, trecdaliu pigesne
?
ar i ta metra ieina ir virsutine ir apatine spinteles?
o jei tik apatine be virsutines, tai reiskia kaina puses metro?
o jei saldytuvo spinta, tai vistiek metras?
Pvz.jei kas pasakys konkretaus komplekto kaina uz metra, o pas mane tas komplektas sakykim bus be pakabinamu spinteliu, tai kokia bus mano komplekto kaina - puse, trecdaliu pigesne

na jei tik toks klausimas, kad kai sako už metrą, ar į tai įeina viršus ir apačia ir kitos būtent tos virtuvės dalys - tai taip - ir viršus ir apačia.
Elitar virtuvė - apie 2000 už tiesinį metrą.
Nemanau, kad žinant šitą info gali spręsti apie atskirų virtuvių kainas.
Elitar virtuvė - apie 2000 už tiesinį metrą.
Nemanau, kad žinant šitą info gali spręsti apie atskirų virtuvių kainas.
pasidairymui
ju uzhsakineja ir lietuvoje ...

QUOTE(elitarai @ 2010 01 22, 01:21)
linn ne mano,o zyliuko
manoji brangesne
,tokie laikai buvo,uz metu bus gal dar maziau... 

manoji brangesne

oi, atsiprašau.

O tavo virtuvė tokio pat stiliaus?
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 22, 12:21)
labai įdomių dalykų pamačiau čia. O kaip LT galima užsakyt juos??
QUOTE(jolka1224 @ 2010 01 22, 14:55)
labai įdomių dalykų pamačiau čia. O kaip LT galima užsakyt juos??
ash vakar ieshkojau minkshtasuoliu ir uzhsukau i retroforma (savanoriu 267 kaune), ten ir radau shi kataloga, sake per juos galima uzhsakyt

Kadangi ir mes pradejom savo namucius po truputeli irengineti, pradejom rupintis, ieskoti ir mastyti 
Del provansiskos virtuves - kokia buitine technika renkates, koki gartrauki, kokia kriaukle ir kranus? Rupi ne pavadinimai, bet stilius, spalvos
Esam uzsisake virtuve balksvos spalvos, kiek bus pasendinta, zodziu, tikrai labai provancisko stiliuko...

Del provansiskos virtuves - kokia buitine technika renkates, koki gartrauki, kokia kriaukle ir kranus? Rupi ne pavadinimai, bet stilius, spalvos

QUOTE(eliuka @ 2010 02 05, 21:59)
Kadangi ir mes pradejom savo namucius po truputeli irengineti, pradejom rupintis, ieskoti ir mastyti 
Esam uzsisake virtuve balksvos spalvos, kiek bus pasendinta, zodziu, tikrai labai provancisko stiliuko...

Na mes irgi daromes virtuve provancine, gartraaukis bus kazkas tokio, tik ta apdaila dazytakaip visas komplektas bus ir sendintas.

o technika integruota tai nesvarbu. tik orkaite imsim kokia senobine man patinka tokia ARDO

arba Whirlpool patina, bet va kad juoda nelabai man.