Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 16:15)
nuosirdziai dekoju  4u.gif .
galiu paaiskinti -
ogi tuo, kad butu stiliu ant ko kurti  biggrin.gif .

vida777, dar pasižvalgykit dar čia:
http://www.medziobaldai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 20 vasario 2010 - 16:58
QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 11:29)
Mergaites, ieskau klasikiniu virtuviu gamintoju LT (jau baigiu visa foruma okupuoti  cool.gif  ), gal galietumet pasidalinti turima informacija ????????????????

paziurekite www.dkbaldai.lt,ju yra graziu,man labai patiko ju baldai daryti Svedijoje
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes taip pat isirenginejam nauja buta. Esu taip pat klasikos gerbeja, siek tiek bandau ja suderinti su Provanso stiliumi ir modernu. Neblogu baldziuku galima rasti "Casa Bella" parduotuveje. Dar yra "Art Villa" ju baldu kiek supratau is info internetineje svetaineje galima pamatyti "Ermitaze" (sendinti baldai). Dabar ieskau kas man galetu pagaminti spintele voniai (kriaukle turim, reik spinteles ir veidrodzio jai). Toliau ieskosiu bra sviestuvu smile.gif gal turit kokiu nors rekomendaciju? ax.gif
Atsakyti
sveiki,
o as noreciau paprasyti pagalbos susigaudyti stai tokiame dalykelyje. Namucius irenginejame savo jegomis ir labai noretume pasidaryti stai tokia siena, kaip sioje nuorodoje. Suprantu, kad yra klijuojamas tapetas ir dedami paveikslu remai. Ar as neteisi?
Gal sioje temukeje rasiu , kam taip pat patinka toks akcentas. Ir zinote kaip ji pasidaryti.
http://www.interjera...gyvenamasis-272
Labai aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Natusia @ 2010 02 22, 10:54)
sveiki,
o as noreciau paprasyti pagalbos susigaudyti stai tokiame dalykelyje. Namucius irenginejame savo jegomis ir labai noretume pasidaryti stai tokia siena, kaip sioje nuorodoje. Suprantu, kad yra klijuojamas tapetas ir dedami paveikslu remai. Ar as neteisi?
Gal sioje temukeje rasiu , kam taip pat patinka toks akcentas. Ir zinote kaip ji pasidaryti.
http://www.interjera...gyvenamasis-272
Labai aciu uz pagalba.

labai grazu!!! Man atrodo tai paveikslu remai ir viduje tapetai... bet kainuos tai unsure.gif
Atsakyti

na taip gaunasi, kad lieka didele tuscia siena. Baldu lyg ir patalpoje netruksta, o norisi jaukumo. Tai paveiksla butu galima kabinti, bet labai sunku butu kazka rasti, kad patiktu. Veidrodi kabinsime priesingoj sienoj virs zidinio, tai vat ir nieko nebelieka. Na, tiesa, galima butu tapetuoti visa siena tapetais kokiais, nes visos sienos dazytos Amber white spalva. Na , bet labai jau graziai atrodo tie ale paveikslai. Ir butu jaukiau ir laabai puosia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natusia: 22 vasario 2010 - 10:08
QUOTE(Natusia @ 2010 02 22, 11:08)
na taip gaunasi, kad lieka didele tuscia siena. Baldu lyg ir patalpoje netruksta, o norisi jaukumo. Tai paveiksla butu galima kabinti, bet labai sunku butu kazka rasti, kad patiktu. Veidrodi kabinsime priesingoj sienoj virs zidinio, tai vat ir nieko nebelieka. Na, tiesa, galima butu tapetuoti visa siena tapetais kokiais, nes visos sienos dazytos Amber white spalva. Na , bet labai jau graziai atrodo tie ale paveikslai. Ir butu jaukiau ir laabai puosia.

gal cia pasiklauskit rolleyes.gif :

http://www.supermama...?...0002&st=420
Atsakyti
grazu toj nuorodoj, bet remas tai kaina gera turetu...
as jei noreciau sutaupyti - pirkciau putu polistirolo apvadus lubu ir kazka su jais sukombinavus nudazyciau g.gif Mes juos klijavom prie lubu - nudazem - nesimato kad polistirolas - atrodo kaip gipsas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 02 22, 18:48)
grazu toj nuorodoj, bet remas tai kaina gera turetu...
as jei noreciau sutaupyti - pirkciau putu polistirolo apvadus lubu ir kazka su jais sukombinavus nudazyciau  g.gif Mes juos klijavom prie lubu - nudazem - nesimato kad polistirolas - atrodo kaip gipsas  thumbup.gif

nu jo, sugalvot galima pigiau ka nors, bet siuo atveju polistirolas netiktu, nes mazi vaikai ar ir bet kas gali brukstelt stipriau ir vsio. Lubu tai aisku niekas neramsto, ale sienas ....
oi kaip man grazu, vistiek pasidarysiu smile.gif
Atsakyti
As irgi norejau taip daryti, tik mazesniuose remeliuose, viena siena dekoruota tapetu, o ant kitos virs sofos turejo atsispindet tapetu fragmentai remuos, bet kai paskaiciavau - nusprendziau, kad kaina didele, tad ji turi ir turet atitinkama efekta thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(DitaD @ 2010 02 21, 20:09)
Dabar ieskau kas man galetu pagaminti spintele voniai (kriaukle turim, reik spinteles ir veidrodzio jai). Toliau ieskosiu bra sviestuvu  smile.gif gal turit kokiu nors rekomendaciju? 

Voniai baldus galite uzsisakyri IRIS parduotuveje, jie siuncia is Ispanijos, medinius, klasikinius....

Pasiulykite kur rasti geru lauko baldu.... Tik aisku ne tokiomis kainosmis, kad kreslas nuo 800 iki 1400Lt.... Siek tiek pigiau noreciau, ns reikia didziulio komplekto....
Papildyta:
QUOTE(Natusia @ 2010 02 22, 09:54)
sveiki,

Cia yra paprastas paveikslinis remas, o viduje dekoru degta siena (dekoratyviniu tinku)....

Sitokiais pat remais pas mane namie visi veidrodziai... Remais siais prekiauja (pagal Jusu norima dydi pagamina reikiama rema) Vilniuje, Kalvariju gatveje, prie ginklu parduotuves, yra tokia parduotuvyte REMU ZAISMAS, pas juos pats geriausias pasirinkimas..... Jie remina ir veidrodzius ir paveikslus ir pacius remus gali parduoti... tik aisku toks remas bus nepigus.... Idomumo delei galiu pasakyti mano didysis veidrodis kazkas 1,3 ant 1.5 m , tai yra ir remas ir jame veidrodis kainavo 640Lt.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš ir dievinu provanco stilių todėl jungiuosi prie jūsų blush2.gif
O čia pradžiai keleta nuorodų į blogus apie gražius dalykus, kurie padeda sukurti jaukius namelius smile.gif
http://cieldorage.canalblog.com
http://heartinprovence.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 23 vasario 2010 - 09:34