QUOTE(DitaD @ 2010 02 21, 20:09)
Dabar ieskau kas man galetu pagaminti spintele voniai (kriaukle turim, reik spinteles ir veidrodzio jai). Toliau ieskosiu bra sviestuvu

gal turit kokiu nors rekomendaciju?
Voniai baldus galite uzsisakyri IRIS parduotuveje, jie siuncia is Ispanijos, medinius, klasikinius....
Pasiulykite kur rasti geru lauko baldu.... Tik aisku ne tokiomis kainosmis, kad kreslas nuo 800 iki 1400Lt.... Siek tiek pigiau noreciau, ns reikia didziulio komplekto....
Papildyta:QUOTE(Natusia @ 2010 02 22, 09:54)
sveiki,
o as noreciau paprasyti pagalbos susigaudyti stai tokiame dalykelyje. Namucius irenginejame savo jegomis ir labai noretume pasidaryti stai tokia siena, kaip sioje nuorodoje. Suprantu, kad yra klijuojamas tapetas ir dedami paveikslu remai. Ar as neteisi?
Gal sioje temukeje rasiu , kam taip pat patinka toks akcentas. Ir zinote kaip ji pasidaryti.
Cia yra paprastas paveikslinis remas, o viduje dekoru degta siena (dekoratyviniu tinku)....
Sitokiais pat remais pas mane namie visi veidrodziai... Remais siais prekiauja (pagal Jusu norima dydi pagamina reikiama rema) Vilniuje, Kalvariju gatveje, prie ginklu parduotuves, yra tokia parduotuvyte REMU ZAISMAS, pas juos pats geriausias pasirinkimas..... Jie remina ir veidrodzius ir paveikslus ir pacius remus gali parduoti... tik aisku toks remas bus nepigus.... Idomumo delei galiu pasakyti mano didysis veidrodis kazkas 1,3 ant 1.5 m , tai yra ir remas ir jame veidrodis kainavo 640Lt.