QUOTE(plato @ 2010 04 03, 01:42)
Sveikos
Labai labai gražių vaizdų prisižiūrėjau Man labai prie širdies, labai

Ir prancūzų kalbą 6-is metus atsimokiau

Bet smagiausia, tai kai abiems prie širdies būna,(kaip pas zyliuką namai pvz.) o vat maniškiui tai ne.Vis tas modernumas

Tenka kompromisų ieškot.
Zyliuk, jūsų namai...nerealūs Jaukūs, gražūs, šilti...nu tokie
Nerealios foto iš provanco

sėdėjau ir žiūrėjau , taip šilta gera. Iškart užsimaniau iš jūsų maršrutą išsikamantinėt
Bet tik įkišau nosį aišku iš smalsumo , nuo provanso iki vaikučių, pa smane irgi mažoji. Tai patariu išimti foto kur dukrytė nuogutė Nes internete pavojinga tokias foto laikyt
dekui dekui uz pagyrimus. mielai padesiu del marsrutu. kelione tikrai po provansa buvo pasakiska. reiktu gal koki reportaza keliones padaryt, gal kam pravers, bet rankos nedaeina.
aciu uz patarima, butinai isimsiu foto
QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 03, 12:42)
man taip pat labai mielas šis stilius, aš laukiu Zyliuko virtuvės nes man labai aktualu dabar virtuvės baldai
zyliuk namai tikrai labai gražūs
virtuve jau ant dienu bus pagaminta , dar dserinu aptrynimo ryskuma. tik dar grindu nera tai kolkas jos nestatysim bet jau jau ne uz ilgo parodysiu.
QUOTE(Kisinka @ 2010 04 06, 21:45)
zyliukas, sekmes jums kuriant jaukius namucius

, man taip pat patinka sis stilius,norejau paklausti jai nepaslaptis koks jusu lubu aukshtis?ir ar visas namas bus provanso stiliumi?
dekui
lubu aukstis buvo 2.70 m. bet kai susidejo lubos, kitur gipsas tai sumazejo kokius 10 cm.
o namas tai bus visas vienam stiliui. na ta prasme nebus kokio vieno modernaus kambario, kito kokio afrikinio, o vienas koks provanso. ju visame islaiukysim ta stiliu.aisku dar detaliuy daug reiks kurias dar ilgai derinsiu ir rinksiu, kad sukurta dar didesni jaukuma, minkstuma.
Dabar as su mazyliu ligoninej, tai nematau kaip darbai vyksta, bet dazytojas jau i pabaiga eina.

sienos gan idomiai atrodo. vyras foto rode, bet manau vyresni zmones tecvai tetpos tai nesupras kas pas mane ant sienu per nedabaigtas kazkoks reikalas, nes vaoizdas tikrai lyg sienos butu kazkokis nedabaigtos, pratinkuotos papeckotos.... bet man tai super vaizdas. toks kitoks.

unikalus