Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

thumbup.gif Na zyliuk patyliu, nerandu žodžių dėl židinuko!!!!!! Labai super atrodo - ir toks a le prancūziškai padarytas... ax.gif Labai, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 03 25, 19:38)
Na kai jau viskas bus irengta, tai tikiu, kad busne siaip pasaka, bet pasaku pasaka smile.gif
Jau tas zidinys tai  wub.gif

QUOTE(japoniuke1 @ 2010 03 25, 23:45)
thumbup.gif  Na zyliuk patyliu, nerandu žodžių dėl židinuko!!!!!! Labai super atrodo - ir toks a le prancūziškai padarytas... ax.gif Labai, labai patiko.

na dekui dekui mergytes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 03 26, 09:29)
na dekui dekui mergytes.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

negaliu neprisideti prie pagyru - puikus interjeras, o zidinys vertas auksciausio ivertinimo aciuks.gif .
Komentara del vonios k. plyteliu pasilieku sau, ziuresim kaip vaizdas vystysis toliau.
Labai malonu grozetis jusu namuciais 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 03 25, 11:48)
oiii dar pasaka bus, kai sienos spalvas tures, tapetai visi supirkti jau guli kampe. vis nueinu paziuriu  doh.gif
Virtuves jau laukiam labai. ir grindu. ir praktiskai eisim gyvent.
Jauciu pradzioj dar be duru biggrin.gif nes nerandu kas pagamintu gerai ir pigiau  blush2.gif

fainas duris pagal provansa gali uab medritas uzsisakyti mirksiukas.gif
isivaizduoju kokie faini ir jaukus namuciai bus thumbup.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

tema - puikioji wub.gif kadangi siuo metu man taip pat labai aktualu namu (nors tai butas senamiestyje, o ne nuosavas namas biggrin.gif ) kurimas ir isirengimas, tai perziurejau visas tema ir dar daugiau....negaleciau turbut pati gyvent vien tik provans stiliaus namuose.... labiau esu eklektikos megeja, taciau turiu labai stipria nuojauta, kad sis stilius tikrai karaliaus mano virtuveje ir miegamajame ax.gif o visa kita bus pramaisiui su tai kas sena, miela, grazu ir kartais truputi kvepia prabanga rolleyes.gif

o siaip tai gal buciau ir patylejus, bet negaliu nepagirti zyliuko namu ir pastangu juos kuriant 4u.gif ir zidinys - puikusis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 29 kovo 2010 - 17:56
QUOTE(Nostalgie @ 2010 03 29, 18:55)
laba 4u.gif

tema - puikioji  wub.gif kadangi siuo metu man taip pat labai aktualu namu (nors tai butas senamiestyje, o ne nuosavas namas  biggrin.gif  ) kurimas ir isirengimas, tai perziurejau visas tema ir dar daugiau....negaleciau turbut pati gyvent vien tik provans stiliaus namuose.... labiau esu eklektikos megeja, taciau turiu labai stipria nuojauta, kad sis stilius tikrai karaliaus mano virtuveje ir miegamajame  ax.gif o visa kita bus pramaisiui su tai kas sena, miela, grazu ir kartais truputi kvepia prabanga rolleyes.gif

o siaip tai gal buciau ir patylejus, bet negaliu nepagirti zyliuko namu ir pastangu juos kuriant  4u.gif ir zidinys - puikusis  wub.gif

Sveiki, gerai , kad ir nepatylejot ax.gif ax.gif
geras zodiz ir padrasinimas visada malonu blush2.gif blush2.gif

Vakar buvau name, tai dazytojas kibo i darbus., pamaciau ant sienos bandyma spalvos, tai atsistojus glosciau as ta siena, dazytojas zvenge lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zidini irgi glosciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nepagalvokit nesergu kokia tais idomia glostymo liga, ale taip gera ten taip gera ax.gif ax.gif rodos kiekvienas kampas ismastytas isgalvotas, ir viskas igauna vaizda tai taip veza wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai labai gražių vaizdų prisižiūrėjau wub.gif Man labai prie širdies, labai wub.gif Ir prancūzų kalbą 6-is metus atsimokiau tongue.gif Bet smagiausia, tai kai abiems prie širdies būna,(kaip pas zyliuką namai pvz.) o vat maniškiui tai ne.Vis tas modernumas doh.gif Tenka kompromisų ieškot.

Zyliuk, jūsų namai...nerealūs wub.gif Jaukūs, gražūs, šilti...nu tokie rolleyes.gif

Nerealios foto iš provanco wub.gif sėdėjau ir žiūrėjau , taip šilta gera. Iškart užsimaniau iš jūsų maršrutą išsikamantinėt blush2.gif biggrin.gif

Bet tik įkišau nosį aišku iš smalsumo , nuo provanso iki vaikučių, pa smane irgi mažoji. Tai patariu išimti foto kur dukrytė nuogutė unsure.gif Nes internete pavojinga tokias foto laikyt unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 03 balandžio 2010 - 01:01
QUOTE(Nostalgie @ 2010 03 29, 18:55)
laba 4u.gif

o siaip tai gal buciau ir patylejus, bet negaliu nepagirti zyliuko namu ir pastangu juos kuriant  4u.gif ir zidinys - puikusis  wub.gif

man taip pat labai mielas šis stilius, aš laukiu Zyliuko virtuvės nes man labai aktualu dabar virtuvės baldai 4u.gif

zyliuk namai tikrai labai gražūs
Atsakyti
Kaip tik siandien ,,grioviau'' savo busimuosius namus ir isisvaigau, kaip, kas ir kur bus smile.gif
ir vyno spinta turesim ir duok die, pasiseks isirengti zidini, nes kaminu kruvos... ir virtuve bus melynai-smeliniai-baltai provansisiska..... rolleyes.gif biggrin.gif ir vasara balkone gersiu vyna vakarais, o kava ar arbata rytais..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 03 30, 09:02)

Vakar buvau name, tai dazytojas kibo i darbus., pamaciau ant sienos bandyma spalvos, tai atsistojus glosciau as ta siena,  dazytojas zvenge  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Zidini irgi glosciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu nepagalvokit nesergu kokia tais idomia glostymo liga, ale taip gera ten taip gera  ax.gif  ax.gif rodos kiekvienas kampas ismastytas isgalvotas, ir viskas igauna vaizda tai taip veza  wub.gif  wub.gif  wub.gif

zyliukas, sekmes jums kuriant jaukius namucius thumbup.gif , man taip pat patinka sis stilius,norejau paklausti jai nepaslaptis koks jusu lubu aukshtis?ir ar visas namas bus provanso stiliumi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 04 03, 01:42)
Sveikos

Labai labai gražių vaizdų prisižiūrėjau  Man labai prie širdies, labai wub.gif  Ir prancūzų kalbą 6-is metus atsimokiau tongue.gif Bet smagiausia, tai kai abiems prie širdies būna,(kaip pas zyliuką namai pvz.) o vat maniškiui tai ne.Vis tas modernumas doh.gif  Tenka kompromisų ieškot.

Zyliuk, jūsų namai...nerealūs  Jaukūs, gražūs, šilti...nu tokie rolleyes.gif

Nerealios foto iš provanco wub.gif  sėdėjau ir žiūrėjau , taip šilta gera. Iškart užsimaniau iš jūsų maršrutą išsikamantinėt 

Bet tik įkišau nosį aišku iš smalsumo , nuo provanso iki vaikučių, pa smane irgi mažoji. Tai patariu išimti foto kur dukrytė nuogutė Nes internete pavojinga tokias foto laikyt 

dekui dekui uz pagyrimus. mielai padesiu del marsrutu. kelione tikrai po provansa buvo pasakiska. reiktu gal koki reportaza keliones padaryt, gal kam pravers, bet rankos nedaeina.
aciu uz patarima, butinai isimsiu foto mirksiukas.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 04 03, 12:42)
man taip pat labai mielas šis stilius, aš laukiu Zyliuko virtuvės nes man labai aktualu dabar virtuvės baldai 

zyliuk namai tikrai labai gražūs

virtuve jau ant dienu bus pagaminta , dar dserinu aptrynimo ryskuma. tik dar grindu nera tai kolkas jos nestatysim bet jau jau ne uz ilgo parodysiu. ax.gif

QUOTE(Kisinka @ 2010 04 06, 21:45)
zyliukas, sekmes jums kuriant jaukius namucius thumbup.gif , man taip pat patinka sis stilius,norejau paklausti jai nepaslaptis koks jusu lubu aukshtis?ir ar visas namas bus provanso stiliumi?

dekui 4u.gif
lubu aukstis buvo 2.70 m. bet kai susidejo lubos, kitur gipsas tai sumazejo kokius 10 cm.
o namas tai bus visas vienam stiliui. na ta prasme nebus kokio vieno modernaus kambario, kito kokio afrikinio, o vienas koks provanso. ju visame islaiukysim ta stiliu.aisku dar detaliuy daug reiks kurias dar ilgai derinsiu ir rinksiu, kad sukurta dar didesni jaukuma, minkstuma.

Dabar as su mazyliu ligoninej, tai nematau kaip darbai vyksta, bet dazytojas jau i pabaiga eina. bigsmile.gif sienos gan idomiai atrodo. vyras foto rode, bet manau vyresni zmones tecvai tetpos tai nesupras kas pas mane ant sienu per nedabaigtas kazkoks reikalas, nes vaoizdas tikrai lyg sienos butu kazkokis nedabaigtos, pratinkuotos papeckotos.... bet man tai super vaizdas. toks kitoks. wub.gif unikalus
Atsakyti

Sveikutes, mes tp improvizuojam provanso tema, gal kas turit kokios info apie toki dazyma- tapyma. Ieskau Klaipedoje ar salia, kas galetu nutapyti- nudazyti siena taip kai sekanciose foto. Butu ne istisa siena, o gabalai, viso apie 10-15 kv m.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar reiktu siek tiek subtiliai papiesti, mazdau taip:

user posted image

Atsakyti