Tai va, jungiuosi prie jusu
Siuo metu, musu namai beprasidedancio kosmetinio remonto stadijoje. Pamazu deliojasi ir busimu namu interjero koncepsija: jaukus ir sviesus uzmiescio namas, kad butu patogu, miela juose gyventi ir vaikams (kuriu yra trys), ir tevams. Nors tai ne tie namai, i kuriuos sugriztama savaitgali, o "pastovus", ar kaip cia ivardinti
Mano ideja tokia, apjungti provansa (arba Prancuzijos kaima), svedijos (arba skandinavijos) kaima, tp ir lietuvisko kaimo detales, jei reiks. O tp neatsisakysiu ir tt detaliu, kurias galima ivardinti kaip siuolaikines, bet ne ultra modernias.
Provanse man patinka tas jaukumo, sviesos, geros, svarios energijos ispudis. Patinka seni rakandai, baldai. Patinka spalvos, nors dazniausiai provansas tapatinamas su balta spalva, bet nepelnytai pamirstamos ochros, alyvuogiu, levandu, dramblio kaulo ir pan. spalvos...

Skandinaviskame interjere man l patinka seno ir naujo derme, subtilios detales, naturalios medziagos... Gal kartais per daug sterilumo

Labai dziaugiuosi, kad turime vyro mociutes didziule komoda, pora senu kedziu ir milziniska kraicio skrynia, labai noriu siuos baldus panaudoti musu namuose.
Kai ka jau turime, pvz virtuves baldus uzsakeme svediskus, ikelsiu foto, tik ne visiskai tokie, musu vaniles spalvos ir daugiau "kaimiski".

Turime visas plyteles, dauguma grindu- a la sendintos, zadu delioti paprastai, rombu, arba kaip deliojamos plytos- perkeiciant.
Tevu vonia darysiu rytietiska-marokiska su provanso itaka
Turime miegamojo lova- didziule, medine, dramblio kaulo spalvos, su pintomis detalemis-provansiska
Daug baldu meistraus baldzius is naturalaus medzio, kai ka noreciau rasti Rietavo turguje

kai ka pirksim nauja.
Del spalvu, kolkas apsisprendziau del vaiku miegamojo- svelniai geltona- sviesto spalva ir vaiku zaidimo kambario- levandu. Vaiku vonia- ciklamenu ir baltos plyteles. Tevu- alyvuogiu ir baltos plyteles. Tevu miegamas- dramblio kaulo spalva.
Labai noriu kaikur sienose ivesti plotus, a la sena siena, kaip nurodziau pries tai buvusiam mano poste. Aciu
Zyliukui uz rekomendacijas
Tikiuosi nepyksit uz uzimta dideli plota. Tikiuosi objektyviu vertinimo mano idejai. Kadangi maciau cia isties jaukiu, graziu ir mielu namu. Kaip pavyks man, bandysiu fotografuoti ir imesti jusu teismui
Papildyta: Tiesa grindys bus azuolo lentos, apacioje rinkomes platesnes- 18cm (cia dvisluoksnes, kur medis 0,5cm ir 1 cm suspaustos stambios medzio drozles- nes grindinis sildymas I a.) II a.- 13cm, svarstau ar dazyti ar ne
Radau vaikams lovytes, kurios man patinka ir tinka idealiai, bet meistrelis uzsiprase po 1000lt

Imetu: