Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Daina76 @ 2010 06 15, 10:11)
Jokių sintetinių apvadų!

myliu ir gerbiu tokius zmones hi.gif !
Atsakyti
Yra kamstiniu plintusu,jie labai puikiai lankstosi,galima juos dazyti,metro kaina 6lt.Atrodo labai graziai.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 06 15, 11:45)
Yra kamstiniu plintusu,jie labai puikiai lankstosi,galima juos dazyti,metro kaina 6lt.Atrodo labai graziai.

ar buna 12 cm aukscio g.gif ?
Atsakyti
Su kamštine medžiaga galima išgauti ir didesnį negu 12 cm aukštį. O banguotas reljefas sukuriamas klijuojant siauresnę juostą ant platesnės. Taip galima sujungti net 3-6 įvairaus pločio juostas. Labai stengiantis reikėtų sujungimo kampus nudildinti.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote kas cia per sienu danga? as ja ciupinejau tai kaip kamstis ar medzio plokste lyg butu.. labai man patiko, noreciau laiptinej taip pasidaryti 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 15, 14:09)
Sveikos merginos, gal zinote kas cia per sienu danga? as ja ciupinejau tai kaip kamstis ar medzio plokste lyg butu.. labai man patiko, noreciau laiptinej taip pasidaryti  4u.gif

Senukuose yra tokie lakštai, yra įvairių raštų. Kiek kainuoja ir iš ko pagaminta nežinau, nesidomėjau, nes man asmeniškai negražu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 15 birželio 2010 - 13:27
QUOTE(Daina76 @ 2010 06 15, 13:50)
Su kamštine medžiaga galima išgauti ir didesnį negu 12 cm aukštį. O banguotas reljefas sukuriamas klijuojant siauresnę juostą ant platesnės. Taip galima sujungti net 3-6 įvairaus pločio juostas. Labai stengiantis reikėtų sujungimo kampus nudildinti.

As us informacija -ji labai naudinga 4u.gif
O ar tie kamstiniai apvadai nera minksti? Juk kamstis, tai ne kietmedis g.gif
Gal turite kokiu foto ar imone kuri gamina?

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 15, 14:09)
Sveikos merginos, gal zinote kas cia per sienu danga? as ja ciupinejau tai kaip kamstis ar medzio plokste lyg butu.. labai man patiko, noreciau laiptinej taip pasidaryti  4u.gif user posted image

Pirkti tai tikrai yra - kamstines dangos lakstai, bet man irgi labai negrazu tokioje vietoje - pagrindziui ir taip "iskramsnoti", tai tarsi prasta akmenu imitacija schmoll.gif, na nebent kokioj kaimo trioboj tiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 birželio 2010 - 13:35
QUOTE(mamagabi @ 2010 06 15, 14:34)
As us informacija -ji labai naudinga 4u.gif
O ar tie kamstiniai apvadai nera minksti? Juk kamstis, tai ne kietmedis g.gif
Gal turite kokiu foto ar imone kuri gamina?
Pirkti tai tikrai yra - kamstines dangos lakstai, bet man irgi labai negrazu tokioje vietoje - pagrindziui ir taip "iskramsnoti", tai tarsi prasta akmenu imitacija schmoll.gif, na nebent kokioj kaimo trioboj tiktu smile.gif

cia tai sodyboj salej padaryta... as galvociau laiptineje daryti gal g.gif
Atsakyti
Daina67, dekui uz info apie uosi 4u.gif 1:0 mano naudai derybose su MB del grindu biggrin.gif
Atsakyti
Niekas tų kamštinių apvadų (kalbu ne apie standartinius), tinkančių prie apvalių linijų, negamina. Dirbama ne kažkokiose dirbtuvėse, o tiesiog klijuojant prie sienos. Tai nėra sudėtingas darbas ir daug kam "įkandamas". O rekomendacijų meistrams nedaviau ir neduosiu. Nežinau Jūsų sugebėjimų, bet galima pabandyti ir savo rankomis padaryti.

Nuliūdino ta nuotrauka. Kaimo sodyboje - kažkokia "salė" (apsiverstų grabe anų laikų lietuviai). Sienos kamštinė medžiaga "akmenuotos", grindys plytelėmis klotos. Eilinės, šių dienų girdyklos kaime, vaizdelis. Tikras "provansas".
Visa tai gali būti, bet tik ne kaimo sodyboje. Daiktus vadinkime tikraisiais vardais.
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2010 06 15, 15:06)
Niekas tų kamštinių apvadų (kalbu ne apie standartinius), tinkančių prie apvalių linijų, negamina. Dirbama ne kažkokiose dirbtuvėse, o tiesiog klijuojant prie sienos. Tai nėra sudėtingas darbas ir daug kam "įkandamas". O rekomendacijų meistrams nedaviau ir neduosiu. Nežinau Jūsų sugebėjimų, bet galima pabandyti ir savo rankomis padaryti.

Nuliūdino ta nuotrauka. Kaimo sodyboje - kažkokia "salė" (apsiverstų grabe anų laikų lietuviai). Sienos kamštinė medžiaga "akmenuotos", grindys plytelėmis klotos. Eilinės, šių dienų girdyklos kaime, vaizdelis. Tikras "provansas".
Visa tai gali būti, bet tik ne kaimo sodyboje. Daiktus vadinkime tikraisiais vardais.

gal galetumete placiau pakomentuoti kur galetu tikti tokia sienu danga iki puses? 4u.gif ar laiptineje tiktu? man aktualu pati danga, o ne vieta kur ji siuo metu yra padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2010 06 15, 12:50)

Kamstine danga manes visiskai nezavi, tik paklausiau is smalsumo, ar jau ir kamstiniu apvadu aukstu yra smile.gif ? Nenoriu izeisti tu, kas ja turi, bet ji man antroje vietoje po putplascio. Nebent kokiais isskirtiniais atvejais, kur reikia lankstumo (aciu Daina 76 uz ideja), dar galiu isivaizduoti kokias "pasidaryk pats" dureles su medzio apvadu o viduryje ant plokstes uzklijuotu kamscio intarpu.
Turbut todel, kad man labiau patinka "sunkios" medziagos - medis, akmuo, molis, gelezis... stiklas ir tai nelabai blush2.gif .

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 15, 13:41)
cia tai sodyboj salej padaryta... as galvociau laiptineje daryti gal  g.gif

jus galite galvoti kaip jums patinka, o jei idomu kita nuomone, tai netgi labai schmoll.gif , geriau jau tada paprasti kamstiniai lakstai.

QUOTE(Daina76 @ 2010 06 15, 14:06)
Tikras "provansas".

provincas rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 birželio 2010 - 14:36