Zyliuk, kuo toliau, tuo įdomiau.
Man taip gražu medinės grindys virtuvėje. Patys jau daug metų susidėję ir negaliu atsidžiaugti. Neprireiks jokio kilimėlio- pamatysi
Kartais uzsuku i sita temele ir paskaitineju bei paziurineju...
Zyliuk, jau daug kas rase apie tai, ka pas jus graaaazu, pritariu visu 100 %! Truksta dar jaukumo, bet viskas po truputi susidelios (mes irgi dar su daugybe maisu miegam, bet kai jau esi namuose, gali kazka vis pasidarbuoti ir kas diena namai vis labiau namucius primins).
Sekmes
Zyliuk, jau daug kas rase apie tai, ka pas jus graaaazu, pritariu visu 100 %! Truksta dar jaukumo, bet viskas po truputi susidelios (mes irgi dar su daugybe maisu miegam, bet kai jau esi namuose, gali kazka vis pasidarbuoti ir kas diena namai vis labiau namucius primins).
Sekmes

QUOTE(vanesax @ 2010 06 10, 22:28)
Vonioje labai graziai ziuretusi du ovalus veidrodziai. Manau, kad tokie kaip ruosiesi padaryti is remo pirkto savexe, butu super 

paskutini as ji nuroviau

vienas tai jau ant zidinio kabos.
QUOTE(Aruna @ 2010 06 11, 08:19)
Zyliuk, kuo toliau, tuo įdomiau.
Man taip gražu medinės grindys virtuvėje. Patys jau daug metų susidėję ir negaliu atsidžiaugti. Neprireiks jokio kilimėlio- pamatysi
aha man irgi patinka, turejom bute irgi grindis virtuvej ir nieko blogo tikrai

Papildyta:
QUOTE(eliuka @ 2010 06 11, 09:48)
Kartais uzsuku i sita temele ir paskaitineju bei paziurineju...
Sekmes
Sekmes

dekui dekui uz grazius zodzius

Siandien pas mane jau didysis tautu kraustymasisi, tik aisku durininkai pavede vakar turejo pradet det duris, bet spekit ar sudejo. Zinoma ne. siaubas kaip nemegstu kai taip pavedineja. ir pastoviai. virtuve irgi vilkino dar keolias dienas. pasako diena kada de, tai dar 2 dienas reiki pridet tada va ir des.
pikta negaliu.

o ryt jau net ir nakvosim naujame miegamajame nes reik buta palikt.
Na stai tokia mano istorija

Grazaus savaitgalio mergytes !!!!!!!

Zyliuk,grazu
..tau vilkina jie laika
,man buvo be problemu,ale komoda nesidziaugiu,uzsakiau balta,o jie nusendinta padare,tiksliau atrodo,kad is kokiu likuciu ja ykiso,tik stalvirsy dadare,kurio spalva skiriasi-nestipriai,bet matosi
...daugiau pas juos nesikreipsiu.
mes jau pirmas seimos atostogas leisime name,neuzilgo,laukiu labai.

..tau vilkina jie laika

mes jau pirmas seimos atostogas leisime name,neuzilgo,laukiu labai.
Elitarai, čia tie, kur Akropolio antram aukšte?
taip Osvile,lyg dar jums kontaktus pasakiau
.galesiu ir foto ydeti,bet gal ne sitoj temoje
(kadangi uzsakyma dariau telefonu,pinigus pervedziau jiems,o komoda atsieme samdytas zmogus,kuris nezinojo apie uzsakymo smulkmenas,tai jau ju nejudinau,tiks ir sendinta ta komoda,nors daug kartu akcentavau baltos norinti.O pas juos buvo akcija sendintoms komodoms-matyt paeme is sandelio uzsilikusias,nors voratinklius ir dulkes butu nuvale
tik stalvirsy padare spalva,, paderino,,)

QUOTE(elitarai @ 2010 06 11, 19:22)
taip Osvile,lyg dar jums kontaktus pasakiau
.galesiu ir foto ydeti,bet gal ne sitoj temoje
(kadangi uzsakyma dariau telefonu,pinigus pervedziau jiems,o komoda atsieme samdytas zmogus,kuris nezinojo apie uzsakymo smulkmenas,tai jau ju nejudinau,tiks ir sendinta ta komoda,nors daug kartu akcentavau baltos norinti.O pas juos buvo akcija sendintoms komodoms-matyt paeme is sandelio uzsilikusias,nors voratinklius ir dulkes butu nuvale
tik stalvirsy padare spalva,, paderino,,)

o geras

as manau jus drasiai nepatingekit ir issikvieskit juos. kas cia per nesamone sitaip apgaudinet, tegu taiso, taip ir pasakyk kad voratinklius bent nuvalytumet.
siaip kas liecia darbus ka dare as patenkinta, neskaitant smulkmeneliu, bet megsta pavilkint laika.
na o mes jau vezames viska i nama. siandien ten miegosim, tik gaila dar be spintu, salonas tuscias ir pan. na kaip cigoniukai

bet po biski po biski bus liuks.
Na ir grožius savo namuose kuriate...
Tiek idėjų ir įkvėpimo čia pas jus galima pasisemti...
Šaunuolės!
Norėjau paklausti.. (žemiau įdėsiu nuotrauką). Kaip gražu man tokie apvadai aplink duris...
Kaip jie vadinasi, kaip ieškoti jų lietuvos parduotuvėse?
Ar tokius geriau gamintis? Gal kas iš jūsų pirkimo, gaminosi? Pasidalinkit patirtimi...
http://4.bp.blogspot...jilloffice3.jpg - apie ką aš kalbu. (neišeina kitaip įkelti nuotraukos
)

Norėjau paklausti.. (žemiau įdėsiu nuotrauką). Kaip gražu man tokie apvadai aplink duris...

http://4.bp.blogspot...jilloffice3.jpg - apie ką aš kalbu. (neišeina kitaip įkelti nuotraukos

QUOTE(miele @ 2010 06 12, 19:57)
Kaip gražu man tokie apvadai aplink duris
Man irgi

QUOTE(vardė @ 2010 06 14, 14:13)
Man irgi
Ir dar tie aukšti plintusai. Pas mus kažkaip ne madoj
Kiek ieškojau, meistrai atsisako išpjauti, tipo, labai sudėtinga.

O man pasakė, kad labai nemadinga

Kaip variantas tiek apvadams, tiek grindjuostėms- poliuretano gaminiai.
Pvz.:
http://www.mardomdecor.lt/pApvad.html
Tik pas mus vėl gi nėra populiaru, todėl ir kainos aukštokos. Keletai firmų rašiau užklausimus dėl gaminių ir kainų, atsiuntė kainoraščius. Bet taip ir neprisiruošiau iki jų nuvažiuoti apžiūrėti, todėl gyvenam be durų apvadų

QUOTE(vardė @ 2010 06 14, 13:13)
Man irgi
Ir dar tie aukšti plintusai. Pas mus kažkaip ne madoj
Kiek ieškojau, meistrai atsisako išpjauti, tipo, labai sudėtinga.

Panevezio parketo gamintojai, kai buvau del parketo, kaip tik turejo bent keleto pavyzdziu aukstu (gal 10 cm) grindjuosciu is medzio masyvo, ir dar akcentavo, kad paskutiniu metu labai populiarus tokie uzsakymai