Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Zyliuk, kuo toliau, tuo įdomiau.
Man taip gražu medinės grindys virtuvėje. Patys jau daug metų susidėję ir negaliu atsidžiaugti. Neprireiks jokio kilimėlio- pamatysi
Atsakyti
Kartais uzsuku i sita temele ir paskaitineju bei paziurineju...

Zyliuk, jau daug kas rase apie tai, ka pas jus graaaazu, pritariu visu 100 %! Truksta dar jaukumo, bet viskas po truputi susidelios (mes irgi dar su daugybe maisu miegam, bet kai jau esi namuose, gali kazka vis pasidarbuoti ir kas diena namai vis labiau namucius primins).

Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2010 06 10, 22:28)
Vonioje labai graziai ziuretusi du ovalus veidrodziai. Manau, kad tokie kaip ruosiesi padaryti is remo pirkto savexe, butu super  smile.gif

paskutini as ji nuroviau smile.gif nors ideja labai sauni, reiks pasimatuot paziuret dekui. drinks_cheers.gif
vienas tai jau ant zidinio kabos.

QUOTE(Aruna @ 2010 06 11, 08:19)
Zyliuk, kuo toliau, tuo įdomiau.
Man taip gražu medinės grindys virtuvėje. Patys jau daug metų susidėję ir negaliu atsidžiaugti. Neprireiks jokio kilimėlio- pamatysi

aha man irgi patinka, turejom bute irgi grindis virtuvej ir nieko blogo tikrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eliuka @ 2010 06 11, 09:48)
Kartais uzsuku i sita temele ir paskaitineju bei paziurineju...

Zyliuk, jau daug kas rase apie tai, ka pas jus graaaazu, pritariu visu 100 %! Truksta dar jaukumo, bet viskas po truputi susidelios (mes irgi dar su daugybe maisu miegam, bet kai jau esi namuose, gali kazka vis pasidarbuoti ir kas diena namai vis labiau namucius primins).

Sekmes smile.gif

dekui dekui uz grazius zodzius smile.gif taip zinoma , jau kai ten gyvensim, viskas po truputi deliosisi i savas vezias, ir jau gyvensim SAVO namuose, o ne nuomojamam.
Siandien pas mane jau didysis tautu kraustymasisi, tik aisku durininkai pavede vakar turejo pradet det duris, bet spekit ar sudejo. Zinoma ne. siaubas kaip nemegstu kai taip pavedineja. ir pastoviai. virtuve irgi vilkino dar keolias dienas. pasako diena kada de, tai dar 2 dienas reiki pridet tada va ir des.
pikta negaliu. doh.gif
o ryt jau net ir nakvosim naujame miegamajame nes reik buta palikt.
Na stai tokia mano istorija rolleyes.gif

Grazaus savaitgalio mergytes !!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zyliuk,grazu smile.gif
..tau vilkina jie laika unsure.gif ,man buvo be problemu,ale komoda nesidziaugiu,uzsakiau balta,o jie nusendinta padare,tiksliau atrodo,kad is kokiu likuciu ja ykiso,tik stalvirsy dadare,kurio spalva skiriasi-nestipriai,bet matosi schmoll.gif ...daugiau pas juos nesikreipsiu.
mes jau pirmas seimos atostogas leisime name,neuzilgo,laukiu labai.
Atsakyti
Elitarai, čia tie, kur Akropolio antram aukšte?
Atsakyti
taip Osvile,lyg dar jums kontaktus pasakiau g.gif .galesiu ir foto ydeti,bet gal ne sitoj temoje g.gif (kadangi uzsakyma dariau telefonu,pinigus pervedziau jiems,o komoda atsieme samdytas zmogus,kuris nezinojo apie uzsakymo smulkmenas,tai jau ju nejudinau,tiks ir sendinta ta komoda,nors daug kartu akcentavau baltos norinti.O pas juos buvo akcija sendintoms komodoms-matyt paeme is sandelio uzsilikusias,nors voratinklius ir dulkes butu nuvale rolleyes.gif tik stalvirsy padare spalva,, paderino,,)
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 06 11, 19:22)
taip Osvile,lyg dar jums kontaktus pasakiau g.gif .galesiu ir foto ydeti,bet gal ne sitoj temoje g.gif (kadangi uzsakyma dariau telefonu,pinigus pervedziau jiems,o komoda atsieme samdytas zmogus,kuris nezinojo apie uzsakymo smulkmenas,tai jau ju nejudinau,tiks ir sendinta ta komoda,nors daug kartu akcentavau baltos norinti.O pas juos buvo akcija sendintoms komodoms-matyt paeme is sandelio uzsilikusias,nors voratinklius ir dulkes butu nuvale rolleyes.gif tik stalvirsy padare spalva,, paderino,,)

o geras blink.gif sitaip jus nuvyle, jie vadinasi www.v-i-p.lt vakar irgi juos issikvietem i nama. nes sakes pasake des duris ketvirtadieni, o jau ketvirtadieni sako desim kita treciadieni. tai jau rimtai supykom. parodem visokius brokielius kas kliuvo sake viska sutvarkys. Ten tas kur gamina baldus vyrukas Tomas biski trintukas, o tas Sarunas tai fainas zmogus, bet sako nieko negaliu padaryt tam tomui del jo tokio poziurio.
as manau jus drasiai nepatingekit ir issikvieskit juos. kas cia per nesamone sitaip apgaudinet, tegu taiso, taip ir pasakyk kad voratinklius bent nuvalytumet.
siaip kas liecia darbus ka dare as patenkinta, neskaitant smulkmeneliu, bet megsta pavilkint laika.

na o mes jau vezames viska i nama. siandien ten miegosim, tik gaila dar be spintu, salonas tuscias ir pan. na kaip cigoniukai smile.gif
bet po biski po biski bus liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 12 birželio 2010 - 11:43
Smagiu dienu jums tadu 4u.gif
(nusivaliau tuos voratinklius,drabuzius jau sudejau,ai...nes stalciukai fainai darinejasi,jokiu nedadarymu ner,tiek,kad tos spalvos suklysta,bet y tokia nisa ystumeme ta komoda,y akis sendinimas nekrenta labai.Kitu baldu pas juos jau nedarysiu)
Atsakyti
Na ir grožius savo namuose kuriate... 4u.gif Tiek idėjų ir įkvėpimo čia pas jus galima pasisemti... bigsmile.gif Šaunuolės! 4u.gif

Norėjau paklausti.. (žemiau įdėsiu nuotrauką). Kaip gražu man tokie apvadai aplink duris... wub.gif wub.gif wub.gif Kaip jie vadinasi, kaip ieškoti jų lietuvos parduotuvėse? doh.gif Ar tokius geriau gamintis? Gal kas iš jūsų pirkimo, gaminosi? Pasidalinkit patirtimi... blush2.gif

http://4.bp.blogspot...jilloffice3.jpg - apie ką aš kalbu. (neišeina kitaip įkelti nuotraukos g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 12 birželio 2010 - 18:59
QUOTE(miele @ 2010 06 12, 19:57)
Kaip gražu man tokie apvadai aplink duris

Man irgi mirksiukas.gif Ir dar tie aukšti plintusai. Pas mus kažkaip ne madoj schmoll.gif Kiek ieškojau, meistrai atsisako išpjauti, tipo, labai sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2010 06 14, 14:13)
Man irgi  mirksiukas.gif Ir dar tie aukšti plintusai. Pas mus kažkaip ne madoj schmoll.gif Kiek ieškojau, meistrai atsisako išpjauti, tipo, labai sudėtinga.

O man pasakė, kad labai nemadinga doh.gif
Kaip variantas tiek apvadams, tiek grindjuostėms- poliuretano gaminiai.
Pvz.:
http://www.mardomdecor.lt/pApvad.html
Tik pas mus vėl gi nėra populiaru, todėl ir kainos aukštokos. Keletai firmų rašiau užklausimus dėl gaminių ir kainų, atsiuntė kainoraščius. Bet taip ir neprisiruošiau iki jų nuvažiuoti apžiūrėti, todėl gyvenam be durų apvadų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 14 birželio 2010 - 13:30
QUOTE(vardė @ 2010 06 14, 13:13)
Man irgi  mirksiukas.gif Ir dar tie aukšti plintusai. Pas mus kažkaip ne madoj schmoll.gif Kiek ieškojau, meistrai atsisako išpjauti, tipo, labai sudėtinga.

Panevezio parketo gamintojai, kai buvau del parketo, kaip tik turejo bent keleto pavyzdziu aukstu (gal 10 cm) grindjuosciu is medzio masyvo, ir dar akcentavo, kad paskutiniu metu labai populiarus tokie uzsakymai g.gif .
Atsakyti