QUOTE(Rola @ 2008 04 07, 20:13)

.As sitame skyrekyje Liutukeee pavirtau

.Jau tikiuosi geru rezultatu,bet nenoriu per visa SM skelbtis (kai ju turesiu)

-tai uztat ir persipavadinau.Prietaringa pasidariau

.Rezultatus pranesiu tik Jums!Ryt vakare einu pas gydytoja.hcg jau rodo

,bet baisiai pilva ir kairi sona skauda-tai bijau dziaugtis.Tai tik mes su vyru zinom apie

.Prasom garsiai neskelbti!
QUOTE(Karvute @ 2008 04 08, 10:24)
Labas rytas!
pila maziui slogai, kaip pridera, as su kauke vaikstau, i darza neleidau. mane ramina, kad sia sav placenta jau atlieka barjerine funkcija, zinoma, jeigu viskas gerai Maman per lietu islidejau i miesta, pasizmoneti. apie mano padeti gal ir itarineja, bet as tyliu, dar anksti skelbtis. palauksime, niekas mus neskubina. tuoktis nereikia
man pilvukas paskauda naktim, bet as ta surysu su WC ir slapimo pusle. o siaip savijauta gera, naktim nesamones sapnuoju. pradejau gerti kompleksinius, tai gal pagerejo savijauta, bet tai gal psichologiskai, kad mazius namuose neduoda gulet, tai ir energija atsiranda is oro.
Viskas bus gerai!Mano kleckas irgi serga,buvom pas gydytoja-tai virusinis gerkles uzdegimas.O ir man paciai jau kelis kartus per paskutines savaites sloga buvo,gerkle skaudejo,bet tikiuosi,kad nepakenks leliui(bijau net garsiai sakyt apie ji).
Apie gulejima net pagalvot nera kada,kai jau baisiai nebegaliu-prigulu,bet vaikas gi nesupranta,tuoj ateina linksmint mamytes
I WC ir mane varo,bet gal del to,kad daug geriu,nesinori,bet stengiuosi,nes reikia

.Su pirmagimiu jokiu WC lakstymu pirmame nestumo trimestre man nebuvo.
QUOTE(Diija @ 2008 04 08, 11:20)
Labukai
o mano nuotaika vėl š.... visą naktį vėl pilvą skaudėjo

MB glostė, masažavo, arbatėles darė.... užmigau paryčiais, bet ir atsikėliau su skaudančiu pilvu.... Dar sapnavau žiaurų sapna:
kad pagimdžiau namie 1,1kg berniuką ir paskambinau greitąjai, klausiu ką daryt, o ji sako - išmesk į konteinerį . aš sakau gi jis gyvas - kvėpuoja.... toliau nebeprisimenu....
Man su pirmagimiu irgi skaudedavo pilva ,bet isnesiojau ir pernesiojau visa savaite,ir tik su skatinanciais gimdziau

.Viskas tau bus gerai!

.O sapnu tai visokiu prisapnuodavau

.Nekreipk i tai demesio!
QUOTE(spicy @ 2008 04 08, 11:44)
1. maiselis tai ko gali prireikti man gimdymui - naktiniai gimdymui, po gimdymo, chalatas, tapkes man ir vyrui, kojines, tinklines kelnaites, iklotai po gimdymo.
2 maiselis - ranksluosciai (1 didelis, kitas mazas), kosmetine su visom higienos ir kuno-veido prieziuros priemonemis, tepaliukas speneliams, vienkartines paklodytes mazesnes leliukui, pora dideliu man.
3 maiselis - leliuko reikmenys: kelias palutes, marliuku veidukui (nes daznai atsipila naujagimiai), pampersu paciu maziausiu poka, rybeliu paimsiu del visa pikta kokius 3-4 komplektelius.
Dar isidesiu visus savo indus (lekstute, sriubine lekste, puodeli, sauksta, sakute, sauksteli, peili).
Be to namie suruosiu (nes mano vyras nelabai savarankiskas ir nesusigaudys) - rubelius leliui, kad parsivezti is ligonines , kombinezona, vokeli ir rubus man - visai tai ka atvezti pasiimant mus is ligonines namuciu/.
Tikiuosi nieko nepamirsau irasyti, bet gali buti, kad ka ir praleidau is butino saraso
QUOTE(raasula @ 2008 04 08, 13:02)
mano daiktukai i ligonine:
1.I gimdykla: tapkes, iklotai 3 tenna, ranksluostis, leliukui 2 kepurytes ir vilnones kojinytes.
2. I palata: naktiniai, tapkes, garmastano tepalas krutinei, kosmetine, tenna iklotai, leliukui dveji marskineliai su pirstinytem ant rankyciu, 3 sliaustukai, kepuryte, tutukai 2, pampersai, vystiklas, dregnos serveteles, tenna patiesaliukas.
3. Kaip vyras atvaziuos pasrsivezti padejau kombinzoniuka silta kepuryte ir pleda
Oi kokios jus jau saunuoles,kad viska susidejot!Turiu toki patarima!Man labai patiko AVENT tepaliukas speneliams.Turejau ir Garmastan,bet AVENT buvo nerealiaigeras!Tik jis uzgyde visas zaizdeles.Po to dar ir vaikiukui,ir sau lupytes patepdavau !Visas zaizdelis gydo!
QUOTE(violita @ 2008 04 08, 16:27)
Sveikutės. kaip smagu, kad mergaitės jau ruošiasi vaikučių atėjimui.
O aš tik rytoj sužinosiu savo tyrimų atsakymus, ir tada bus aišku, jungsiuos prie jūsų ar ne. Bijau
Viskas bus gerai!

Tiksliai nebepamenu,bet tu jau turejai persileidimu ar tik profilaktiskai tyreisi?