Labas rytas,
Artemide, sveikinu papildžius berniukų būrelį
QUOTE(sauda @ 2008 04 04, 18:41)
Dabar jau bandau gyventi naujom viltim,nes labai noriu
Užjaučiu, dėl to ką tau teko išgyventi. Bet didžiuojuosi tavim, kad vėl rimtai ėmeisi planuoti

Stiprybės tau dabar ir linkiu, kuo greičiau vėl pastoti
QUOTE(bafyte @ 2008 04 04, 20:20)
priimkit ir mane. Pirma nestuma turejau neisystanti, dabar yra 8 savaites, tos akuserines, pradzioje tepliojo, pradejau gerti duphastona, praejo. Dare echo, atitinka kaip 6 sav, bet gydytojas neleido nusimnti, liepe ateiti po savaites ir jei bus paauges, tai vadinasi viskas gerai.Turiu nedarbinguma jau antra savaite, guliu namuose ir tikiuosi laimingos pabaigos.
O kokius vaistus cia leidziates ir nuo ko?
Sveika, laikau už jus kumščiu, kad viskas būtų gerai. O gal profilaktiškai aspirino pagerk, gal ir pas tave kraujas tirštėja

Kaip suprantu tu dar nesityrei AFS?
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 06, 12:46)
net 2kavos puodeliai gali sukelti persileidima,tai taip ziauriai nuskambejo

.Ar tik ne SM portale skaiciau

.Bet kartu negalima ir arbatos,kakavos,kokakolos(na paskutiniu dvieju ir nemegstu).Tai man visai neliktu ka gert.Kai laukiausi savo berniuko-tai istisai gerdavau arbata su pienu,juoda,nestipria,bet pasirodo vistiek negerai
Žinai dėl kofeino yra labai daug skirtingų nuomonių. Vieni siūlo visai atisakyti, kiti kaip tik sako, kad 2 puodeliai per dieną net gi rekomenduojami toms, kurių žemas kraujo spaudimas. Aš kavos jau negeriu 3 metus, kad nepakenkčiau leliui. Bet va prieš mėn. buvo labai kritęs spaudimas ir labai skaudėjo galvą, tai per prievartą gerdavau vieną puodelį, vis geriau nei tabletė nuo skausmo. o ginė stebisi, kad aš visai negeriu kavos, jos nuomone tikrai nekenkia, kaip ir brendis. O aš literatūroje skaičiau, kad kofeinas, alkoholis, jei didesnės jų dozės, tai kakažkai net keliom valandom užslopima vaikučio kvėpavimą, todėl ir kenkia. Bet jei gerisim silpną žalią ar juodą arbatą (ne čefyrą) ar kavos puodelį per dieną tikrai nieko nenutiks. Na pirmas 12 savaičių gal geriau ir jų pasisaugoti.
O va dėl maisto produktų, tai dabar aš visai pasimetusi. Šiaip tai dėl žalios žuvies, pelėsinio sūrio ir vytintų produktų žinau, kad negalima. Bet šiaip tai žuvies kaip ir reikia. O ir šiaip kai paskaitai maisto sudėtį tai nėra ką valgyti, nes visuose produktuose (jei ne pačio užauginta) tiek pridėta konservantų, kad net baisu. O dar kai pasigilinau, tai vos ne pagrindinis visur dedamas gali sukelti vėžinius susirgimus, kiti vėl ten begales ligų. Tai kaip ir nelieka ką valgti, kaimo neturiu, nėr iš kur daržovių ir mėsos parsivešti

Kai pradėjau gilintis, tai kokias 2 savaites nieko negalėjau parduotuvėj nusipirkti, na nerasdavau ką, bet dabar aprimau, supratau, kad kitaip nebus, vis tiek teks valgyti, kad ir žiauriai nesveiką maistą
QUOTE(Artemidė @ 2008 04 06, 17:48)
Kaip suprasti jūrų gėrybių nevelgai - aš ajs dabar kaip tik priverstinai valgau, nes daug kur rašo ir gydytojai sako, kad geriausia dieta nėščiąjai - žuvis, jūros gėrybės ir daržovės su vaisiais (tik negalima nedavirtų žuvų ir t.t..., bet virtų, keptų - netgi būtina!!!)
Šakės, aš pamiršau ir valgiau sumuštinių su sūdyta lašiša, ir silkę valgau, o ji irgi termiškai neapdirbta

Bet aš taaaaiiip mėgstu silkę

O jūs visai nevalgot nei silkės nei lašišos?