Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

swoon.gif Kaip nerealu bigsmile.gif Pati aisku niekada gyvenima nelipciau i ta SILVER STAR,bet is pasakojimu susidaro ispudis,kad buvo tikrai nerealu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simplicity* @ 2008 04 22, 17:55)
swoon.gif Kaip nerealu  bigsmile.gif  Pati aisku niekada gyvenima nelipciau i ta SILVER STAR,bet is pasakojimu susidaro ispudis,kad buvo tikrai nerealu 4u.gif

Čia taip tik atrodo!!!!!!
Pamatytum tu, kaip bijojo Rūta smile.gif Bet po tokios dozės užsimanė eiti antrą kartą, tai ir nuėjom. Tiesą, antras kartas kažkodėl buvo daug greitesnis, nei pirmasis mega_shok.gif Čia matyt nuo žmonių svorio priklauso, nes traukinys gi be jokio variklio lekia, man rodos.....jis tik paleidžiamas nuo stataus kalno.
Atsakyti
norejau taves paklaust , kaskurtai jus man matyti , kuriame rajone ar mokykloje mokotes? g.gif
ir dar siek tiek juokinga nes pas tave buvo toks mazas lagaminas o tu ji laiptais tempei biggrin.gif nejaugi tau per sunku ? kiek ten jis sveria 5-10kg biggrin.gif
Atsakyti
swoon.gif
nieko nepasakysi, silver star atrodo įspūdingai bigsmile.gif
man pirma mintis: leiskit mane ten bigsmile.gif biggrin.gif
po to: nors, ne, ne už ką nelipsiu.... schmoll.gif scare.gif
o dabar apsistoju ties: nors.... blush2.gif
Atsakyti
Įkelsiu video su vaizdais iš atrakcionų, kuriuose lankėmės biggrin.gif

Silver Star
EuroMir
Super Splash biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Alpen Express
Poseidon (mūsų pats mėgstamiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 22, 17:58)
Čia matyt nuo žmonių svorio priklauso, nes traukinys gi be jokio variklio lekia, man rodos.....jis tik paleidžiamas nuo stataus kalno.

nu kaži g.gif kad iš pradžių tai ir užkyla, o ir leistis turi greitai, negi užtektų tik to, kad paleidžia nuo stataus g.gif nu gal.. bet man atrodo kad yra.

nu bet jau vaizdelis iš video swoon.gif nė už ką nenuvarytų doh.gif dar tas poseidonas iš pradžių atrodo gražu, palengva, bet paskiau ir ne ką geriau, man bežiūrint čia jau rankos prakaitavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 23, 01:00)
nu kaži  g.gif  kad iš pradžių tai ir užkyla, o ir leistis turi greitai, negi užtektų tik to, kad paleidžia nuo stataus  g.gif  nu gal.. bet man atrodo kad yra.

nu bet jau vaizdelis iš video swoon.gif nė už ką nenuvarytų  doh.gif  dar tas poseidonas iš pradžių atrodo gražu, palengva, bet paskiau ir ne ką geriau, man bežiūrint čia jau rankos prakaitavo  blush2.gif

Bet jausmas yra nuostabus thumbup.gif visai net nebloga drinks_cheers.gif mes irgi bijojom - kinkos dreba, bet tas jausmas... Uch schmoll.gif
Atsakyti
O, varge swoon.gif Gyvenime jaučiu neįveikčiau savo baimės nueiti nors ant vieno iš tų atrakcionų unsure.gif verysad.gif
Bet tam Poseidone gerai, kad bent laiko apsiraminimui yra, kai sau lėtai plukdaisi, o ne ištisai tais kalniukais varinėji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 23 balandžio 2008 - 11:42
QUOTE(grange @ 2008 04 23, 01:00)
man bežiūrint čia jau rankos prakaitavo  blush2.gif

Man irgi ir net kojas pakirto biggrin.gif Eina sau scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simplicity* @ 2008 04 23, 13:21)
Man irgi ir net kojas pakirto biggrin.gif  Eina sau scare.gif biggrin.gif

man irgi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 23, 09:08)
Bet jausmas yra nuostabus thumbup.gif visai net nebloga drinks_cheers.gif mes irgi bijojom - kinkos dreba, bet tas jausmas... Uch schmoll.gif

kaip norėčiau blush2.gif reikės važiuoti šią vasarą,tuo labiau,kad visai netoli mūsų biggrin.gif
Atsakyti
Saunuolis, Rimvydai smile.gif bus dar tesinys? mirksiukas.gif
Atsakyti