Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

Labai idomus pasakojimas 4u.gif Tikrai turi talenta 4u.gif
Atsakyti
Tikrai pasakojimas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 14, 13:39)
Grange,
dėkui. Matyt, važiuojant traukiniu, kelio ženklų nėra laugh.gif Tai nematėm unsure.gif

ai nu jo biggrin.gif

ale panelės nebūtų panelės, jei ne po parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Smagu ir faina skaityt. 4u.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau ir aš nepakomentavus - thumbup.gif seniai kažką įdomesnio skaičiau bigsmile.gif .
Atsakyti
ir as seniai kanors taip idomiai skaiciau thumbup.gif labai idomu 4u.gif Saunuolis tu,Makaliau 4u.gif dabar visas tavo istorijas butinai perskaitysiu.
Atsakyti
Labas vakaras,
Ačiū labai visiems už gražius žodžius!!! Deja esu ne namie ir negaliu pratęsti pasakojimo, nes nėr nuotraukų.... Bet stengsiuosi ryt vakare jau pabaigti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visiems gero kitų fotoreportažų skaitymo 4u.gif
Atsakyti
Laukiant prie namo durų biggrin.gif

user posted image

Toks šeštosios dienos vakaras ir buvo - sėdėjom mano kambarėlyj, nes pas mane buvo šilčiausia (užmiršau šildymą išjungti, kai visi išėjom), skaitėm kažką, vartėm, tarėmės dėl rytdienos - kada reiks keltis ir panašiai. Aš mintyse vis dar galvojau, kokią dovaną mamai nupirkti, bet supratau, kad nebebus jokios galimybės jokioms dovanoms sad.gif Ką gi, nieko jau nepadarysiu. Pats žioplelis.

Bet....Laikas nelaukia, o mes per ilgai neužsisėdim. Žadintuvą nusistačius, laiką, kas po ko eina į vonią, susiderinus, einam miegot biggrin.gif

SEPTINTOJI DIENA, ARBA MYLIM BAIMĘ

- Mes drąsūs stiprūs ir labai vikrūs, mes nugalėsim baimę ir leisimės pačiais aukščiausiais ir baisiausiais kalneliais !!!!
- Oi ne, draugeliai mano mieli, leisitės jau tikrai be manęs schmoll.gif

Matthias liko namie. Po vakar dienos susitikimo su draugais jaučiasi nelabai kaip, tad..... Į atrakcionų parką mus veža mama!!! Bet į vidų ji neis. Tik nuveš ir parveš atgal...

Lietus pila kaip iš kibiro. Nieko ryte nevalgiau, tik išgėriau kavos. Kam skrandį kankint biggrin.gif Rūtos mama paprašo iškelti paveikslus iš automobilio po vakar dienos pristatymo. Iškeliu. Sušlampu, sušalu, pamatau, kad parkas jau dirba, o mes dar namie.... Tai imuosi iniciatyvos visus skubinti.

Mano skubinimai padeda ir..... 10 valandą mes jau artėjame prie parko. Jau ir lietus pamažu nustoja lijęs, ir debesys giedri matosi kažkur tolumoj.... Europos parko prieigos labai gražios. Viešbučiai - kaip Romos koliziejus, kaip kokia pilis ar dar kas nors įmantraus....

Pamatom kalnelius. Veido minos maždaug tokios: swoon.gif Rūta visą kelią sakė, kad dėl mūsų ji aukosis ir eis į tą...patį baisiausiąjį "Silver star" kalnelį. Gerda jau apsisprendė, kad jai tokie kalneliai ne prie širdies schmoll.gif Tai jos į mus su Gabriele pasižiūrės iš tolo ir pamojuos laugh.gif
Atsakyti
kaip laukiu atrakcionų nuotraukų clap_1.gif
Atsakyti
Išlipame iš automobilio prie pat įėjimo. Lietus vis dar krapnoja, bet mums nė motais - juk mes esam EUROPOS PARKE yahoo.gif

user posted image

Tik įėjus, susimokam po 32 eurus, padovanojam Rūtai bilietą už visą tą rūpestį mumis, kaip mažą dovanėlę... Ir einame linksmintis thumbup.gif Kolkas visko atrodo tiek DAUG, tiek PRIGRŪSTA, tik nematom įėjimo į visokius kalnelius ir išvis kalnelių nematom. Bet priešais mūsų akis - 4D kinas. Niekad nebuvom, tai nusprendėm nueiti.

Kad Jūs tik žinotumėt, koks nuostabumas yra tas 4D kinas biggrin.gif Žiūrim visai nebaisų filmuką apie miško gyventojus, vandens gyventojus. Ir viskas taip atrodo, lyg būtume visiškai šalia tų baisybių, pvz į mano akis žvelgiančios ir artėjančios gyvatės fear.gif

user posted image

Vaikai juokėsi iš to filmuko, o mes traukėmės kuo toliau nuo tų gyvačių ir ryklių, bet jie vis artėjo ir artėjo ir.... mus prarijo laugh.gif Salėje pradėjo purkšti vanduo (lyg mums būtų negana lauke krapnojančio lietaus laugh.gif ), o į kojas pūtė stiprus vėjas. Filmukas paliko nerealius įspūdžius biggrin.gif

Mūsų kelionė tęsėsi toliau. Atradome nuostabų pasivažinėjimą traukinukais. Įspūdžiai nerealūs thumbup.gif Po kiekvieno pasivažinėjimo ekrane būdavo nuotraukos su mūsų veido išraiškomis lotuliukas.gif

user posted image

Kalnelis kupole po stogu, kalnelis kaimiškoj sodyboj, kalnelis vandenyje..... Įspūdžiai nepakartojami smile.gif Paskylame ir aukštu liftu, apžvelgiame parką:

user posted image

user posted image

Šį atrakcioną pasiliekame pabaigai......

user posted image

Užsukame pavalgyti, nes kažkodėl išalkstame. O pamatę, kad atrakcionuose nepykina, valgyti visai nebaisu smile.gif Picos gabalėliai sušildo ir pasotina, o mes skubam pramogauti toliau.

user posted image

Leidžiamės šituo kalneliu ir apsitaškom laugh.gif

user posted image

Ramūs pasivažinėjimai pas dinozaurus lens.gif

user posted image
Atsakyti
matosi smagu buvo good.gif liuks
Atsakyti
Rūta pozuoja laugh.gif

user posted image

Prasidėjo karnavalas:

user posted image

Žvalgomės, kur dar nepabūvojom lens.gif

user posted image

Vis dėlto nusprendžiame eiti į baisiausiąjį SILVER STAR, kol lietus nelyja mega_shok.gif

user posted image

Jo greitis - 135 km/h. Ir aukštis didelis (nebepamenu, koks...). Savo eilės sulaukiame greitai, nors žmonių tikrai nemažai smile.gif Matthias vakar mums pasakojo, kad prie Silver Star atrakciono eilės vasarą ir per šventes būna po vieną valandą.... O mes labai džiaugiamės. kad mums taip pasisekė su patekimu į atrakcioną smile.gif

Pamatę atvažiuojantį traukinį, visai amą prarandam, taip baisu, kojos dreba. Laikas lipt. Mudu su Gabriele sėdamės iš šonų, o Gerda su Rūta (įkalbėtos vis dėlto važiuoti, nes proga tokia retai pasitaiko) sėdasi per vidurį.

user posted image

Ir pasileidžiam..... Jausmas - nerealus. Lyg skristum. Kai leidiesi stačiai stačiai, atrodo, lyg kristum laisvai, prie nieko neprirakintas.... Ech, kai prisimenu tą jausmą verysad.gif Kaip buvo nuostabu.....

Po tokio adrenalino antplūdžio lekiam pasilinksminti į raftingą laugh.gif Įspūdžiai tik patys geriausi. Kadangi nebuvo eilės prie atrakciono, tai leido du kartus leistis thumbup.gif Savos foto baisios, tai įkelsiu iš interneto smile.gif

user posted image
Atsakyti