Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 04 07, 21:10)
o tai labas, o tai kur tavo manymu Maskva? Azijoje? Europa, kiek pamenu iš geografijos, ar tik ne iki Altajaus kalnų?  g.gif

Labas smile.gif Pasitaisau.
Wikipedija:
Rytuose Europą nuo Azijos skiria: Uralo kalnai, Uralo upė, Kaspijos jūra, Kaukazo kalnai, Juodoji jūra, Bosforo sąsiauris, Marmuro jūra, Dardanelų sąsiauris, Egėjo jūra, Kretos jūra, Viduržemio jūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 07 balandžio 2008 - 20:20
nukrypot nuo temos doh.gif tiek skaiciau isijautus unsure.gif
Papildyta:
jau kriokliai wub.gif nu fain, užlipt tai užlipt ale nulipt doh.gif ir dar po tokių patiekalų flirt.gif jau raumenukas it vieno išmankštintas buvo, įtariu, kad kita dieną saldu buvo pajudėt huh.gif
Atsakyti
malonu skaityti tavo istorijos, nes parašytos nenuobodžiai ax.gif bet jau kad taip sunku laukti tęsinio biggrin.gif
Atsakyti
Vakarinės šėlionės

Nors mes jau nebe maži vaikai (pagal amžių...) , sprendžiant iš mūsų elgesio, į tokius esame netgi laaabai panašūs laugh.gif Ko mes tik vakarais neprisigalvojam. Tai į Cappucino Barą (į kurį , beje, tik nuo 18 metų įleidžia ax.gif ) prasmukti, tai nuo kažkokių rusų bėgti.... Šįvakar štai nusprendėm apsistoti namie, nes į lauką tokiom šukuosenom bei veidais išeiti būtų baisu laugh.gif

Viskas prasidėjo nuo to, kad Gabrielė užsimanė mus paversti manekenais. Atseit, pozuosim dabar jai, o ji bus fotografė ir išeis nerealios foto thumbup.gif Kaip tarėm, taip ir padarėm lotuliukas.gif Gerda su Rūta buvo išdažytos ir aprengtos kaip, švelniai tariant, kekšės doh.gif Bet buvo labai linksma ir juokinga laugh.gif Aš gal trečią kartą gyvenime buvau išpudruotas.....

Ir iš viso to gavosi štai kas:

user posted image

Kol atsiploviau pudrą.....kol jos atsiplovė akių šešėlius ir visas kitas nesąmones...... Visas mano rankšluostis buvo rudas - nuo pudros. Nes kitaip neišsiplovė schmoll.gif Teko rankšluosčiu valyt.

PENKTOJI DIENA, ARBA Į SVEČIUS PAS FRAIBURGĄ

Kai jau trečią dieną iš eilės reikia keltis ankstų rytą bei žadintuvo arba skardaus Rūtos mamos balso pagalba, imi suprasti, kad atostogos vis dėlto yra gėris, ir ankstus kėlimasis jų visai negadina. Šią dieną nusprendėm važiuoti į netoliese esantį miestą Fraiburgą (Freiburg), kuriame Gerda su Gabriele planavo apsipirkti, o mudu abudu su Rūta - aplankyti miesto grožybes.

Susižiūrėję, kada mums bus traukinys, prašome mamos, kad ji mus pavežtų (nes buvo akivaizdu, jog savo kojomis iki traukinių stoties nubėgti nebespėtume). Į stotį atvykstame laiku, spėjame ir bilietus nusipirkti, ir savo peroną rasti.

Būnant Vokietijoje, labai pravartu visko išsiklausinėti stoties darbuotojų. Žinoma, jei moki vokiečių kalbą arba jeigu stoties darbuotojas supranta angliškai. Susižinojome, kad galime pirkti kažkokį dieninį grupinį bilietą, ir kelionė į Freiburgą bei atgal į Lahr'ą keturiems žmonėms viso labo atsieis 21 eurą.

Traukinys atvažiuoja būtent tuo metu, kaip ir parašyta grafike. Pavydėtinas punktualumas! Nepulsiu aiškinti, kuo vokiški traukiniai geresni už mūsiškius. Patys pažiūrėkit... Jie yra dviaukščiai, minkštomis kėdėmis ir be kontrolierių biggrin.gif

user posted image

user posted image

Maždaug už pusvalandžio pasiekiame Fraiburgą. Pirmas įspūdis - kiek daug žmonių biggrin.gif Juk visas dienas gyvenome ten, kur žmogų sutikti gali tik per pietų petrauką unsure.gif Vėliau miestas stebuklingai ištuštėja ir lieka tik keturi turistukai, slankiojantys gatvelėmis bei kopinėjantys kalnuose.

Kad nepasimestume, pastoviai rėkaujamės. Ir dairomės į visas puses, kur čia dabar mums eiti ir kaip pasiekti senamiestį...

- Kokį dar senamiestį mad.gif Prekybos centrų mums reikia...
- Jumi - prekybos centrų. Mumi su Rūta anie nerūpi schmoll.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmą valandą dar slnkiojam visi kartu. Rūtą jau irgi "pagavo" pirkinių manija - juk aplinkui tiek išpardavimų laugh.gif O man teko tįsiotis paskui jas dry.gif Kol trūko kantrybė ir pradėjau žiūrinėtis pirkinius sau biggrin.gif Prisipirkom. Aš, pvz, kojines nusipirkau H(and)M parduotuvėj dirol.gif Už 6 eurus. Labai "kietos" jos new_russian.gif lotuliukas.gif

Prie HašEndEmo parduotuvės vyksta piketas. Laisvę darbuotojams!!! Aha, mes irgi pritariame. Laisvę Jiems!!!
Išalkstam. Randam lyg ir meksikiečių užeigą kažkokią... Net nesupratom, kame ten esmė. Bet maistas visai toks nieko. Kainos irgi tinka. Tai prisėdam ir užkandam smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 07 balandžio 2008 - 21:40
Užkandę tęsiame maratoną po prekybos centrus. Galiausiai nutariame išsiskirti - mudu su Rūta lipsime į Katedros bokštą, o sesės apsipirkinės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Viduje:

user posted image

Užlipome į bokštą thumbup.gif Apie 260 laiptelių rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
jau kaip man baisu buvo žiūrėt, kaip jūs ten į tuos kalnus kopiat blink.gif man primokėtų, aš ten neičiau blush2.gif

nors vaizdeliai gražūs.
ir tas "kioskelis" prajuokino.
Atsakyti
VISKAS..nusistačiau diagnozę — addicted to Makalius biggrin.gif 4u.gif toliauuuuuuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Makaliau, o tu sprechini auf deutsch? biggrin.gif

Skaitau skaitau, ir taip kyla noras apie savo kelione papasakot....... rolleyes.gif bet as taip neparasyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 04 08, 17:20)
Makaliau, o tu sprechini auf deutsch? biggrin.gif

Ja, ich lerne Deutsch bis sechste Klasse biggrin.gif

Tęsiu nuotraukų maratoną toliau:

user posted image

user posted image

Štai, parašyta, kiek laiptelių iki viršaus thumbup.gif Beje, ten tam bokšte taip įdomiai padaryta - iš pradžių liepia lipti laipteliais, jie sukasi ratu....galva sukasi ne ką mažiau wacko.gif O užlipus paprašo sumokėti 2 eurą laugh.gif Moksleiviams 1 euras.

user posted image

Nusileidom žemyn ir vaikščiojomės po prie Katedros esantį turgelį. Nusipirkom meduje mirkytų vaisių (vyšnių , melionų ir mang) :

user posted image

Ar tik neprimena Lietuvos? smile.gif

user posted image

Susibendravus su vienu pardavėju, nusipirkom net 7 kvepiančius levandinius kamuoliukus thumbup.gif Kvapas laikosi maždaug metus.

user posted image

Iki susitikimo su beapsipirkinėjančiomis sesėmis laiko lko dar daug. Nuklystame į kažkurią vieną gatvelę su daug daug dviratininkų ir dviračių.

user posted image

Oras visai malonus. Staiga Rūta pasako, kad vakarėlis bus šiandien blink.gif Kad jos visi klasiokai , pasirodo, sugužės šiandien, o ne rytoj, kaip mes galvojom. Aš tai šitą dalyką kažkaip pražioplinau, matyt..... Išsigandę, kad iki 18h galim ir nebespėti, o dar reikia prigriebti visokių maistų, lekiam su tramvajum į stotį pažiūrėti, kada mums bus traukinys.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 balandžio 2008 - 16:34
Atvažiavę stotin greitai lipam prie peronų, ieškom savo traukinio, kuris važiuoja į Lahr'ą ir randam thumbup.gif 15:26. Pusę trijų turim susitikt su Gerda ir Gabriele, jos jau turi būti apsipirkusios ir pasiruošusios kelionei namo bei vakarėlio ruošimuisi pioneers.gif

user posted image

user posted image

Grįžtam atgal prie Katedros su tramvajumi, užeinam vidun, uždegam žvakutę, kad geras oras būtų likusioms dienoms blush2.gif

user posted image

Išeinam laukan ir matom pareinančias merginas. Su maišais, vadinasi - apsipirkusios ir patenkintos laugh.gif Tiesa, ten siaurose gatvelėse užtikom labai įdomią krautuvėlę - visokių įdomybių prikištą. Galvosūkiai, muzikinės dėžutės, lėktuvėlių modeliai, iliuzijos.... Praleidom ten tiek laiko, kad vos nepavėlavom traukinin doh.gif

Pamatėm, jog laikas grįžt atgal į stotį, sėdom į tramvajų ir nuvažiavom. Perone mūsų traukinys jau stovėjo lotuliukas.gif Bėgom kaip išgalėdami. Spėjom. Atsisėdom, o traukinys dar dešimt minučių laukė... doh.gif
Atsakyti
na cia jau virsune, kai trinamos zinutes g.gif juk tam ir yra FORUMAS rolleyes.gif Nesuprantu vieno, kodel Makaliaus forume, nes nepavadinciau juo viesu, yra aukstinama jo didybes manija? g.gif Viska toleravau ir tuos pasisakymus visuose forumuose, bet atsiprasau... schmoll.gif
MAKALIAU, ar to ne per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2008 04 08, 19:44)
na cia jau virsune, kai trinamos zinutes  g.gif  juk tam ir yra FORUMAS  rolleyes.gif  Nesuprantu vieno, kodel Makaliaus forume, nes nepavadinciau juo viesu, yra aukstinama jo didybes manija? g.gif  Viska toleravau ir tuos pasisakymus visuose forumuose, bet atsiprasau... schmoll.gif
MAKALIAU, ar to ne per daug? g.gif

Aš žinučių trint nemoku.
Bet kai komentarai kelionių reportaže pradeda sietis su asmeniniu gyvenimu ir kažkokiom mano ydom (visiškai nesusijusiom su pasakojimu), čia jau forumo taisyklių pažeidimas smile.gif

Kaip keista, ar ne? Forume yra galybė fotoreportažų ir puikių pasakojimų, bet niekas nemoka prisiknisti prie kitų taip, kaip sugeba prisiknist prie mano smile.gif Šiuo atveju aš jau TIKRAI nesupratau, kame esmė. Ar tame, kad piktinatės vieno nario, viešai pradėjusio pasakoti mano gyvenimą ir kažkokias ydas, žinučių pašalinimu? Tuomet ne man kaltę reikia versti mirksiukas.gif

Makaliau, Makaliau, Makaliau wacko.gif Patys darote kažkokį burbulą iš Makaliaus, kai jis tuo tarpu ramut ramutėliausiai sėdi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 balandžio 2008 - 18:55