O man šis fotoreportažas vis labiau panašėja į dienoraštį... Kuo toliau, tuo mažiau kelionių dvasios ir daugiau scenų, apie kurias manau labiau tikru rašyti temoje "Tas didelis paauglių pasaulis"... Nors, dėl skonio nesiginčijama, matau daugumai tai patinka... Bet pirmieji tavo fotoreportažai buvo parašyti geresniu stiliumi. Linkiu ir toliau neapsileisti

QUOTE(speegles @ 2008 04 09, 13:21)
O man šis fotoreportažas vis labiau panašėja į dienoraštį... Kuo toliau, tuo mažiau kelionių dvasios ir daugiau scenų, apie kurias manau labiau tikru rašyti temoje "Tas didelis paauglių pasaulis"... Nors, dėl skonio nesiginčijama, matau daugumai tai patinka... Bet pirmieji tavo fotoreportažai buvo parašyti geresniu stiliumi. Linkiu ir toliau neapsileisti 

Taigi parašė, kad bus nemažai asmeninių nuotykių.

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 09, 12:59)
Taigi parašė, kad bus nemažai asmeninių nuotykių.
Kitose kelionėse (kiek žinau) Makalius buvo be tokios draugų grupės, tad ir didžiąją dalį fotoreportažo užėmė įspūdžiai 

as irgi taip manau. ir nieko cia blogo, kad vienas aprasymas bus kitoks

QUOTE(GūGa @ 2008 04 09, 14:33)
as irgi taip manau. ir nieko cia blogo, kad vienas aprasymas bus kitoks
bet ar nebutu geriau,jei makalius tiesiog susikurtu savo bloga, ir tuomet paskaitineti ateitu tik susidomeje zmones? o ne piktos tetos, kurioms butinai reikia igelti. bloguose ir komentaru negalima rasyti jei nesi prisiregistraves... o cia , i SM galima tiesiog ideti nuoroda, kad va varem ten ir ten, galit pasiskaityti.
Makaliau, pasigalvok 

O man asmeniškai smagiau, kai Makaliaus pasakojimai čia. Juose (kaip ir kituose fotoreportažuose) yra nemažai naudingos info žmonėms, vykstantiems į aprašytas šalis, taigi ieškantys info tarp fotoreportažų SM dar papildomai turėtų ieškot Makaliaus pasakojimų...
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 09, 13:39)
O man asmeniškai smagiau, kai Makaliaus pasakojimai čia. Juose (kaip ir kituose fotoreportažuose) yra nemažai naudingos info žmonėms, vykstantiems į aprašytas šalis, taigi ieškantys info tarp fotoreportažų SM dar papildomai turėtų ieškot Makaliaus pasakojimų...
tai man irgi patinka, as tikrai jo nevarau, tik tos nepatenkintos babces tai...

Makaliau teeeesk laukiu nesulaukiu

Skaičiau, skaičiau, labai smagu ir įdomu, bet... baigėsi. Laukiu tęsinio

Oi laukiam laukiam
Man irgi įdomu kaip ten bėgot nuo girtų rusų
Gal trumpai papasakok, niekam nesakysim

Man irgi įdomu kaip ten bėgot nuo girtų rusų

Ir aš nesulaukiu

Parkas dirbs, o traukinys į Strasbūrą ši***čių nelaukia. Bėgam žadinti sesučių.
Bepusryčiaujant iš Rūtos mamos gauname visus nurodymus - kur nueiti, ką aplankyti ir panašiai

Gerdą su Gabriele bei Rūtą skubinu ruoštis, nes tikrai nespėsime, jeigu jos tokiu tempu ruošis

Stotyje atsidūrėm likus dešimčiai minučių iki traukinio, tuoj pat perkamės bilietus ir bėgam į antą peroną. Bilietas (grupės) 4 žmonėms iki Strasbūro ir atgal kainuoja 29 eurus. Vienu traukiniu važiuojam iki Offenburgo, ten turėsime laukti 40 minučių ir persėsim į Strasbūro link važiuojantįjį

Offenburgas. Ką 40 minučių veikti naujame mieste, jeigu neapsipirkinėti?

Eilinį kartą vejamės traukinį. Visi gavom pompą ir paskutinius metrus jau ėjom.... Kai pamatėm, kad traukinio durys užsidarinėja, movėm tiesiu taikiniu į jas ir jau buvo nesvarbu prispaus mus ar ne. Bet neprispaudė. Sulipom, atsisėdom ir dar 5 minutes stovėjom vietoj

Rūta prisiminė, kad nepasiėmė paso. Viskas galvoju baigėsi mūsų kelionė į Prancūziją, nes Rūtos vienos tikrai nepaliksim ant sienos

Laukiu nuotraukų iš draugės, tad tęsti be nuotraukų negaliu