Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

O man šis fotoreportažas vis labiau panašėja į dienoraštį... Kuo toliau, tuo mažiau kelionių dvasios ir daugiau scenų, apie kurias manau labiau tikru rašyti temoje "Tas didelis paauglių pasaulis"... Nors, dėl skonio nesiginčijama, matau daugumai tai patinka... Bet pirmieji tavo fotoreportažai buvo parašyti geresniu stiliumi. Linkiu ir toliau neapsileisti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(speegles @ 2008 04 09, 13:21)
O man šis fotoreportažas vis labiau panašėja į dienoraštį... Kuo toliau, tuo mažiau kelionių dvasios ir daugiau scenų, apie kurias manau labiau tikru rašyti temoje "Tas didelis paauglių pasaulis"... Nors, dėl skonio nesiginčijama, matau daugumai tai patinka... Bet pirmieji tavo fotoreportažai buvo parašyti geresniu stiliumi. Linkiu ir toliau neapsileisti thumb_yello.gif

Taigi parašė, kad bus nemažai asmeninių nuotykių. rolleyes.gif Kitose kelionėse (kiek žinau) Makalius buvo be tokios draugų grupės, tad ir didžiąją dalį fotoreportažo užėmė įspūdžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 09, 12:59)
Taigi parašė, kad bus nemažai asmeninių nuotykių.  rolleyes.gif  Kitose kelionėse (kiek žinau) Makalius buvo be tokios draugų grupės, tad ir didžiąją dalį fotoreportažo užėmė įspūdžiai  mirksiukas.gif

as irgi taip manau. ir nieko cia blogo, kad vienas aprasymas bus kitoks tongue.gif bet ar nebutu geriau,jei makalius tiesiog susikurtu savo bloga, ir tuomet paskaitineti ateitu tik susidomeje zmones? o ne piktos tetos, kurioms butinai reikia igelti. bloguose ir komentaru negalima rasyti jei nesi prisiregistraves... o cia , i SM galima tiesiog ideti nuoroda, kad va varem ten ir ten, galit pasiskaityti. g.gif Makaliau, pasigalvok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 09, 14:33)
as irgi taip manau. ir nieko cia blogo, kad vienas aprasymas bus kitoks tongue.gif bet ar nebutu geriau,jei makalius tiesiog susikurtu savo bloga, ir tuomet paskaitineti ateitu tik susidomeje zmones? o ne piktos tetos, kurioms butinai reikia igelti. bloguose ir komentaru negalima rasyti jei nesi prisiregistraves... o cia , i SM galima tiesiog ideti nuoroda, kad va varem ten ir ten, galit pasiskaityti.  g.gif Makaliau, pasigalvok  mirksiukas.gif

O man asmeniškai smagiau, kai Makaliaus pasakojimai čia. Juose (kaip ir kituose fotoreportažuose) yra nemažai naudingos info žmonėms, vykstantiems į aprašytas šalis, taigi ieškantys info tarp fotoreportažų SM dar papildomai turėtų ieškot Makaliaus pasakojimų...
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 09, 13:39)
O man asmeniškai smagiau, kai Makaliaus pasakojimai čia. Juose (kaip ir kituose fotoreportažuose) yra nemažai naudingos info žmonėms, vykstantiems į aprašytas šalis, taigi ieškantys info tarp fotoreportažų SM dar papildomai turėtų ieškot Makaliaus pasakojimų...

tai man irgi patinka, as tikrai jo nevarau, tik tos nepatenkintos babces tai... doh.gif
Atsakyti
Makaliau teeeesk laukiu nesulaukiu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau, labai smagu ir įdomu, bet... baigėsi. Laukiu tęsinio 4u.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Man irgi įdomu kaip ten bėgot nuo girtų rusų bigsmile.gif Gal trumpai papasakok, niekam nesakysim topsecret.gif
Atsakyti
Na po kai kuriu komentaru man Makaliaus vietoje irgi noras praeitu apie asmeniškumus pasakoti ax.gif
Atsakyti
Laukiu tęsinio "Strasbūre" bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš nesulaukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Parkas dirbs, o traukinys į Strasbūrą ši***čių nelaukia. Bėgam žadinti sesučių.

Bepusryčiaujant iš Rūtos mamos gauname visus nurodymus - kur nueiti, ką aplankyti ir panašiai lens.gif Dėl viso pikto lankomų kvartalų pavadinimus susirašau. Jeigu kartais stebuklingai pamirštume irnesakyk.gif

Gerdą su Gabriele bei Rūtą skubinu ruoštis, nes tikrai nespėsime, jeigu jos tokiu tempu ruošis schmoll.gif Bet Rūtos mama pasisiūlo mus pavežėti. Tuoj pat su jos pasiūlymu sutinkame biggrin.gif

Stotyje atsidūrėm likus dešimčiai minučių iki traukinio, tuoj pat perkamės bilietus ir bėgam į antą peroną. Bilietas (grupės) 4 žmonėms iki Strasbūro ir atgal kainuoja 29 eurus. Vienu traukiniu važiuojam iki Offenburgo, ten turėsime laukti 40 minučių ir persėsim į Strasbūro link važiuojantįjį smile.gif

Offenburgas. Ką 40 minučių veikti naujame mieste, jeigu neapsipirkinėti? laugh.gif Gerda su Gabriele ir Rūta tuo metu spėja prisipirkt visokių drabužių, o aš lakstau paskui jas ir gainioju laugh.gif Ir vis į laikrodį žvalgausi. Liko 20 minučių....10....5..... Bėgam fear.gif

Eilinį kartą „vejamės traukinį“. Visi „gavom pompą“ ir paskutinius metrus jau ėjom.... Kai pamatėm, kad traukinio durys užsidarinėja, movėm tiesiu taikiniu į jas ir jau buvo nesvarbu – prispaus mus ar ne. Bet neprispaudė. Sulipom, atsisėdom ir dar 5 minutes stovėjom vietoj mad.gif

Rūta prisiminė, kad nepasiėmė paso. Viskas – galvoju – baigėsi mūsų kelionė į Prancūziją, nes Rūtos vienos tikrai nepaliksim ant sienos swoon.gif Sėdim, drebam, kad mus gali iš traukinio išmest ir kremtam kažkokius naujoviškus „Twix‘us“. Nervams nuraminti. Ateina kažkas panašaus į kontrolierių. Gerda sako – tikrina bilietus ir pasus huh.gif Aš jau čiut neapsisiusiojau iš baimės, o Gerda iš juoko – apmovė mane mad.gif O Rūta, dėl kurios aš čia taip pergyvenau, toliau savo Twix kramtė ir nematė jokių bėdų dry.gif

Laukiu nuotraukų iš draugės, tad tęsti be nuotraukų negaliu smile.gif Vakare viskas bus pratęsta yess.gif
Atsakyti