Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

Makaliau thumbup.gif
Jau tavo kelione tai wub.gif
Pavydziu baltai baltuteliai 4u.gif
Laukiu nesulaukiu tesinio bigsmile.gif
Atsakyti
Suradau visoms pusems gera sprendima.. ax.gif Manau is ten niekas negales trinti zinuciu, tad galesit reikstis visi i valias ax.gif blush2.gif O as esu is tu zmoniu, kurie keliauja ir nori skaityti apie keliones, bet jei yra nepatenkintu zmoniu atsizvelgiu ir i ju nuomone, nes juk tai tik forumas mirksiukas.gif Zodziu, sprendimu budu visi draugiskai ieskokite cia:
http://www.supermama...0#entry16315822
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 04 08, 18:48)
Nes tos žinutės - temos teršimas. Ir tvarko ne Makalius, o moderatoriai.

Plius niekam neįdomus tie asmeniškumai, nebent pačiai (-iam) rašančiam. Juk visi čia susirenkam kelionių įsp0džių paskaityt, nuotraukų pažiūrėt.
Atsakyti
Taigi, po dešimties minučių stovėjimo, galima sakyti, veltui, pajudame namo. Šauni diena buvo. Bet...ji dar nesibaigė. Mūsų laukia šaunus Rūtos PARTY sokiai.gif Iš traukinio išlipę savo laikinoje gyvenamojoje vietoje - Lahr mieste - suprantam, kad mes labai tingim eiti namo pėsčiomis, o dar ir lietus pradėjo pliaupt....

Aš pasiūlau nerealų grįžimo namo variantą lotuliukas.gif Važiavimą autobusu iki senamiesčio ir jau nuo ten ėjimą pėsčiomis, nes nebetoli bus. Lipam į vieną autobusą. Vairuotojas klausia - kur mums reikia. Sakom, kad į miesto centrą (senamiestį). Vairuotojas liepia lipti lauk schmoll.gif

OK. Lipam į kitą autobusą.
- Norim mes į senamiestį, ponas dėde vairuotojau pioneer.gif
- Lipkit, vaikai, prašom nusipirkt bilietus.

Aš, kaip gražiausią piniginę turintis ( lotuliukas.gif ) einu mokėt. Kol susišneku... Rūta jau sėdi kažkur autobuse (į autobusą lipama pro priekines duris tik) ir net nemąsto ateiti man susikalbėti. Čia prireikė gestų kalbos, nes vokiečių kalbai aš dar per kvailas. Rodau 4 pirštus. Suprato. Spausdina keturis bilietus mums iki centro. Pamatau kainą..... 7 eurai 20 centų mega_shok.gif Akių stengiuosi neplėsti, burnos neatverti, tyliai susimoku ir sėduosi.

Ir visą kelią galvoju - už ką čia dabar Lahro miesto transportas prašo 1,80 euro talonėliui blink.gif Visą kelią važiuoju ir galvoju, kad mane apmovė, bet Rūta patikina, kad čia apgaudinėjančių nėra schmoll.gif Ir iš tiesų - plakatėlyje pamatome talono kainą. Euras aštuoniasdešimt.

Atvažiuojame į miesto centrą, išlipame ir pildome Gerdos norą - ji jau tris dienas nori nueiti į kažkokią papuošalų parduotuvę, bet vis mums nepasiseka - visos parduotuvės miestelyje dirba iki 18-19h. Šįkart pasisekė ir Gerda jau į krepšelį renkasi sau visokius auskarus doh.gif Prasėdim ten gal pusvalandį, kol Rūta nepradeda pergyventi:

- Nespėsim. Paskubėkim. Dar daug darbų...

Rūtos noras - mums įsakymas. Skubame namo, ruošiame PARTY. Laiko liko absoliučiai nebedaug (gal 20 minučių). Per jas reikia paruošti stalą, išdėlioti lėkštutes , atitįsti suolą iš lauko, viską aptvarkyti, įrankius išdėliot.... O kur dar grindų plovimas wacko.gif

Įsikuriame pirmame aukšte. Nors, net nežinau kelintas ten aukštas iš tiesų. Iš vienos pusės, ten daugiau rūsys, o iš kitos - normalus pirmas aukštas. Namas pastatytas "kalne".

user posted image

- Hallo, Rutha, wie gehts, wie stehts? bye1.gif

Pirmoji į PARTY atėjo Caroline. Pasisveikino su mumis. Juokėsi iš mano vardo sutrumpinimo (Rimvis) mad.gif Nes pas vokiečius mergaičių vardai baigiasi -is biggrin.gif Pavyzdžiui, Elvis. Ji - Rūtos klasiokė. Mergina. O pas mumi Elviais berniukai vadinami. Nesuprasi tos logikos, net nereikia čia, mano manymu, gilintis doh.gif

Caroline atėjo pusę septynių. Vėluoti čia įprasta. Tik mums tai jau nervas "jama", nes Rūta sako, jog daug kas gali apie tą PARTY išvis pamiršti mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 balandžio 2008 - 19:45
Netrukus prie Caroline prisidėjo panelė turkė, vardu Cygdem. Faina tokia. Iškart pasakė, kad "my English is broken" , tai mes ir nekalbėjom hihihi.gif Cygdempranešė liūdną žinią Rūtai (o ji mums viską išvertė) - visi kiti draugai vėluos, nes jie dabar kažkokiam parkelyje geria blush2.gif Kadangi Rūta neleido pas ją vartoti alkoholio per PARTY mad.gif

Mes jau suabejojame, ar Rūtos draugai yra DRAUGAI, jeigu šitaip negražiai elgiasi. Bet.... Pasirodo, visa tai tebuvo pokštas. Ir už minutės į duris pastukseno dar aštuoni žmonės biggrin.gif O visų jų vardų tikrai neišvardinsiu...... Kenny, Jan, Emily, Julia (rusė, bet rusiškai tik supranta) ir dar daug kitų laugh.gif

Susėdam ir valgom. Cygdem nevalgo nieko schmoll.gif Pasiklausia Rūtos, kokia čia mėsa. Rūta visa patenkinta ir čepsėdama - KIAULIENA 4u.gif Čytem (taip tariamas jos vardas) pasibjauri ir pasišlykšti beigi susinepatogina, nes visi kiaulieną kerta kaip reikiant.

Ji nevalgo kiaulienos. Ji kito tikėjimo gal mastau.gif . Bet Rūtos mama, žinodama, kad taip gali nutikti, pasirūpino ir vištienos kepsniais thumbup.gif Taigi, laužas dega, mes visi valgom, visi linksminasi, geria savo atsineštą šampaną (Rūta iš tų nervų jau džiaugėsi, kad šampano YRA) ir bandėm susikalbėt. Visai smagu.... Atėjo metas šėliojimams (va, kur išlenda tikrieji velniukai vaikeliukai!!!) :

Kad Kenny rankose laiko mano rankšluostį iš Kretos ir juo valosi veidą, fotografuodamas nepastebėjau blink.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vėliau išėjome į miestą... bet šios pasakojimo dalies nepasakosiu, nes čia jau tikrai pernelyg asmeniški nutikimai (vienas iš jų - prie mūsų grupelės prisikabino gal 20 girtų rusų...kaip mes nuo jų bėgom ir panašiai....pasakot negaliu sad.gif )

Iš miesto, pilni nerealiausių įspūdžių, grįžome jau su mažesne grupele draugų. Prasidėjo šokiai ir panašiai biggrin.gif

Rūta
šioje nuotraukoje sako - o kur čia esu aš? lotuliukas.gif

user posted image

Emily su Rūta smile.gif Emily yra populiariausia mergina mokykloje. Ir iš tiesų - ne veltui. Jos energija liejasi per kraštus. O jos iškalba, kai po vieno sakinio (kurio nesupratau) visa grupė išgriūna iš suolų ir raitosi iš juoko, daro nemažą įspūdį....

user posted image

Kenny su Emily:

user posted image

user posted image

user posted image

Visų mūsų nuotraukos, deja, neturiu..... Emily žadėjo atsiųsti, bet tik parašė, kad pati jos laukia iš fotoaparato savininkės Julios smile.gif

Vakarėlis baigėsi 00:00 - laikas, kai Emily mama privažiavo prie namų ir mes turėjome atsisveikinti.
Niekada nepamiršiu Rūtos PARTY schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 balandžio 2008 - 20:22
Kaip idomu smile.gif

zaviuosiu ir ciut ciut baltai pavydziu jog nemoku taip idomiai aprasyti savo kelioniu bigsmile.gif
Atsakyti
uj kaip šauniai vakarojot biggrin.gif linksmi žmogiukai susirinko thumbup.gif
o kur ištikimas draugelis mastau.gif kai i kalnus kopt tai laikė kompany, o į PARTY unsure.gif niekas nepakviete hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 08, 21:18)
Vėliau išėjome į miestą... bet šios pasakojimo dalies nepasakosiu, nes čia jau tikrai pernelyg asmeniški nutikimai (vienas iš jų - prie mūsų grupelės prisikabino gal 20 girtų rusų...kaip mes nuo jų bėgom ir panašiai....pasakot negaliu sad.gif )

O gaila, kad šito nepapasakojai doh.gif Galėjai geriau tada išvis apie tai neužsiminti, nes labai sudominai, dabar ramybės nerandu biggrin.gif
Pagyrų manau tau daugiau nereikia irnesakyk.gif wub.gif Visi tavo pasakojimai tiesiog nuostabūs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2008 04 08, 21:37)
zaviuosiu ir ciut ciut baltai pavydziu jog nemoku taip idomiai aprasyti savo kelioniu bigsmile.gif

Pabandykit mirksiukas.gif

QUOTE(vakarėja @ 2008 04 08, 21:48)
uj kaip šauniai vakarojot  biggrin.gif linksmi žmogiukai susirinko  thumbup.gif
o kur ištikimas draugelis mastau.gif kai i kalnus kopt tai laikė kompany, o į PARTY  unsure.gif niekas nepakviete hihihi.gif

Jis buvo uždarytas viršuje su tėvais laugh.gif Kad nelotų schmoll.gif

QUOTE(Twista @ 2008 04 08, 21:48)
O gaila, kad šito nepapasakojai doh.gif Galėjai geriau tada išvis apie tai neužsiminti, nes labai sudominai, dabar ramybės nerandu biggrin.gif

hihihi.gif Na tikrai negaliu pasakot unsure.gif Nusivilsit mumis visai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 08, 21:50)

aha, dabar bais smalsu kas ten vyko, kur labai asmeniška laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Taip penktosios dienos vakaras ir baigėsi - išlydėjom naujuosius draugus pas Emily mamą į automibilį. Toliau jais pasirūpins automobilio vairuotoja biggrin.gif

Gizmo užsimanė būti pavedžiotas. Tai teko pusę pirmos, naktį, eiti su šuniu ant kalno, iki kurio gal pusvalandis kelio laugh.gif Mudu abudu su Gerda zyyyziam, kad taip toli tikrai nenueisim, nes labai nusikalėm. Rūta nebežino , ką su mumis daryt, tai priverčia Gizmo pasiusioti pakrūmėj blush2.gif ir mes patyliukais grįžtame namo.

Laikas nelaukia, kaip kad mėgstu sakyt. Užsipletkavoję ir pasidalinę įspūdžiais apie Rūtos PARTY, kurio niekada nepamiršime, gulamės miegoti su..... 6 valandą ryto užstatytais žadintuvais doh.gif Nes.....nes.....nes ryt važiuosim į STRASBŪRĄ ploja.gif

Taip taip taip, mano noras apsilankyti Prancūzijoje išsipildė smile.gif Suradę vieną laisvą dieną, susižinoję bilietų kainas, vykstame (kas apžiūrėti,o kas apsipirkti biggrin.gif ) į šį nuostabų miestą sokiai.gif

ŠEŠTOJI DIENA

Prakeiktas žadintuvas. Kad jį kur galas. Kitą kartą reiks eit gult anksčiau. O žadintuvą lagamine paslėpt giliai giliai. Bei nors kartą per visą kelionę išsimiegoti.....

Šiandien smagi diena laukia. Vonioje perdegė lemputė, tad visiems teko maudytis prietemoje lens.gif Tiksliau, man. Gerda su Gabriele dar kietai miega. Kylu į kambarį pas Rūtą. O siaubeli blink.gif Ir ji knarkia dar blink.gif Greitai budinu ir pasakau, kad jau 7 valanda, kad mes nespėsim , jeigu taip ir toliau tokiais tempais varysim umn.gif

Rūtai atsikėlus, bėgame į jos mamos draugo (Matthias) darbą. Jis visai šalia - kaimyniniame name. Čia prilimpame prie kompiuterio ir ieškomės informacijos, kada iš Lahr miesto išvyksta traukinys į Strasbūrą. Pamatom, kad jie važinėja ne taip jau ir dažnai blink.gif taigi, 9h ryte jau turime būti Lahr miesto stoty.

Taip pat pasižiūrim , ar Penktadienį (Per Kristaus Penktadienį) dirbs Europos atrakcionų parkas, nes kitaip mums ten tektų važiuoti šiandien.
Parkas dirbs, o traukinys į Strasbūra ši***čių nelaukia. Bėgam žadinti sesučių.

Apie linksmybes traukinyje, bėgimą į jį bei nuotykius Strasbūre skaitykite rytoj 4u.gif

O dabar - ačiū labai labai visiems skaitantiems mano pasakojimą ir komentuojantiems drinks_cheers.gif Atsiprašau, kad neatsakinėju į kiekvieną žinutę, nes kitaip čia gautųsi balaganas, o ne pasakojimas unsure.gif

Bet visvien - labai didelis ačiū 4u.gif Jūs ir Jūsų komentarai skatina rašyti ir netingėti biggrin.gif

Labanakt.
Atsakyti
Labai faina skaityti 4u.gif labai idomu 4u.gif saunuolis!!nu nerealus tavo pasakojimai Makaliau wub.gif TEEEESK biggrin.gif
Atsakyti