Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(mimoza:) @ 2008 04 03, 14:38)
sveikos
turiu phalaenopsis. skaiciau, kad ziedus krauna ant to paties stiebo, tad jo reikia nenukirpti, bet kitur paskaiciau, kad jei sudziuves, tai reikia nupjaut. o kaip ivertinti ar sudziuves ar ne? nagu pastuksenus jis barska, tai gal sudziuves g.gif

Na ir prajuokinai lotuliukas.gif Na jeigu matei kaip atrodo normalus ziedkotis,tai tikrai pamatysi kai jis prades dziuti.
Atsakyti
Kai sudziuna tai toks pageltes buna, o kai nesudziuves - zalias doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Buvau ką tik Rimi parduotuvėje. Napraėjau ir pro orches, jų neapžiūrėjusi. Susilaikiau nepirkusi, nes kainos - 45lt doh.gif ir tikrai neypatingos. Bet žinokit pasibaisėjau, visos jos įdėtos į lėkštutes, pilnas vandens. schmoll.gif Kiek truks ir puvinys įsimes verysad.gif bus nustekentos ir išmestos... verysad.gif
Atsakyti
Vilniuje, Mindaugo Maximoje yra geltonų phaleopsių po 16,99. Aišku yra ir brangesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 04 03, 14:50)
Pabandyk reanimuoti, žemiau parodyta kaip mirksiukas.gif

Ocho...Labai aciu, bandysiu gelbet smile.gif
Tik kaip ji buna ant palanges, ka po apacia patiesti, ir ar ta patiesala reikia drekinti ??
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 04 03, 15:10)
Ocho...Labai aciu, bandysiu gelbet smile.gif
Tik kaip ji buna ant palanges, ka po apacia patiesti, ir ar ta patiesala reikia drekinti ??

reanimuok butinai.
as tai i jokius bliudus nedejau schmoll.gif i celofanini maisa dregnu kiminu ir ant ju paguldziau gele, poto uzrisau maisa ir siltai padejau viskas biggrin.gif karts nuo karto vis istraukiu paziuret kaip jaucias, esu pora sykiu pakisus po karstu dusu, kolkas ji jokiu zenklu nerodo, bet reanimuojas pas mane gal kokia 3 sav. g.gif
ai dar cia mamce buvo parasius, kad i maisiuka oropripust, na pati priputi ir uzrisi, kad gelytei deguonies butu, bet pas mane jis vis issileidzia doh.gif matyt maisas kiauras tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 03 balandžio 2008 - 14:18
QUOTE(misterija @ 2008 04 03, 13:06)
sveikos merginos, norejau parodyti savo naujoke smile.gif
http://public.fotki....orches0006.html

o cia masdevalija prazydusi jau pas mane  biggrin.gif
http://public.fotki....orches0004.html

Kokia grazi orchideja wub.gif
Atsakyti
Kaip auga orchidėjos
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 04 03, 15:53)

user posted image
va cia tai grozis wub.gif wub.gif ir idomi tokia g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 04 03, 16:31)
user posted image
va cia tai grozis  wub.gif  wub.gif ir idomi tokia  g.gif  ax.gif

čia Cattleya wub.gif wub.gif labai lepi orchidėja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sirocco @ 2008 04 03, 14:56)
Buvau ką tik Rimi parduotuvėje. Napraėjau ir pro orches, jų neapžiūrėjusi. Susilaikiau nepirkusi, nes kainos - 45lt doh.gif  ir tikrai neypatingos.
Aš Zarasuose naujoj Maximoj mačiau balto phal miniuką, kainavo 50lt doh.gif o tos paprastos orchės po 45-70 litų buvo swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 04 03, 16:55)
čia Cattleya wub.gif wub.gif labai lepi orchidėja unsure.gif
Papildyta:

nono.gif jokia cia ne katleja, cia Pleione orchideja wub.gif
Atsakyti
man tai dar sita patiko
user posted image
Atsakyti