Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O gal dar sio savaitgalio sodininku parodose ka gero rasim? Kartais buna ten, ypatingai cymbidzius is kazkur dickius istraukia uz padoria kaina.
Atsakyti
gerai kad jum yra galimybė ten nuvykt wink.gif man tai nėra ir būnu čia ramiausiai nes žinau kad negausiu dabar kad ir kaip norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2008 04 02, 21:16)
Sveikutes, girdejau, kad senukuose yra orchideju ispardavimas, gal kuri buvot, matet?  4u.gif parasykit, laukiam ziniu...  g.gif

Sveiki. Lyg tai dar niekas neatrase smile.gif Antradieni dar jokio ispardavimo nebuvo . O ermitaze yra daug po 16.99 Lt. Bet jos man visos tokios nelabai. Labai man ju gaila. As visas apziurejau ir nei vienos neisrinkau .
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 04 03, 22:47)
O gal dar sio savaitgalio sodininku parodose ka gero rasim? Kartais buna ten, ypatingai cymbidzius is kazkur dickius istraukia uz padoria kaina.

O kur viks si paroda?
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2008 04 04, 00:22)
Sveiki. Lyg tai dar niekas neatrase smile.gif Antradieni dar jokio ispardavimo nebuvo . O ermitaze yra daug po 16.99 Lt. Bet jos man visos tokios nelabai. Labai man ju gaila. As visas apziurejau ir nei vienos neisrinkau .
Papildyta:
O kur viks si paroda?

Yra paroda nuo ketvirtadienio pesidejus, Akademijoje, Kauno r., 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia patarimo. Noriu nusipirkti phal į darbą, palangę pasipuošti, bet yra vienas dalykas dėl kurio abejoju. Mat pas mane kabinete šiltoka, o ypač vasarą, nes langai į rytinę pusę, todėl beveik visą darbo dieną laikau pravertą langą. Kiek žinau tai phal bijo skersvėjo ax.gif Ir dabar nežinau ką daryti, nes bijau, kad gėlytė gali ilgai neišgyventi. O kaip jūs, tos kurios gėlytes namuose laikot ant palangės, ar kai atidarot langą išvėdinti kambarį paliekat gėlę ant palangės?
Atsakyti
Sveikos orcideju myletojos 4u.gif

Taip jau gavosi kad turiu pas jus pagalbos prasyti blush2.gif Nugi gavau pernai tokia pamirusia gelyte, bet lyg lapeliai buvo ir netgi 1k ziedyna isleido wub.gif

bet tikrai nemoku ju priziureti ir nezinau kaip jas auginti atsiprasau visai apie tai nesidomejau nes ja buvau tiesiog pamirsus...

Bet prabudo sazines balsas blush2.gif ...mmm... gal per velai....ziuriu nei lapu nei ko tik stabarai kyso... blink.gif

Po to pastebejau, kad ant tu stabaru lapeliai lenda bigsmile.gif nugi susidomejusi ziuriu kas bus g.gif ogi panasu kad ant tu stabareliu tokios atzalos net su saknelem lenda doh.gif

Ar gali taip buti??? g.gif

Patarkit ka man toliau daryti? Ir gal pasakysit kokiai rusiai priklauso si gelyte? nesiryztu naudoti to karalisko pavadinimo, pie tokios varganos gelytes paveikslo... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pentarda tai "Dendrobium" orchideja ax.gif Ir ji augina cia keikius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2008 04 04, 00:22)
O kur viks si paroda?

LŽŪA ir kiek teko girdet Draugystes g., tai cia prie Senuku turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2008 04 04, 12:31)
Pentarda tai "Dendrobium" orchideja  ax.gif  Ir ji augina cia keikius  ax.gif

Ka tai reiskia ? blush2.gif

Ar juos reikia nulupt ir i zeme isodint? mastau.gif

Ir koks jos bendras vaizdelis turetu but? g.gif Ar ji augina tokius stagarus ir ju virsunej isleidzia lapelius kur po kurio laiko ziedas islenda? O tas stiebas po to mirsta ar kas ten vyksta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 04 balandžio 2008 - 11:17
QUOTE(Pentarda @ 2008 04 04, 11:57)
Ka tai reiskia ?  blush2.gif

Ar juos reikia nulupt ir i zeme isodint?  mastau.gif

Ir koks jos bendras vaizdelis turetu but? g.gif Ar ji augina tokius stagarus ir ju virsunej isleidzia lapelius kur po kurio laiko ziedas islenda? O tas stiebas po to mirsta ar kas ten vyksta? g.gif

Paskaityk Cia bus placiau apie sia rusi 4u.gif
Atsakyti
labas
na va as irgi pirma kart sian ismaudziau savo gelyte man atrodo jog tas trecias lapelis jau kazko lyg nebegelsta bigsmile.gif toks lyg gereja jau tikekimes taip ir bus po duso, db laukiu kai pusvalanduka koki pabus parnesiu ant palanges cia jai silta ir saulytes bus smile.gif o gal dar labiau leis kokius ziedelius
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 04, 13:31)
Paskaityk  Cia bus placiau apie sia rusi  4u.gif

Aciu labai user posted image
Atsakyti