Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Angelic @ 2008 04 03, 16:18)
nono.gif jokia cia ne katleja, cia Pleione orchideja  wub.gif

Nepavyko, man jos siemet prazydint verysad.gif , nudziuvo pumpuras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 04 03, 17:18)
nono.gif jokia cia ne katleja, cia Pleione orchideja  wub.gif

bet kokia panaši
blush2.gif blush2.gif
Dabar pamačiau skirtumą, Cattleya's "vamzdelis" viršuje nesuaugęs, be to jos lapai kitokie rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, orchideju myletojos!
turiu keleta kalusimeliu:
ka daryti, kai ziedai nuzydes?
iki kur ten ir ka nukirpti?
ar reikia po nuzydejimo persodinti, nes pirkau pardej zydincia jau...?
suprantu, kad temoje gal ir yra atsakymai, bet labai daug neinformatyviu postu, tiesiog galva apsisiuko beieskant ir nerandant... verysad.gif
Atsakyti
Kai nuzydes, tai nieko nereikia nieko pjauti, nebent nudzius ziedkotis. O del persodinimo, tai cia pagal situacija. Jei viskas gerai, gelyte telpa, tai persodinti nereikia.
Tikiuos gerai atsakiau - reikia klausti labiau patyrusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2008 04 03, 19:37)
Kai nuzydes, tai nieko nereikia nieko pjauti, nebent nudzius ziedkotis. O del persodinimo, tai cia pagal situacija. Jei viskas gerai, gelyte telpa, tai persodinti nereikia.
Tikiuos gerai atsakiau - reikia klausti labiau patyrusiu  blush2.gif

aciu, nepjausiu nieko tada
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2008 04 03, 18:37)
Tikiuos gerai atsakiau - reikia klausti labiau patyrusiu  blush2.gif

Teisingai mirksiukas.gif Kol gelyte gerai jauciasi nereikia nieko su ja daryti smile.gif
Atsakyti
aisku tada bigsmile.gif stengsiuosi nenumarinti- apie laistyma ir substratus kaip ir viskas aisku, o pas mane namie beveik visada +25 silumeles cool.gif
o gal ka nors ypatingo dar tureciau zinoti? pas mane falenopsis, ar kaip ten... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 02, 14:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kazkur girdetas posakis... jei nori gyvent gyvenk arba dvesk

Aha biggrin.gif

SKM, o tu man neatsakei i klausima ax.gif blush2.gif del to miniuko kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 03, 17:25)
man tai dar sita patiko
user posted image

kazi, o mano pafikai irgi kada nors iki tokio dydzio isaugs? g.gif biggrin.gif

va, ka tik nuejau paziuret, gal kartais kokiu nauju gyvybes zenklu atrasiu, ir... vienas pafikas augina nauja auginuka clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkavka: 03 balandžio 2008 - 18:41
QUOTE(kkavka @ 2008 04 03, 19:35)
kazi, o mano pafikai irgi kada nors iki tokio dydzio isaugs?  g.gif  biggrin.gif

va, ka tik nuejau paziuret, gal kartais kokiu nauju gyvybes zenklu atrasiu, ir... vienas pafikas augina nauja auginuka  clap.gif

krutai thumbup.gif , pas mane tai tik po nauja lapeli leidzia ax.gif
Atsakyti
Nu mano nupiepėlė po karšto dušo kažką daro g.gif Lygtais po vieną žiedlapį bando atmesti plačiau, lygtais ir lapai jau tvirtesni, ne tokie guminiai. Gal atsigaus - nors dar nei džiaugiuosi, nei giriuosi. Laukiu.
Šiaip aš taip, ačiū Inexe, už karšto dušo pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
oj prašom kad tik gėlytei į sveikatą thumbup.gif
Atsakyti