Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Sveikos gražuolių augintojos,
Pagaliau pavasaris su saulute pasirodė, nors dar ir žada vėsesnius orus, bet juk tai laikina mirksiukas.gif , Augaliukai tikrai laimingesni išvydę saulutę. Negražu girtis kol dar nėra daug veislių žydėjimo, bet poros nu trijų savaičių bėgyje tikrai bus daug žiedukų, pumpuruotos net 17 veislių thumbup.gif , kad ne vienu metu sužydės tai faktas, taigi bus džiugių akimirkų. wub.gif ir pažadu jomis dalintis su jumis.
Šiandien dariau pažastinukų likvidavimo akciją, kai kurios bando taip save išreikšti... lotuliukas.gif Juos žinoma kad neišmečiau, patubdyti vermikulitan, taigi isišaknys, lauksiu užaugant. Tai daug greitesnis dauginimo būdas nei iš lapuko. Nesinori kad augaliukas išaugintų išsikraipiusę skrotelę, teko ir mažesnius auginukus nukrapštyti, bet tai jau išbandyta, auga kiek ilgiau, bet taip nenukenčia motininis augalas.
Ponuliai tupi šiltnamiuke. tongue.gif dar paminėsiu, pažastinukus atskiriant nepamainomas pagalbininkas štai toks įrankiukas. thumbup.gif
user posted image...user posted image...user posted image
Atsakyti
Aš pagaliau vakar parsivežiau gėlytes iš Alyvuoges biggrin.gif wub.gif dar niekad nebuvau mačius tiek gėlių vienoj vietoj thumbup.gif tikiuosi gerai seksis veislinukes augint blush2.gif

bet kol savo vaiką iškrapščiau, kad namo važiuotų doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 15 balandžio 2008 - 18:59
Veislinukių žiedų jūra yra neapsakomas grožis smile.gif

Labai laukiu savo ryškiai raudnų pražįstant. Dabar iš retesnių spalvų žydi EK-RIABINOVYJ KOSTIOR
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 04 15, 21:40)

Labai laukiu savo ryškiai raudnų pražįstant. Dabar iš retesnių spalvų žydi EK-RIABINOVYJ KOSTIOR

Rima, kur iliustracijos biggrin.gif ???
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 15, 19:21)
Oi, kaip smagu, kai galit jau svajot apie žiedelius. Aš tai vis savo gėliukus apžiūrinėju. Džiaugiuos, kad mažiukai lapeliai visom lenda. Ar jau man taip atrodo, bet dar labai mažos mano nėr ko norėt. Tegu auga ir auga. Aš kol kas vis paskaitinėju ir kitų žiedeliais pasidžiaugiu.

prisimenu save, kai praeitais metais padejau nuo lapuku rolleyes.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 15, 19:52)

Ponuliai tupi šiltnamiuke. tongue.gif dar paminėsiu, pažastinukus atskiriant nepamainomas pagalbininkas štai toks įrankiukas. thumbup.gif

as ta iranki naudoju ir prie lapuku vaikus atskiriant thumbup.gif

dek foto ax.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Mano mazis pakele man nuotaika bigsmile.gif radau ji prie palanges su sanpaulijomis...nu, galvoju vel ka nors pridirbo su gelytem, ar nutrauke nuo palandes, ar suvalge.... fear.gif Tai kad jis stovi su savo maza klizmute ir bado ja i vazonelius lotuliukas.gif mamai padeda laistyti wub.gif (mate kaip as sutokia dydele klizma tai darau) tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu fainai čia jūs Silvana su mažium rytą pradedat... 4u.gif
Gerai kad padėjėjas gėlių nebevalgo. lotuliukas.gif
O aš šiandien turėjau važiuoti į kauną...eikėjo foto apartą pasiimt ,siuntinukus pristatyti,bet blush2.gif
mano KONFETKA pirmą žieduką vakar išskleidė.....eisiu dar ieškoti....ko naujo. ax.gif
Dakor tavo dovanotoji -"Decelles Flamingo "pražydo.Jau šiandien lauksiu prasiskleidžiant Designer Dress (Aina) Rob’s Sarsansparila (Rima) ir manosios Ma‘s Winter Moon .
Jau žydi Apache Primrose http://www.public.fo...eprimrose2.html
*Rob‘s Boolaroo
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 15, 19:21)
Oi, kaip smagu, kai galit jau svajot apie žiedelius. Aš tai vis savo gėliukus apžiūrinėju. Džiaugiuos, kad mažiukai lapeliai visom lenda. Ar jau man taip atrodo, bet dar labai mažos mano nėr ko norėt. Tegu auga ir auga. Aš kol kas vis paskaitinėju ir kitų žiedeliais pasidžiaugiu.

pas man ir mazutes visai ziedus krauna 4u.gif arba man vaidenasi g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

o foto g.gif labai idomu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2008 04 16, 08:05)
Labas rytas biggrin.gif
Mano mazis pakele man nuotaika bigsmile.gif radau ji prie palanges su sanpaulijomis...nu, galvoju vel ka nors pridirbo su gelytem, ar nutrauke nuo palandes, ar suvalge.... fear.gif Tai kad jis stovi su savo maza klizmute ir bado ja i vazonelius lotuliukas.gif mamai padeda laistyti  wub.gif (mate kaip as sutokia dydele klizma tai darau)  tongue.gif  biggrin.gif

nu koks saunuoliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano pupa su manim kiekviena ryta nauju ziedeliu iesko biggrin.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti, kad mano jaunam gelininkui 1.5metu soske.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 16, 07:34)

Gerai kad padėjėjas gėlių nebevalgo. lotuliukas.gif

Joo, o tai anksciau tik spedavau is burnytes traukti doh.gif gerai kad nenuodingos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 16, 07:34)
mano KONFETKA pirmą žieduką vakar išskleidė.....eisiu dar ieškoti....ko naujo. ax.gif
Dakor tavo dovanotoji -"Decelles Flamingo "pražydo.Jau šiandien lauksiu prasiskleidžiant Designer Dress (Aina)  Rob’s Sarsansparila (Rima) ir manosios  Ma‘s Winter Moon    .
*Rob‘s Boolaroo

wub.gif wub.gif wub.gif first.gif
Atsakyti
žinokit tikrai gerai kai padėjėjui tik 1,5 o jis nevalgo gėlių..
Mniškės buvo pavojingiausios kai buvo 8-9 metai.Tada sumastė kad reik mamai padėt palaistyt...
Tai žinokit daug perlietų būdavo...kol mama suprato kas kame..
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 16, 08:34)
Dakor tavo dovanotoji -"Decelles Flamingo "pražydo.Jau šiandien lauksiu prasiskleidžiant Designer Dress (Aina)  Rob’s Sarsansparila (Rima) ir manosios  Ma‘s Winter Moon    .
*Rob‘s Boolaroo

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2008 04 16, 10:47)
Pamirsau parasyti, kad mano jaunam gelininkui 1.5metu soske.gif
Papildyta:

Joo, o tai anksciau tik spedavau is burnytes traukti doh.gif gerai kad nenuodingos  rolleyes.gif
Papildyta:

wub.gif  wub.gif  wub.gif  first.gif

pirma pagalvojau del pavalgymo kazka blogai supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rimulėėė, nu bet kokiu grazuoliu tu turi wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti