Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Nesigirk Rena ,nesigirk.... bo dar atims... blush2.gif Lai nežinioje pasikankina mirksiukas.gif
Aš tai šiandien revizijaą namie dariau....žiedų ieškojau...Ale šių metų simbolis -katė žiurkė garai praėjus palange...žiedai net du nuvalgyti...gerai kad dar sanpaulijos nenuverstos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 19, 19:59)
Nagi pasigirk, rena, ka ten issisvajojai bigsmile.gif

rolleyes.gif treileriuka

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 19, 20:09)
Nesigirk Rena ,nesigirk.... bo dar atims... blush2.gif Lai nežinioje pasikankina mirksiukas.gif
Aš tai šiandien revizijaą namie dariau....žiedų ieškojau...Ale šių metų simbolis -katė žiurkė garai praėjus palange...žiedai net du nuvalgyti...gerai kad dar sanpaulijos nenuverstos.... doh.gif

oi, gudrute tu biggrin.gif
Atsakyti
na jau atimsim ph34r.gif lotuliukas.gif mes tik prisidet prie svajoniu issipildymo galim mirksiukas.gif mano dvi veisles treileriuku zydi,dar 5 laukia eiles wub.gif ir 2 dar pakeliui clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 19 balandžio 2008 - 20:25
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 19, 21:22)
na jau atimsim  ph34r.gif  lotuliukas.gif mes tik prisidet prie svajoniu issipildymo galim  mirksiukas.gif mano dvi veisles treileriuku zydi,dar 5 laukia eiles  wub.gif

oho, kiek tu ju turi bigsmile.gif thumbup.gif
na as paauginsiu sitas, paziuresi kaip cia man toliau seksis, tai poto zinosiu is ko lapukus uzsisakineti ax.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
treilerius aš vadinu-tinginio gėle blush2.gif jiems nei pažastų skabyt,nei skrotelės simetrija rūpintis,už tai gal tiek ir turiu lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos.
Turiu ir aš tris sanpalijas, tiesa, jos paprastutes Maximutės, bet man vistiek pačios gražiausios.
Dažnai čia užsuku pasižvalgyti, pasiskaityti, kartais patarimo paprašau.
Bet tikriausiai kažką praleidau, o taip smalsu pasidarė , kas tie treileriukai. ax.gif (jei kvailai paklausiau labai nesijuokit blush2.gif , nors galit juoktis mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 04 19, 21:45)
kas tie treileriukai. ax.gif (jei kvailai paklausiau labai nesijuokit blush2.gif , nors galit juoktis mirksiukas.gif )

Treileriukai - tai tokia sanpaulijų rūšis, kuri turi ne vieną skrotelę, kaip paprasta sanpaulija, o auga daug centriukų, tarsi krūmokšnis
Na pavyzdžiui: http://www.avsa.org/...odTrailLrg.jpg#
Atsakyti
Ale žiū, treilerių padavė bigsmile.gif nauja mada biggrin.gif aš turiu vieną nekilmingą, bet kol kas žiedais nedžiugina. gražučiai jie man. gal reiks irgi pas ką nors "pažvejoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal tai tikrai mada lotuliukas.gif , pas mane irgi atklydo treileriuko margalapio 23-Река Иртишь lapukas, bandysiu jį "prisijaukinti" . Jau beveik savaitė patenkintas tupi "kiminais apkaišytas, vermikulitu pabarstytas" thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 19, 21:29)
treilerius aš vadinu-tinginio gėle  blush2.gif jiems nei pažastų skabyt,nei skrotelės simetrija rūpintis,už tai gal tiek ir turiu  lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif bet jos man kokios grazios wub.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 19, 23:44)
Gal tai tikrai mada  lotuliukas.gif , pas mane irgi atklydo treileriuko margalapio  23-Река  Иртишь lapukas, bandysiu jį "prisijaukinti" . Jau beveik savaitė patenkintas tupi "kiminais apkaišytas, vermikulitu pabarstytas"  thumbup.gif  lotuliukas.gif

viea vaikiuka ir as noriu ax.gif
sigute o as perzvelgiau uzrasus siandien,tu juk auginai man niekamu niedam ax.gif tai jauciu jau gal kam atdavei tongue.gif visai pamirsus buvau blush2.gif
Atsakyti
Nebijok, jis kuo puikiausiai auga, pažadas tebegalioja... mirksiukas.gif
Saulutė šviečia, į kiemą kviečia.... einu po darželį pasikapstinėti. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 20, 10:17)
Nebijok, jis kuo puikiausiai auga, pažadas tebegalioja... mirksiukas.gif
Saulutė šviečia, į kiemą kviečia.... einu po darželį pasikapstinėti. thumbup.gif  wub.gif

tau fainiai, o as viena pas mociute istremiau, kita ruosiu i pirti, varom i gimtadieni siandien, tai kazkaip tokiu oru tingisi ir po pirtis trankytis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti